Schüco foldedøre

Med Schüco foldedøre vil du let kunne åbne en hel glasvæg. Det er en højisoleret designfoldedør udført med slanke aluminiumsprofiler og dermed endnu en pladsbesparende løsning, hvor dit hjem har brug for afskærmning uden at lukke lys og udsyn ude.

Folde- og skydedøre kan anvendes alle steder, hvor man øsnker store glasflader, der skal kunne åbnes.

Schüco foldedøre

Foldedøre fra Schüco tilpasses individuelt i størrelse og udformning, så de passer til dine behov. Schüco foldedøre giver dig mange muligheder og åbningstyper der tilsammen giver dig den mest optimale tekniske løsning, til både bolig- og erhvervsbyggeri. Med Schüco får du mange designmuligheder med god varmeisolering og tætningsteknologi. Du får nem og hurtig åbning og lukning og foldedørene kan anvendes i både inder- og ydervægge.

Foldedørene fra Schüco giver dig en moderne teknik, med vedligeholdelsesfrie aluminiumprofiler, løbeskinner i rustfrit stål for lang holdbarhed og en komfortabel enhåndsbetjening. Du kan selvfølgelig selv vælge farve - også forskellig farve ud- og indvending samt greb, hvor der er et bredt udvalg, også i rustfrit stål! Med Schüco foldedøre får du også en særdeles god lyddæmpning og en god sikring mod indbrud.

 

Schuco foldedor

 

Vi har lavet et priseksempler herunder

Priseksempel 1, foldedøre

 

3-fags foldedør indadgående 2670x2710 mm

UW: 1.7 w/m2K

Åbner fra venstre mod højre

Lavenergiglas, therm neutral 1.1 

Pris: 28.800,- kr incl moms

 

 

 

 

Prisforespørgsel

  

Vedhæft gerne en fil med din materialeliste: