Magnesium anode 32 x 1100 mm

Forventet leveringstid: 1-3 dage
SKU
379550119
Din pris 279,00 DKK
Vælg antal stk
Lev. omk. tillægges

Magnesium anode 32 x 1100 mm

I beholdere med indvendig belægning er beskyttelse med anoder mulig i vand med ledningsevne mellem 100 µS og opefter. Anodens størrelse tilpasses, så forholdet mellem anode overfladen og beholderoverfladen er 0,02 m2 anode overflade pr. m2 beholdervæg.
I beholder uden indvendig belægning er beskyttelse med anoder mulig i vand med ledningsevne mellem 300 µS og 1000 µS. Anoden skal gå i hele beholderens længde.

Anvendelse:
Anoder anvendes til beskyttelse af metalbeholdere, der er i kontakt med et elektrisk ladet medium som varmt vand.
Anoden placeres centralt i beholderen, der skal være god metallisk forbindelse mellem anoden og beholderen.
Anoden består af magnesium, der i sammenligning med metal er et uædelt metal – og derfor tærer anoden. Forbindelsen til metalbeholderen gør beholderen negativt ladet, hvorved vandets positive metal-ioner forhindres i at gå i opløsning, og derfor dannes der ikke rust i beholderen.
Må ikke anvendes til beholdere indeholdende andre flydende væsker!
Ved beholdere med kobberspiral eller varmepatron anbefales det, at den isoleres, så der ingen direkte kontakt er med beholderen.


Rørgevind:
Alle vores anodetyper har rørgevind, som gør det muligt at skrue anoden i. Stavanoder, fleksible anoder og bøjelige anoder har et rørgevind,3/4 ’’ eller 5/4 ’’ hvorimod 6 kilos magnesiumanoder 66 mm Ø x 914 mm har to.
Da anoder skal udskiftes jævnligt, anbefales det, at anoden placeres ved hjælp af rørgevindet.

Specifikationer
Varenummer 379550119
Ean-nummer 0
Leveringstid 1-3 dage