Disse salgs-og leveringsbetingelser finder anvendelse for bestillinger på BygMax.dk

BygMax A/S
Skodborg Vestergade 1
DK-6630 Rødding
CVR: 36906782
Tlf. 74 55 10 20
Mail: kontakt@bygmax.dk

Disse betingelser er gældende for enhver bestilling, der bliver foretaget på www.bygmax.dk og du skal som kunde acceptere betingelserne før din bestilling afsluttes.
BygMax.dk indgår kun aftaler med personer over 18 år eller derover. Aftaler med børn og unge under 18 år, kan alene indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.
Når du handler med BygMax A/S indgås alle aftaler på dansk.

DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE, NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE PÅ MAIL.
HERUNDER AT UDSTILLING AF VARER PÅ WEBSHOPPEN IKKE ER ET TILBUD, MEN EN OPFORDRING TIL OG GØRE TILBUD. DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE, NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE PÅ MAIL.

Bestilling

Hos BygMax A/S kan du bestille varer via vores website eller pr. mail eller telefon. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på vores website, er du velkommen til at kontakte os ved at oprette en prisforespørgsel.
Umiddelbart efter din bestilling vil du modtage en autogenereret mail fra vores shop med din bestilling, hvilket ikke er vores accept af, at handlen er gennemført.
Såfremt du opretter en konto, er det muligt at se tidligere ordrer, genbestille og gemme materialeliste, samt gemme forskellige leveringsadresser. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din faktura, kan du sende en mail til
Din bestilling ekspederes øjeblikkelig, når betalingen er kørt igennem. Derfor kan din bestilling ikke annulleres. Du kan derimod gøre brug af fortrydelsesretten. Indenfor en arbejdsdag vil du modtage en bekræftelse på din bestilling med leveringsdato.  

Priser

Alle priser på BygMax.dk er inkl. moms. Priserne er ekskl. fragt. Du kan hele tiden under dit køb se fragten for din bestilling i kurven i øverste højre hjørne. Alle priser er dagspriser og autoopdateres løbende.

Betaling

Hos BygMax A/S kan du betale med følgende betalingskort:

betalingsmetodekort

Gebyr ved betaling med betalingskort

Herunder en oversigt over betalingskort og betalingsgebyrer der trækkes direkte af Nets ved betalingen.
Al betaling med kort foregår gennem en sikker SSL-forbindelse der krypterer dine kreditkortoplysninger, så ingen kan læse dem.

Korttype:

Dankort/ Visa Dankort/ eDankort

Visa/ Visa Electron/ Maestro/ MasterCard

Gebyr:

1,39 kr. pr. transaktion (BygMax A/S betaler dette gebyr for dig)

1,20 % af købsbeløbet (BygMax A/S betaler dette gebyr for dig, som privatkunde)

Kreditkort udstedt til virksomheder vil blive opkrævet 1,15 % af købsbeløbet i transaktionsgebyr.
Kreditkort udstedt udenfor EU vil blive opkrævet 1,15 % af købsbeløbet i transaktionsgebyr.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Udløbsperioden for reservation varierer alt efter din personlige aftale med kortudsteder.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Derudover kan du betale med bankoverførsel. Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Når vi har registreret din betaling sættes din bestilling i gang. Overførsler fra andre banker kan først ses kommende dag, såfremt overførslen er sket indenfor bankens åbningstid. Overførsler fra en Danske Bank konto kan vi se med det samme ligesom straksbetalinger. 

Offentlige institutioner og store virksomheder med EAN-nr kan betale med e-fakturering.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering sker mandag til fredag til din adresse i hele Danmark, til alle brofaste øer og til container på danske havne. Vi leverer som standard IKKE til ikke brofaste øer, spørg for pris herpå. Levering til kolonihavehuse/sommerhuse sker på eventuel fælles P-plads eller dertil, hvor chaufføren skønner det er muligt. 

Leveringstid vil fremgå under de enkelte produkter i webshoppen. Dette er kun vejledende. Du vil modtage en mail indenfor en hverdag med angivelse af leveringsdato. Bliver leveringen mod forventning leveret for tidligt/forsinket, kan BygMax A/S ikke holdes ansvarlig for dette. Hvornår på døgnet leveringen sker, afhænger af chaufførens rute den pågældende dag. Levering vil ske med vogn- eller fragtmand til asfalteret vej, hvor chaufføren skønner at kunne køre uden fare for at køre fast eller beskadige køretøjet eller omgivelserne og aflæsses ved vognside. Vær opmærksom på, at al stål, leca-/fundablokke og limtræ leveres med ekstra lange og tunge biler (sættevogn) og kan ikke køre på små veje, hvor der ikke er gennemkørsel. Det er udelukkende chaufførens afgørelse, hvor han kan køre uden at gøre skade. Udgifter ved eventuel ventetid i forbindelse med aflæsning på din adresse eller andet af dig anvist sted, dækkes af dig, ligesom du dækker eventuelle omkostninger der følger af, at du ikke kan modtage varerne til det aftalte leveringstidspunkt.

Ordren kan blive leveret af flere omgange, hvis varerne bliver leveret fra forskellige leverandører. Levering af varer fra BygMax A/S anses for sket, når varerne er udleveret, og ansvaret for tyveri/beskadigelse overgår ligeledes til dig ved levering. Har du ikke mulighed for, at modtage varerne personligt, er det vigtigt, at du ved bestillingen angiver, hvor varen kan henstilles og at chaufføren må aflevere uden din underskrift og på din risiko. Mindre pakker sendes med PostNord og de leverer ikke uden kvittering med mindre du er tilmeldt modtagerflex. Såfremt du ikke er tilstede for at kvittere leveringen fra PostNord vil pakken gå retur til nærmeste posthus.

Vi opfordrer dig til, at kontrollere varen ved modtagelse. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler, bedes dette meddeles BygMax A/S senest dagen efter leveringen på kontakt@bygmax.dk. Følgeseddel anses som dokumentation for levering.
BygMax.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ønsker afgivet i kommentarfeltet. 

Fortrydelsesret

Når du som forbruger handler hos BygMax A/S har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare som er bestilt i én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular, så har vi alle de oplysninger vi skal bruge, for at behandle sagen. 

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Specialfremstillede varer (bestillingsvarer) er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten frafalder ved bestillingen. Det vil fremgå under det enkelte produkt, om det er en specialfremstillet vare (bestillingsvare).
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forinden.
Kontakt os mht. returneringsadresse for netop den vare som du har købt.
Hvis du har købt flere varelinier hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Der gøres opmærksom på, at varer købt som pakke-køb/samkøb eller varer købt med minimum køb kun kan returneres som hele pakke-køb eller som minimum det der er sat på som minimum køb.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Ved returnering af varer med store dimensioner (høj vægt/lange længder/stor volumen) skal der forventes en returfragt på min. kr. 500,- og forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 5000,- (vægt- og længdebestemt). Tunge og/eller lange varer er dyrere at returnere end små og lette.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. Du kan via pakke.dk se, hvad fragten vil koste.
I forbindelse med retur af Velux produkter gælder følgende returfragter:
Velux inddækninger koster kr. 250,-/produkt og Velux vinduer koster kr. 495,-/produkt i returfragt og kan kun returneres med deres egen bil. For Velux produkter ordner vi alt det praktiske omkring afhentning.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og uden unødig forsinkelse og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
Du skal kontakte os inden du sender varen retur, så vi kan oplyse, hvortil varen skal sendes retur. Dette skyldes, at vi ikke har en fast adresse til returforsendelser, men varen skal tilbage til den leverandør som har leveret. Du kan kontakte os på rma@bygmax.dk for yderligere informationer herom.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om, at fortryde denne aftale. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Link til oversigt over fragtpriser: https://www.bygmax.dk/fragt-levering

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Du må undersøge varen på samme måde, som man kan eller må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Ved returneringen genplaceres varen i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Manglende eller ikke intakt original emballage kan udgøre en værdiforringelse. Derfor råder vi dig til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Husk at vedlægge fakturaen og fortrydelsesformularen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Reklamationsret

Dine varer købt hos BygMax A/S, er omfattet af dansk købelov, og der ydes dermed 24 måneders reklamationsret til forbrugere. Dette regnes fra leveringsdatoen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, vil det fremme sagsbehandlingen, at du benytter vores “opret reklamation”. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med BygMax A/S anvisninger. BygMax A/S har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.
Ved levering af tagsten, må køber acceptere og selv bære en brækage på op til 3%.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes efter forudgående aftale til:

BygMax A/S
Skodborg Vestergade 1
6630 Rødding 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at lette ekspeditionen benyt venligst formularen her
Varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Tilkøb af emballage

Varer der er emballeret er kun top og side emballeret og skal naturligvis stadigvæk hurtigst muligt (samme dag) under tag/indenfor efter modtagelsen, da det vil trække fugt op nedefra.

Paller

Nogle varer leveres på en palle, som automatisk vil blive lagt på som vare under dit køb.
Såfremt systemet beregner for mange paller vil de overskydende antal blive krediteret til din konto. Send venligst en mail til kontakt@bygmax.dk med hvor mange paller der er leveret.

Bestilling af træ

Da det er skiftende hvilke længder der lagerføres af træ, vil leveringen af træ indimellem indebære, at der bliver leveret overlængder af træ. Overlængder vil ikke blive efterfaktureret.
Det kan også forekomme, når der er bestilt korte længder, at den længde der leveres har en dobbelt længde.

For at du kan indgå en online aftale med BygMax.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Hvis firma, CVR
  • Hvis offentlig institution, EAN nummer

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig.

Personoplysninger registreres og opbevares i 5 år hos BygMax A/S hvorefter oplysningerne slettes og videresælges på ingen måde til tredjemand. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomheder behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i BygMax A/S markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden.
BygMax A/S er den dataansvarlige, og har sammen med de ansatte adgang til de oplysninger der registreres om dig.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos BygMax har du altid ret til indsigelser mod registreringen og ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes til kontakt@bygmax.dk 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@bygmax.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10.06.2022