Bolig/Fritid

Alt til indretning af boligen og et smart hjem - både ude og inde.
Læs mere

Bolig og fritid – opgrader dit hjem med flot sortiment!

Søger du materialer til boligen, der ikke ligefrem kan beskrives som ”byggematerialer”, men udmærker sig mere i design eller møbler, så finder du det i denne kategori. Her finder du nemlig alt mellem døre, gulve, trapper, bordplader, rengøringsartikler, postkasser og kontorartikler!

Læs mere om det alt sammen herunder!

Trapper der skaber blikfang og sparer på pladsen

Drømmer du om at tilføje en unik og stilfuld dimension til dit hjem? Vores trapper er perfekte til at transformere dine rum, uanset om du moderniserer din entré eller skaber en forbindelse mellem etager!

Især ser vi stor efterspørgsel på pladsbesparende trapper, der er designet til at optage så lidt plads som muligt. Her finder du et kæmpe sortiment fra DOLLE, der har et stort udvalg af trapper opkaldt efter europæiske og internationale storbyer.

Udover de pladsbesparende trapper finder du også billige lofttrapper og hemsestiger, der får dig sikkert op på hemsen eller loftet. De flotte stiger fås i flotte fyr- og bøgetræ og vil passe ind i alle indretningsdesigns!

Bolig_og_fortid_trapper
Bolig_og_fritid_gulve

Gulve – Træd ind i en fremtid med elegante gulve

At få lagt nyt gulv kan nemt komme til at koste mange penge, men det behøver det slet ikke. Hos BygMax finder du nemlig massevis af kvalitetsrige gulve til fornuftige priser.

Hvis dit nye gulv skal være så prisvenligt som muligt, er et laminatgulv det helt rigtige valg. Mange af disse gulvtyper er bl.a. fremstillet af genbrugstræ, så de ovenikøbet er mere miljøvenlige. Selvom et laminatgulv ofte vil befinde sig i den billige ende af prisklassen, betyder det bestemt ikke at det er en ringe kvalitet. Laminatgulvene er meget slidstærke, og får sjældent mærker eller ridser, og derfor er det et supergodt alternativ til kæledyrsejere.

Hvis du derimod vil have et gulv, hvor kvaliteten er i forsæde, så er det uden tvivl et gulv af ægte træ, du bør se dig efter. Disse gulve har et naturligt udtryk, der varierer fra træ bræt til bræt. Her finder du bl.a. fyrretræsgulve, plankegulve og trægulve fra Frøslev, Wiking og Junckers. Ud over at være superflot, så har du også muligheden for at slibe dine trægulve, så hvis den skulle få en ridse, er det nemt at slibe den væk igen.

Akustik – Dæmp lyden med stil

I den moderne boligindretning er det populært med store rum, betongulve og vinduespartier, der dækker hele væggen. Ulempen er dog at disse designelementer kan have en negativ påvirkning på akustikken, og dertil vælger mange at få monteret akustikpaneler eller træbeton for at skabe et behageligt indeklima.

Træbeton er klart det mest populære produkt til at forbedre akustikken. Træbeton er fremstillet af cement og træ, der sammen har rigtigt gode akustiske og brandhæmmende kvaliteter. Blandt vores træbetonproducenter finder du hele tre forskellige leverandører: Fibrotech, Fibrolith og Troldtekt.

Et andet kendt materiale til at forbedre akustikken er akustikpaneler. Her har man monteret trælameller til en polyesterplade, der hjælper med at nedbringe efterklangstiden. Akustikpaneler har et meget særpræget design, der har været rigtigt populær de seneste år, hvor man kan vælge forskellige farver til polyesterpladen, samt andre træsorter til trælamellerne.

Mangler du akustikpaneler, kan du få dem fra Fibrotech, i-Wood eller Denwood.

Design_uden_navn_53_
bolig_og_fritid_d_r

Døre – Skab et enestående førstehåndsindtryk med den rigtige dør

Ved nybyggeri eller renovering spiller døre en afgørende rolle for det endelige resultat, både funktionelt og æstetisk. Derfor er det vigtigt at overveje følgende, når du køber døre:

Æstetik: Vælg døre, der matcher din personlige smag og husets stil med hensyn til farve, materiale, form og eventuelle sprosser.

Slagretning: Beslut om hængslerne skal være i højre eller venstre side, afhængigt af dørens åbningsretning.

Åbningsretning: Bestem om døren skal åbne indad eller udad.

Vi tilbyder et bredt udvalg af døre fra erfarne producenter som Rationel, Swedoor og Safco, der specialiserer sig i høj kvalitet og forskellige dørtyper, herunder celledøre, massive døre, branddøre, lyddøre, skydedøre og karmsæt.

Fra Swedoor tilbyder vi prisforespørgsler på hele ADVANCE-LINE og clever-line serierne. Rationel giver dig mulighed for at skræddersy dine døre med valg af sparkeplade, glastype, farve, materiale og dørtype.

Hjemme-wellness – Lav dit eget luksusresort!

Hjemme-wellness er kategorien for dig, der går og drømmer om lidt ekstra luksus i dagligdagen. Her finder du nemlig en masse wellness produkter, som saunatæpper, massagepuder og vildmarksbad.

De infrarøde saunatæpper tilbyder en helt unik saunaoplevelse, der er nem at betjene takket være den medfølgende kontrolboks. Saunatæpperne er designet til at have et lavt strømforbrug og et æstetisk flot design, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Leder du efter den ultimative luksusoplevelse, skal du tage et kig på vildmarksbadene. De flotte vildmarksbade er fremstillet af Thermowood, der har fået en behandling af varme og damp for at gøre træet mere modstandsdygtigt. Vildmarksbadets flotte design vil pynte i alle slags haver og med de kvalitetsrige materialer, holder det i rigtig lang tid.

Hvis du er interesseret i andre wellness produkter, så tag et kig på vores kategori her for hele vores sortiment.

infraroed-saunataeppe-basic-plus

Alt til bolig og fritid på BygMax

Hos BygMax finder du alt, du skal bruge til dit byggeri. I denne kategori har vi samlet alle ”indendørs” materialer, som akustikprodukter, gulve og døre. Her finder du produkter, der har mere fokus på indretning og design til boligen, men samtidigt passer godt til gør-det-selv entusiasten.

Ud over ovennævnte kategorier finder du også postkasser, bordplader, lamper og meget mere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om vores mange produkter og være den første, der får besked, når vi har tilbud eller kampagner, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

BygMax – alt til dit byggeri!