Bolig/Fritid

Alt til indretning af boligen og et smart hjem - både ude og inde.
Læs mere

Bolig og fritid

Bolig fritid og vores store sortiment og varer, som ikke er byggematerialer, men alligevel findes i et byggemarked. Du finder både ting indretning af din bolig, ude såvel som inde, Gadgets samt autoudstyr og biler de til de mindste og meget mere.

Indretning til stue, køkken, entre og værelse

I forbindelse med en ombygning eller renovation, har du måske brug for også at opsætte ny belysning, montere ny bordpladeog lysninger. Det er ofte disse sidste detaljer, som er med til at skabe rummene og sætte prikken over i’et. Her finder du masser af ting til indretning af køkken, stue og andre rum.

Måske vil du skabe din helt egen, kreative designløsning i farvet MDF. Valchromat er en robust MDF, der er gennemfarvet med organiske farvestoffer og fås i et væld af farver. Du kan bruge Valchromat pladerne til alt du ellers ville bruge almindelige MDF-plader til – og meget mere.

Du kan også lave mange kreative projekter med plexiglas og akryl plader, som fås i mange farver og tykkelser.

Skal du indrette kontor derhjemme, så finder du også underlag til kontorstole, opslagstavler med akustiske egenskaber, papirkurve og blyantbægre.

Du finder også nøgleskabe og postkasser fra kendte mærker som Yale, Ruko, Habo og flere andre. I en tid med stigende online handel vælger mange eksempelvis at investere i en pakkepostkasse.

Smart hjem med målere og gadgets

Når du skal indrette dit hjem, kan du i samme omgang gøre det smartere og mere sikkert. Her på BygMax finder du forskellige gadgets til et moderne hjem. Du finder fx alarmsystemer samt luft- og radonmålere, der kan beskytte dit og din familie helbred, når i er i huset, og jeres inventar, når i er bortrejst. Radonmålerne er især en god investering, hvis du bor i et ældre hus, da for høje niveauer er radon i hjemmet kan have store helbredsmæssige konsekvenser. Læs mere om radon og hvor du som boligejer skal forhold dig i dette blogindlæg.

Du finder også ventilatorer og udstyr til rengøring. Skal dit hjem være smart, så skal du installere en centralstøvsuger. Med en centralstøvsuger i stedet for en almindelig støvsuger holder du støvet uden for huset, når du støvsuger. Centralstøvsugere placeres på loftet, i bryggerset eller et andet sted i huset, og kobles til en række sugekontakter, hvor slanges nemt tilsluttes, når der skal støvsuges. Centralstøvsugere har en fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima og er samtidig meget støjsvag i drift. Fordi centralstøvsugere er placeret uden for husets rum, hvirvles der ikke nær så mange partikler op ved støvsugning, og derfor er en centralstøvsuger en særlig god løsning for personer med astma og allergier, eksempelvis husstøvmide allergi.

Biler og værktøj til store og små

Vi har et stort udvalg af værktøj her på BygMax.dk, og en del af vores varer egner sig særligt til arbejde med biler, så derfor har vi valgt at samle det her under autoudstyr. Du finder både donkrafte, autoværktøj og lignende, men også elektroniske P-skiver, trafikalarmer og lignede autoudstyr.

Få timevis af sjov med vores elektriske biler og motorcykler til børn, der både kan styres af børnene selv eller af forældrene med en tilhørende fjernbetjening. Bilerne har realistiske detaljer og et væld af fede funktioner.

Balkoner, baldakiner og carporte

En baldakin er et lille udhæng, som monteres over din hoveddør og giver ly for regn for dine gæsten. Baldakiner kan samtidig pynte på din facade og forlænge din hoveddørs levetid, da den også beskyttes mod nedbør. Vores store udvalg af baldakiner er fremstillet i næsten ubrydelige dobbelt lags polycarbonatplader, der både blokerer skadelige UV-stråler og kan klare op til 120 kg sne per m2.

 

Alt til bolig og fritid på BygMax.dk

Skal du bygge, så gør det med BygMax.dk. Her finder du både byggematerialer til billige priser, VVS-artikler, el-artikler og alt til boligindretning og fritid. Køb billigt online og få alt til leveret til din adresse eller der, hvor du skal bruge det, inden for få dage.