Postkasser

Habo postkasser i klassiske designs i flotte farver. Vælg mellem sort, grå, grøn, hvid og rød. Du finder også Habo pakkepostkasser i grå, sort eller rustfri. Habo postkasser leveres med 2 nøgler.

MEFA Postkasser er de klassiske postkasser som vi alle kender. MEFA Postkasser giver dig flere forskellige design muligheder med serierne Trend, Harmony, Classic og Bosca. MEFA Pakkepostkasser er til dig som modtager pakker. Vælg mellem pakkepostkasser til små, mellemstore eller store pakker og se de flotte design muligheder. Du finder også MEFA postkasse stander, easy mount og monteringsplader til postkassen under MEFA postkasse stander

Læs mere

Postkasser fra MEFA og Habo

Selv om vi ikke sender nær så mange breve som førhen, så skal alle huse, uanset byggeår, have en postkasse monteret ved indgangen til matriklen, det vil sige i skellet ud mod vejen. Heldigvis finder du billige postkasser i et væld af design og prisklasser her på BygMax. Så uanset om du er på udkig efter en postkasse til væg, en stander postkasse, en pakkepostkasse eller endda et postkasseanlæg, så finder du det her til en rigtig god pris.

 

MEFA Postkasser

MEFA blev etableret i 1969, men virksomheden skiftede pr. 1. januar 2017 navn til Renz A/S. Postkasser og pakkepostkasser fortsætter dog under samme MEFA-navnet, der kendetegner høj kvalitet, flot design og med vægt på sikkerhed og funktionalitet.

MEFA Postkasser er de klassiske postkasser som vi alle kender. MEFA Postkasser giver dig flere forskellige design muligheder med serierne Trend, Harmony, Classic og Bosca. Serierne indeholder hver især mange forskellige postkasser, i flere forskellige farver og størrelser. Du finder derfor med sikkerhed en MEFA-postkasse, der både passer til dit behov og falder i din smag.

MEFA Pakkepostkasser er til dig som modtager pakker. Flere og flere handler online – blandt andet her på BygMax – men de færreste bryder sig om at skulle bruge tid på at køre til nærmeste posthus for at afhente deres pakker. Derfor vælger flere og flere at investere i en postkasse til pakker. Vælg mellem pakkepostkasser til små, mellemstore eller store pakker og se de flotte design muligheder.

Du finder også MEFA postkasse standere, Easy Mount og monteringsplader til postkasserne under MEFA postkasse stander kategorien.

Der er op til 12 års garanti mod rustgennemtæring på MEFA postkasserne. Se hvor lang garanti der er under de enkelte produkter.

 

Habo postkasser – svensk topkvalitet

Habo er grundlagt i Sverige og opkaldt efter byen af samme navn, hvor virksomheden også ligger den dag i dag. Habo er en af nordens førende producenter af blandt andet dørgreb, badeværelsestilbehør, nøgleskabe og postkasser.

Habo postkasser er enkle og prisbillige kvalitets postkasser uden dikkedarer. Classic postkasserne er pulverlakerede aluzink, der er vejrbestandigt og holdbart materiale. Skal du have en enkel grå, grøn, rød sort eller hvid postkasse, så er den Habo Classic postkassen et oplagt valg.

Habos 944 model er en større model, som egner sig til husstande, der modtager større mængder post. Denne postkasse er udført i robust galvaniseret stål, som er pulverlakeret i hvid eller sort.

Vil du nøjes med kun at tømme postkassen en gang om ugen? Så er Habos stående postkasse velegnet. Postkassen er en stander postkasser, som leveres med fod, og kan rumme rigtig meget post! Standerpostkassen fra Habo fås i rustfrit stål samt sort- eller hvidlakeret aluzink.

 

Regler for opsætning af postkasser

Brevkassen skal være placeret sådan, at forsendelser kan afleveres i brevkassen let og uden særlige vanskeligheder direkte fra offentlig adgangsvej.

Forsendelser skal kunne afleveres i brevkassen, uden at postbuddet eller omdeleren skal bevæge sig fra vejarealet ind på din ejendom eller igennem forhave, en carport, bevoksning eller anden form for afspærring.

Brevkassen skal opstilles, så afstanden mellem brevindkastets underkant og terræn, fortov eller vej er mindst 100 cm og højst 120 cm.

Du kan placere postkassen enten parallelt med vejen eller vinkelret mod vejen, hvis en anden placering generer adgangen til huset, men den skal stå i skel.

Hvis din hoveddør sidder helt ud til skellet, må du godt have en brevsprække i døren. Brevindkastets størrelse og placering skal opfylde reglerne for postkasser

Bor i flere end to personer på adressen, og ønsker i hver jeres postkasse, skal postkasserne placeres lige ved siden af hinanden.

Din postkasse skal være synlig for postbuddet og være forsynet med navneskilt, hvor navn og adresse fremgår tydeligt. Postkassen skal også være forsynet med en lås. Hvis du har en fritstående standerpostkasse, skal den være fastgjort grundigt, så det ikke uden videre er muligt for uvedkommende at fjerne den.

Bor du i en bevaringsværdig bolig, kan kommunen stille krav om, at din postkasse skal se ud på en særlig måde.