Postkasseanlæg

Mefa postkasseanlæg til eksempelvis etageejendomme.

Alle modeller leveres med 6 stiftet Ruko lås samt lexanskinne og alu-stop. Farvevalg tilpasses anlægget og brevkasseanlægget produceres efter opgave, hvorfor der må påregnes leveringstid. Kontakt os for valg af farve. Standardfarverne er: Hvid, sort, sølvfarvet, koksgrå, sort struktur og grå struktur.

Du finder også sikringsbeslag, stander til nedstøbning, stander til gulvmontage samt underbjælker til standerne i galvaniseret stål eller rustfrit stål.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

700 London og 750 Lyon modellerne er flotte klassiskere, der kan monteres både indendørs og udendørs i nybyggeri eller i eksisterende ejendomme. Postkassen har indkast og udtag fra fronten. 

710 Berlin og 760 Barcelona modellerne er rummelige og yderst nemme at tømme, selv ved store mængder post. Begge modeller har indkast og udtag fra front. 

720 Paris og 770 Palermo modellerne er gennemrækningspostkasser, hvilket betyder at posten lægges i udefra mens den tømmes indefra. Disse modeller er velegnet til ejendomme hvor man ønsker at begrænse adgangen til trappeopgangen eller for at sikre mest mulig ro i opgangen. 

701 Copenhagen og 702 Cardiff modellerne er rummelige postkasser i ekstra kraftig kvalitet, som kan monteres både inden- og udendørs. Forsidelågen er sidehængt for at opnå maksimal betjeningskomfort ved tømning af postkassen. 

784 Oslo modellen er en rummelig postkasse i ekstra kraftig kvalitet, som er velegnet til ældre etageejendomme med små trappeopgange. Også denne model har forsidelågen sidehængt, for at opnå maksimal betjeningskomfort.