Døre

Døre fra Sweedor, Safco og Svalk - herunder både indvendige og udvendige døre samt skydedøre og indbygningskarme. Vi har døre i mange forskellige modeller, kvaliteter og prisklasser, og vi tilbyder dørkarme, som passer perfekt til valgte dør. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør til døre samt låse, cylindere og dørgreb fra Ruko.

Læs mere

Åbn døren til et smukkere hjem

Dine indvendige døre er en vigtig del af husets stil og indretning. Langt fleste vælger trædøre indendørs, men derudover er der stor mulighed for at præge dit hus’ indretning ved med valg af en dør, der passer til lige din stil. Er du til det klassiske udtryk, er fyldningsdøre det oplagte valg, som vil passe godt ind i en klassisk indretning sammen med almue gerigter og stuk. Er du i stedet til det enkle og moderne udtryk, er det i stedet en glat dør med enkle gerigter, som vil passe til huset. De fås både som massive døre eller celledøre, der er opbygget af hulrum adskilt af lameller, som giver en let og isolerende dør. Uanset hvilket hus du har og hvilken stil du ønsker, så har vi med sikkerhed en dør, som passer til dig og dit hus. Vi sælger kun døre af højeste kvalitet, men til de laveste priser.

Indvendige døre fås også med glas, hvilket kan være en rigtig god idé hvis du har en mørk mellemgang eller et rum, som ligger mod øst eller nord, og ikke får meget solindstråling om aftenen. Her kan indendørs døre med glas lukke lys igennem fra andre rum, selv når døren er lukket.

Compact-SP10-SP10-livingroom-scenery

Celledøre:

Celledøre, også kendt som hule døre, er en populær og prisvenlig løsning. Disse døre er konstrueret med en ramme af træ og indvendigt fyld af honeycomb eller pap. Fordelene ved celledøre inkluderer deres lette vægt, hvilket gør dem nemme at installere, samt deres overkommelige pris. På trods af deres lavere vægt tilbyder celledøre stadig god lydisolering og isolering mod temperaturændringer.

Swedoor_celled_re
Swedoor_Style_formpresset

Formpressede døre:

Formpressede døre er lavet af en træramme, der er belagt med en tynd lag af MDF eller finer. Disse døre har et mere solidt udseende end celledøre og tilbyder større stabilitet og holdbarhed. Formpressede døre kommer i et bredt udvalg af designs og finishmuligheder, hvilket gør dem ideelle til både moderne og traditionelle hjem. De er også mere modstandsdygtige over for bukning og deformation end celledøre.

Massive døre:

Massive døre, som navnet antyder, er konstrueret af massivt træ og tilbyder den højeste kvalitet og holdbarhed. Disse døre har en imponerende vægt og følelse af soliditet, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Massive døre er ekstremt holdbare og kan modstå langvarig brug samt skiftende vejrforhold. De tilbyder også enestående lydisolering og isoleringsegenskaber, hvilket gør dem ideelle til indvendige og udvendige applikationer.

Swedoor_Compact_massive_d_re_1
justering_af_haengsler

Tips til døre der binder

Hvis dine indvendige døre binder, kan det skyldes flere ting. Har døren fået fugt, hvis den eksempelvis er monteret på et badeværelse, kan det være, at der skal høvles lidt af dørens top eller bund. Ofte er det dog bare hængslerne, som er blevet løse eller som skæve, og derfor er det værd at undersøge det først. Det gør du ved at skruedøren af og mærke om hvert enkelt hængsel sidder fast. Hængslerne skal sidde helt fast i karmen, og gør de ikke de, så er det sandsynligvis årsagen til at døren binder. Måske kan du bare skrue hængslerne til døren fast, men er det ikke muligt at skrue dem fast, så er det fordi skruerne ikke kan få fast i karmen. Så kan du enten prøve med længere skruer eller bore hullerne ud og sætte runde træpropper med samme diameter som hullerne ind i hullerne. De vil så fungerer som dyvler og giver skruerne noget at sidde fast i.

Billige kvalitetsdøre hos BygMax

På BygMax.dk finder du kvalitetsdøre og andre byggematerialer til lave priser. Uanset hvilke krav og ønsker du har til dine indvendige døre, så finder du dem med sikkerhed her på siden.

Du kan også spare plads ved at montere skydedøre, som både kan monteres uden på massive vægge eller indbygges i gipsvægge, så det er helt skjult, når døren står åben. Det gør du med indbygningskarme eller skydedørsbeslag, som monteres på skydedøre og væg.

Hos BygMax har vi også et stort udvalg af tilbehør til døre fra blandt andet Ruko, Habo og Dafa. Så kan du fuldende stilen med eksempelvis dørgreb og dørstoppere, der passer dine indvendige døre. Vi har også et stort udvalg af Sweedor karme og Safco karmsæt, der sikrer at dine nye døre også sidder i solide og flotte karme.