Trapper og skunklemme

Kæmpe udvalg i trapper og loftstrapper. Her kan du finde færdigt lavede trappekit, loftstrapper eller få besøg af en trappeekspert som laver trappen efter mål og ønsker.

Du finder også skunklemme fra FAKRO som anvendes til at give hurtig adgang til skunken ved inspektion, eller opbevaring i skunken

Læs mere

Kvartsvingstrapper og ligeløbstrapper til lave priser

Knirker trappen i huset? Er trinene slidte og designet lidt for gammeldags? Så bestil din nye trappe lige her. Vi har mange at vælge imellem, og priserne er lave på alle modellerne.

Moderne trapper er produceret med henblik på nem montering og tilpasning, så du selv kan montere din nye kvartsvingstrappe eller ligeløbstrappe. Du kan se monteringsvejledninger for de enkelte trapper inde på produktsiden.

 

Spindeltrappe eller kvartsvingstrappe - fordele ved de forskellige trapper

  • Centertrapper: Centertrapper er opbygget med en kraftig centerlinje, hvor trinene er monteret på. Det giver et meget enkelt og slankt design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Trapper af denne type fås både som ligeløbstrappe og kvartsvingstrappe. Ligeløb betyder, at trappen løber lige frem uden at dreje undervejs, mens en kvartsvingstrappe har et enkelt sving, hvor trappen drejer en kvart omgang. Centertrapper er komfortable at gå op og ned ad, og du kan uden problemer have ting i hænderne, når du går op og ned.
  • Spindeltrappe: En spindeltrappe er en mere stejl trappe. Trappen snor sig om en kraftig pæl i midten, modsat vindeltrapper, som ikke har en pæl i midten. Trappen kan både sno sig en halv omgang, trekvart omgang eller en hel omgang, alt efter hvad der passer til højden og trappens hældning. Spindeltrappens opbygning gør at den fylder meget lidt i rummet, og derfor kan de monteres på steder, hvor centertrapper, ligeløbstrapper og kvartsvingstrapper ikke kan være. Trappens stejlhed og snoede opbygning gør den dog mindre komfortabel end ligeløbstrapper, og det er sværere at bære større ting op og ned ad trappen.
  • Lofttrapper: Lofttrapper er kun egnet til at give adgang til loftet, og fås med forskellige typer trin i træ eller metal og i mange forskellige mål. Har du været med at lægge ekstra isolering ud på dit loft for at spare på varmeregningen, så bør du også skiftet trappen op til loftet, hvis den er af ældre dato. Gamle lofttrapper er ikke lige så velisolerede som de moderne lofttrapper, du finder her på siden og derfor giver det en kuldebro, hvilket er ærgerligt, hvis du har brugt tid og penge på at efterisolere resten af loftet. Du finder også gelænder og børnelåger fra Dolle og Wood Step, så sikkerheden omkring din trappe er i orden. Derudover finder du også et stort udvalg af skunklemme fra Dolle og Fakro her.
  • Ligeløbstrapper: Ligeløbstrappen er muligvis den mest anvendte trappe til hjemmet. Som navnet ”ligeløbstrappe” indikerer, så har denne trappe et lige forløb. Ligeløbstrappen er den enkleste type trappe, eftersom den hverken har sving eller knæk, og alle trinene har den samme størrelse hele vejen ned. Hvis man mangler plads til trappen, er der mange, der vælger en kvartsvingstrappe, men man kan også bygge en repos i stedet, hvor ligeløbstrappen går op til reposen, hvorfra en anden ligeløbstrappe går videre op til næste etage. Man konstruerer derved noget, der minder om en halvsvingstrappe, uden at ligeløbstrappen faktisk ændrer sit forløb.
  • Kvartsvingstrapper: Kvartsvingstrapper er en af de mest brugte trapper, hvis det kniber med pladsen. Her går trappens forløb i et kvartcirkelformet forløb, og deraf navnet ”kvartsvingstrappe”. På kvartsvingstrappen er trinene kileformede, så de giver en flydende overgang fra det lige forløb til kvartsvingsforløbet. Det betyder, at trinene er smallest ud mod gelænderet og bredest langs væggen.

 

Stort udvalg af kvartsvingstrapper og ligeløbstrapper på BygMax.dk

Her hos BygMax står vi klar til at betjene dig og levere din nye ligeløbstrappe eller kvartsvingstrappe, inden for kun få dage efter du har bestilt. Skal du skifte din kvartsvingstrappe i forbindelse med en større ombygning, så finder du også titusindvis andre byggematerialer her på siden.

BygMax – alt til dit byggeri.