Hemsestiger

Hemsestiger og hemsetrapper til rum, hvor man ønsker pladsbesparende adgang til hemse, soverum og lignende, typisk på børneværelset, i soveværelset eller i sommerhuset hvor den ekstra plads er essentielt. 

I denne kategori finder du hemsestiger og hemsetrapper fra Dolle, FAKRO og Wood Step, samt tilbehør til de forskellige typer hemsetrapper og hemsestiger. Du finder blandt andet glidesystemer, kantbeslag, kantlister, topkarm, topluge, forlængerled og fødder. Find mere information under de forskellige kategorier.

Læs mere

Hemsestiger og hemsetrappe - hvad er forskellen egentlig?

Hemsestiger er, som navnet indikerer, en stige som fører op til en hems, som typisk er at finde på børneværelset, soveværelset eller sommerhuset, hvor man ønsker pladsbesparende adgang til hemse, soverum eller lignende. Derudover er der også hemsetrappe, som umiddelbart ligner mere en almindelig trappe. En hemsestige og en hemsetrappe er i princippet to betegnelser for én type trappe: nemlig en stige til hems eller en trappe til hems. Oprindeligt var forskellen på de to, at en stige til hems kom uden gelænder og en hemsetrappe havde et påmonteret gelænder. Dette er dog ikke tilfældet længere, da både hemsestiger og hemsetrappe kan komme med gelænder såvel som uden. Forskellen ligger primært i bredden på trinene, som typisk er bredere på en hemsetrappe end på en stige til hems. Dette betyder også, at en hemsetrappe typisk fylder mere i rummet, men kan også være en fordel i form af komfort.

Hemsestiger og hemsetrappe fra Dolle, FAKRO og Wood Step

Den danske producent Dolle er særlig kendt for at lave pladsbesparende trapper, herunder DOLLE hemsestige og DOLLE hemsetrappe, i høj kvalitet og i et skandinavisk og klassisk design. Hos BygMax har vi et bredt udvalg af forskellige DOLLE hemsestiger og DOLLE hemsetrappe. Du finder blandt andet DOLLE hemsestige i fyr/bøg, som er hvidmalet eller sortmalet med enten 10 trin (loftshøjde max 237 cm) eller 12 trin (loftshøjde max 285 cm), eller DOLLE hemsetrappe kaldet Kiel, Madrid, Amsterdam eller Normandie. 

 

Hos BygMax finder du også FAKRO hemsestiger i 2 forskellige typer: MSP og MSU. MSP fås som ubehandlet, sort og hvid, som alle kommer med 11 trin og et gelænder. Gelænderet til FAKRO hemsestige kan monteres på venstre og højre side. MSU Universal trappen fås kun i ubehandlet, men med mulighed for at male denne FAKRO hemsetrappe i lige netop den farve man ønsker. Man kan også sagtens male MSP trappen, hvis man vælger den ubehandlede variant. Hos BygMax finder du også det tilhørende gelænder til MSU Universal trappen. Uanset hvilken FAKRO hemsestige du vælger, kan du være garanteret skridsikre trin, som er 10 cm ved MSP og 14 cm ved MSU, samt en enkel montage. Du finder montagevejledning til begge typer FAKRO hemsestige under det specifikke produkt.  

 

Se videoen herunder, som viser monteringen af FAKRO hemsestige MSP. Videoen viser trappens funktioner, materialeliste, nødvendige værktøjer til montering samt selve monteringen af FAKRO hemsestige MSP med gelænder.

Wood Step har over 30 års erfaring i branchen, hvilket kommer til udtryk i den høje kvalitet af godt træhåndværk samt deres fokus på produktudvikling. Wood Step Tørring, som fås i ubehandlet gran, er en umiddelbar enkelt stige til hems som indebærer en stærk konstruktion. Wood Step lodret er en lodretstående træstige til hems i ubehandlet fyr, som har en trindybde på 90 mm samt brede trin. Hos BygMax finder du Wood Step med valgfri hældning i 3 forskellige træsorter: fyr, bøg og ask. Når der er tale om en valgfri hældning leveres trappen usamlet, da hældning bliver bestemt når trappen skal sættes op. Her er der tale om samme trindybde og brede trin, som ved den lodrette model af Wood Step. Wood Step Tørring og Wood Step lodret bliver leveres samlet.

Glidebeslag til hemsestige - Dolle og Wood Step

Mange foretrækker, at købe et tilhørende glidebeslag til hemsestige. Ved at købe et tilhørende glidebeslag til hemsestige, også kaldet et glidesystem eller skydebeslag, betyder at hemsestiger/hemsetrappe kan monteres, så hemsestiger/hemsetrappe kan skubbes helt ind til væggen, når den ikke benyttes. Dette vil have en betydelig pladsbesparende effekt, da den enkelte stige til hems eller trappe til hems kan komme til at stå helt op af væggen og dermed optage minimal plads i rummet. Dette kalder man også for en hemsetrappe/hemsestige med udtræk, da det er muligt at trække trappen ud. Et glidebeslag til hemsestige er dets helt sammen som en hemsestige med udtræk, det er blot to forskellige måder at referere til det produkt som gør det muligt at glide/trække/skubbe trappen ind og ud fra væggen.

Hos BygMax finder du dette dolle glidebeslag til hemsestige og hemsetrappe, som passer til alle Dolle hemsestiger og hemsetrapperne Madrid og Amsterdam. Derudover finder du også et glidebeslag til hemsestiger fra Wood Step, som passer til hemsestiger TØRRING og WOOD STEP.

Køb hemsestiger og hemsetrappe til gode priser hos BygMax!

Hos BygMax finder du altid billige hemsestiger og hemsetrappe fra DOLLE, FAKRO og Wood Step. Find også alt tilbehør til din stige til hems eller trappe til hems, og få den pladsbesparende adgang til din hems, soverum eller lignende som ønsket. Tag evt. et kig på vores DOLLE pladsbesparende trapper og spindeltrapper fra DOLLE og Wood Step. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen.