• Julegaver byttes helt indtil 1. februar 2019

En verden af Ruko...

Ruko er især kendt for deres nøgler og dørlåse, som sikrer deres kunder tryghed og god kvalitet.


Men faktisk er Ruko meget mere end bare nøgler. Ruko leverer sikkerhed i hjemmet - både via nøgler, elektroniske dørlåse og værdiskabe.


Af værdiskabe finder du både små skabe til opbevaring af personlige ejendele samt nøgleskabe og medicinskabe til både offentlig og privat brug.


Se udvalget af Rukos tilbehør til døre

Ruko låsbare greb

Ruko laver flere forskellige varianter af låsbare håndtag. Især Code Handle er meget populært.

Der er selvfølgelig også mange andre låsbare håndtag såsom håndtag til terrassedøren og hoveddøren. Håndtagene findes i mange forskellige materialer, blandt andet mat krom og rustfrit stål.

Se udvalget

Ruko cylindere

Ruko laver mange forskellige typer cylindere. En af fordelene er, at cylinderene kan passe sammen på kryds og tværs, så du kan bruge samme nøgle til alle låse.

Vælg en cylinder i samme serie som dine nuværende, så kan nøglen kodes til at passe. Af cylinderserier kan blandt andet nævnes serie 600 eller 1200.

Se udvalget

Ruko dørlukkere

Dørlukkerne fra Ruko kommer i mange forskellige farver, materialer og former. Dette sikrer, at du kan finde en dørlukker, der passer perfekt ind i dit hjem.

Skulle det knibe med at finde en i den rigtige farve, kan du tilkøbe en dækkappe i den korrekte farve. Dørlukkerne leveres både enkeltvise og i komplette sæt med tilhørende glideskinne.

Se udvalget

Ruko adgangskontrol

Med Ruko adgangskontrol bestemmer du selv, hvordan du vil låse dig ind i din bolig. Du kan bruge en nøglebrik, en kode eller måske endda dit fingeraftryk.

Der er flere forskellige varianter af kontrolsystemer, blandt andet Ruko ENTR S og Yale Doorman. Begge giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til dit hjem.

Se udvalget

Ruko nøgleskabe

Ruko laver nøgleskabe til både offentlig og privat brug. Skabene kan indeholde alt fra én til mere end 100 nøgler, så der er noget til ethvert behov.

De fleste af skabene kan åbnes med en kode, en app eller en nøgle. Herudover kan du programmere nøglepladserne, så det kun er bestemte personer, der kan tage bestemte nøgler.

Se udvalget

Ruko medicinskabe

Medicinskabene gør det muligt at opbevare din medicin sikkert. De findes i forskellige størrelser afhængig af dit behov.

Mange af disse medicinskabe er også oplagte til brug på plejehjem, sygehuse eller hos praktiserende læger, da medicinen kan opbevares sikkert og aflåst.

Se udvalget