Byggematerialer

Her finder du tusindvis af billige byggematerialer i høj kvalitet - kort sagt: alt til dit byggeri.

Læs mere

Byggematerialer

Her på BygMax finder du Danmarks største udvalg af online byggematerialer. Skal du bygge om, bygge til eller bygge nyt, så start din rejse her, fyld indkøbskurven med billige byggematerialer og alt hvad du ellers skal bruge til dit byggeprojekt, og bestil dem med et klik. Det bliver ikke mere enkelt.

Vi forhandler alle de kendte kvalitetsmærker, og selv om du finder de billigste byggematerialer her, er kvaliteten altid i top. Du behøver ikke bruge en masse tid på at finde og købe brugte byggematerialer, hvis du vil bygge billigt, for her finder du alt hvad du skal bruge samlet på ét sted.

 

Byggematerialer i stål

Uanset om du skal bruge rionet, tentorstål, stålplader eller stålbjælker til dit byggeri, så finder du alt i jern, stål, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og meget mere her på BygMax. Vi har stor ekspertise i salg af stål og kan levere selv store mængder stål inden for to dage. Vi kan skaffe det meste stål, også selv om vi ikke har fået det på siden endnu. Udfyld en prisforespørgsel, hvis du skal bruge noget stål, som du ikke kan finde på siden, eller hvis du skal burge stålbjlælker skåret på mål.

Døre

Dørene i dit hus er en utrolig vigtig del af indretningen, og gamle slidte døre kan trække hele indretningen ned. Skal du skifte døre, så finder du både udendørs og indendørs døre samt skydedøre her. Uanset om du foretrækker en klassisk fyldningsdør eller en moderne glat dør, så finder du et stort udvalg af kvalitetsdøre og tilbehør til døre her på siden.

Stort udvalg af fuge, spartel, lim og skum

Tætte og glatte samlinger omkring vinduer, døre og mellem forskellige byggematerialer sikres med den korrekte fuge, spartel eller lim. Det er ikke ligegyldigt hvilken type fuge eller lim du anvender, og det er heller ikke uvæsentligt om det er god kvalitet, hvis det skal holde. Vi fører et bredt sortiment af forskellige typer fuge, spartel, lim og skum fra prof kvalitetsmærker som Dana Lim, Würth og ESSVE. 

Gulve

Hos BygMax finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve. Vi har trægulve fra alle de store producenter, og uanset om du er til massive planker, parket, laminat eller vinyl, så finder du med sikkerhed noget, som falder i din smag her. Når du alligevel lægger nyt trægulv, så kan det være en god idé at installere gulvvarme samtidig, og vi tilbyder flere smarte løsninger med gulvvarmeplader.

Trapper og skunklemme

Trapper kan se ud på mange måder, og være enten spindeltrapper, centertrapper eller loftrapper. En trappe er en stor investering, og derfor får du hos BygMax kun den bedste kvalitet, når du køber en ny trappe hos os. Vi har trapper, gelændere og skunklemme i mange udformninger og størrelser fra kvalitetsmærker som Wood Step, Dolle og FAKRO.

Isolering

De færreste har lyst til at fyre for gråspurvene, og det er der heldigvis en nem løsning til at undgå: isolering af gulve, mure, lofter og varmerør. Ved nybyggeri er der i dag høje krav til isolering, og ved efterisolering af ældre huse kan der være mange penge at spare. Det betyder også at en investering i isolering af dit hus, ofte vil være mere rentabel end andre investeringer i huset, fordi det kan føre til en markant lavere varmeregning. Uanset hvor du vil isolere, så har vi både alle de kendte kvalitetsmærker og nye smarte løsninger i isolering.

Limtræ

Vi leverer limtræsbjælker og søjler i mange dimensioner og lige præcis den længde, som du har brug for. Uanset om det er til en udestue, tilbygning eller et større byggeri, så finder du bæredygtige bjælker i limtræ hos BygMax.

Kloak og afløb

Kloakrør og afløb er nogle af de byggematerialer, som man efter monteringen aldrig ser - men du ville næppe undvære dem. Ældre betonrør og gamle kloakrør kan være utætte, og det kan være en god idé at skifte dem til moderne rør i PVC, der holder helt tæt. Du finder alt i kloakrør, afløbsrender, brønde, faskiner og drænrør til lave priser her.

Loft og vægbeklædning

Glatte gipslofter, smukke akustiklofter, træbeton fra Troldtekt eller noget helt andet? Uanset hvilken væg- eller loftbeklædning du ønsker til dit hjem, så får du de billigste byggematerialer til dit projekt her på siden.

Facadebeklædning

Facaden på et hus behøver ikke være i mursten. Der findes utrolig mange flotte og holdbare typer facadebeklædning, der kræver minimalt vedligehold. Vi har et stort udvalg af beklædning til facader fra Etex (tidligere Ivarsson), Nordix, Cembrit, SCG, Lindab, Steni, Rockpanel og Skalflex.

Murerartiklermursten og blokke

Skal du mure, pudse eller sætte fliser op, så finder du både byggematerialer som mørtel, cement, fliseklæb og alt murerværktøj i denne kategori. Vi har også et stort udvalg af både billige mursten og eksklusive tegl fra Randers Tegl, Strøjer og Egernsund samt letbeton eller gasbeton blokke, Leca blokke, Fundablokke og alt i murfolie, radonspærre og lignende til opmuring af sokler og mure.

Plader til byg

Træ- og gipsplader er nogle af de mest brugte byggematerialer og bruges både til gulve, vægge, lofter og tag. I kategorien plader finder du både krydsfiner, MDF, spånplader, gipsplader og kalciumsilikatplader til indvendig efterisolering. Vi har et stort udvalg af typer og tykkelser, så du finder med sikkerhed en plade, som passer perfekt til dit behov.

Gevindstænger og boltebeslagskruer og søm

Når du køber byggematerialer, så skal du for det meste også bruge noget til at samle dem med, og her er gevindstænger, beslag, skruer og søm ofte uundværlige. Vi har et kæmpe udvalg af gevindstænger, beslag, skruer og søm, både til inden- og udendørs brug.

RIAS Termotag

Termotag fra danske RIAS er en gave til enhver udestue. Modsat de klassiske trapezplader i et enkelt lag, så er termotage fra RIAS opbygget af flere lag. Det holder på varmen om vinteren og holder den værste hede ude om sommeren.

Plastmo tagprodukter

Plastmo er en dansk virksomhed, som i mere en 60 år har produceret byggematerialer i plast. Plastmos termotage, trapez tagplader, tagrender og ovenlyskupler er i højeste kvalitet, og du får dem til den laveste pris her på BygMax.

Billige byggematerialer tiltag

Vi har ALT hvad du skal bruge for at lægge nyt tag. Og når vi siger alt, så mener vi alt lige fra specialfremstillede spær, undertag, lægter og mange typer tagbeklædning som eksklusive tagsten i tegl, betontagsten, klassiske tagplader, ståltag og meget mere. Med vores store udvalg får du mange valgmuligheder, når du skal vælge materialer til dit nye tag.

Tagrender

Mange tagrender kan efterhånden ikke følge med de stigende mængder regn, som falder hvert år. For at undgå skader på murværk og træværk, er det utrolig vigtigt, at dine tagrender er i god stand – og det er faktisk ikke så dyrt, som du måske går og tror. Slet ikke når du køber dine tagrender her på BygMax.

Trælister

Lister er tit det, som skal til for at give dit byggeprojekt den sidste finish og bruges typisk til at skabe flotte overgange mellem væg og gulv eller ved bundstykker i døre. Uanset hvad du skal bruge trælister til, så finder du med garanti en der passer her på siden.

Ubehandlet træ og trykimprægneret træ

BygMax er din leverandør af træ i alle typer og størrelser, fra spærtræ, limtræ, forskalling til beklædningsbrædder og hegn. Du finder mange produkter i både ubehandlet træ samt trykimprægnerede træprodukter, der har en høj modstandsdygtighed mod fugt, råd og insektangreb. 

Ovenlysvinduer og VELUX gardiner

Ovenlysvinduer er ofte synonymt med VELUX og her på BygMax finder du et stort udvalg af VELUX og FAKRO ovenlysvinduer til skrå og flade tage samt flere ovenlysvinduer til skråt tag fra Dolle. Skal du have gardiner i dit ovenlysvindue, så har vi også hele sortimentet af originale VELUX gardiner, som er specielt tilpasset ovenlysvinduerne fra VELUX.

Terrassebrædder

Vil du nyde sommerens sol på en lækker træterrasse, så får du her både tips til opbygningen og alle byggematerialer fra stolper, søjlesko og skruer til flotte terrassebrædder i mange lækre træsorter eller i smart kompositmateriale, der kræver minimal vedligeholdelse. Se også det smarte monteringsværktøj til ”usynlige” skruer.

Skorsten

Hos BygMax har vi både stål- og modulskorstene fra Isokern, Solid, Rondo samt Schiedel pejse og tilbehør som nedsænkningsrør, samleringe, hejseværk og afdækninger.

Garageporte

Er garageporten slidt og tung at åbne? Så skift den ud med en kvalitetsport fra Hörmann med elektrisk åbning og mulighed for fjernbetjening. Så behøver du aldrig stige ud af bilen for at åbne garageporten igen.

Akustikprodukter til bedre indeklima

Mange danske hjem har udfordringer med indeklimaet, især med dårlig akustik. Derfor har vi samlet alle vores byggematerialer med en lydabsorberende funktion i én kategori. Så har du dårlig akustik i dit køkken eller din stue, så finder du løsningen her.

 

Få gode tilbud på byggematerialer

Selv om store udvalg altid sælges til faste lave priser, så sætter vi hver uge prisen endnu længere ned, og følger du med, er der mange penge at spare.

Du kan følge med i vores gode tilbud på byggematerialer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang om ugen.

Byg med BygMax - Vi har alt til dit byggeri