Fibertex fiberacoustic

Fibertex Fiberacoustic er en akustikdug, som primært anvendes til lofter og vægge, hvor man ønsker at frembringe den bedst mulige akustik i rummet. Fiberacoustic findes i to modeller afhængig af behovet for lydabsorbering: Fiberacoustic 75 har en lydabsorbering op til 68% og Fiberacoustic 450 har en lydabsorbering helt op til 97%. Fibertex dug er med til at forbedre akustik og komfort samt gøre plads til kreativitet og frihed til et unikt design. Fibertex akustikdug kan nemlig kombineres med de fleste byggematerialer, hvilket gør mulighederne mange når der er tale om fibertex akustikdug. 

I denne kategori både Fiberacoustic75 og Fiberacoustic 450, som forefindes i sort og hvid i tre forskellige mål.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fibertex Fiberacoustic - akustikdug med mange fordele

Fibertex, som også går under navnet Fibertex Nonwovens, blev grundlagt i 1968 og har hovedkvarter i Aalborg. Fibertex har mere end 1000 medarbejdere fordelt ud på produktionen i 7 forskellige lande, herunder Danmark, og salgskontorer i Frankrig, Portugal, Spanien, Kina og Indien. Fibertex udvikler akustikdug i forskellige afskygninger til vægge, lofter og gulve, som er med til at frembringe den bedst mulige akustik i rummet. Udover akustikdug, udvikler Fibertex også produkter indenfor beton, bilindustrien, anlægsarbejde, møbler og meget andet. De laver blandt andet fibertex dug camping, også kaldet Isabella Comfort Carpet, som er beregnet som underlag i forteltet. Det er Fibertex som har udviklet og produceret fibertex dug camping underlag, men produktet bliver markedsført af Isabella. Dette fibertex dug camping underlag er egentlig en fibertex dug som med fordel skal lægges imellem presenning/trægulv og gulvtæppe i forteltet. 

Fibertex akustikdug kan, som nævnt, anvendes til vægge, lofter og gulve i huse, på hoteller, i børnehaver, svømmehaller og mange andre steder, hvor der typisk kan opstå akustiske udfordringer. En fibertex akustikdug placeres typisk under lister, paneler eller nedhængte lofter og ofte kombineret med en blød absorbent bagved selve akustikdug, f.eks. mineraluld. Fibertex dug er med til at forbedre akustik og komfort samt gøre plads til kreativitet og frihed til et unikt design. Fibertex akustikdug kan nemlig kombineres med de fleste byggematerialer, hvilket gør mulighederne mange når der er tale om fibertex akustikdug. Fibertex Fiberacoustic er et fibermateriale, som har en lang række af fordele:

 

De generelle fordele ved Fibertex akustikdug:

  • Akustiske egenskaber
  • Fugt- og trævlebestanding
  • Brandklassificeret B-s1, d0
  • Høj modstand mod punktering
  • Høj rivstyrke

 

Fibertex akustikdug - Fiberacoustic 75 og Fiberacoustic 450

Hos BygMax tilbyder vi to forskellige typer for Fibertex akustikdug:Fiberacoustic 75 ogFiberacoustic 450. Den primære forskel mellem disse to typer fibertex dug er lydabsorberingen, som er op til henholdsvis 68% og 97%. Fibertex FiberAcoustic 75 er med sin lydabsorbering på 68%, en fleksibel og tynd fibertex dug til lofter og vægpaneler. Selvom denne type akustikdug er tynd, så er det bestemt et stærkt materiale, som ikke går let i stykker ved håndtering. Fibertex Fiberacoustic 75 fås i to forskellige mål: 0,6x100 meter og 1,2x100 meter. Fibertex Fiberacoustic 450 er en akustikdug i høj kvalitet med særdeles gode akustiske egenskaber, heraf lydabsorberingen på 97%, hvilket er noget af det bedste der er at finde indenfor akustik produkter. Fibertex Fiberacoustic 450 fås i målene 1,15x40 meter. Uanset om du vælger Fibertex Fiberacoustic 75 eller Fibertex Fiberacoustic 450, kan du vælge mellem to standard farver: hvid og sort akustikdug. Det er bl.a. meget populært, at vælge en sort akustikdug bag massive trælister i egetræ, hvor træets dybde kommer til sin ret i kombination med den sorte baggrund af akustikdug sort. En sort akustikdug kan også blive mere fremtrædende hvis man sætter lister eller paneler foran som er hvide. Dermed bliver der skabt en tydelig kontrast mellem baggrunden, som er denne akustikdug sort, og forgrunden, som er de hvide paneler eller lister. Derudover er det ikke nødvendigt at anvende handsker, maske eller andet under håndteringen af fibertex dug. Endnu en fordel er, at disse akustikdug kan støvsuges og aftørres med en fugtig klud, hvis der bliver behov for det på et tidspunkt. Derudover er begge typer fibertex dug brandklassificeret B-s1, d0, og dermed overholder alle akustikdug de gældende brandkrav.

 

Køb Fibertex Fiberacoustic akustikdug hos BygMax!

Hos BygMax finder du altid Fibertex akustikdug til gode priser, samt et stort udvalg af andreakustikprodukter, herunderI-Wood akustikpaneler,Denwood akustikpaneler ogTroldtekt træbeton. Hos BygMax finder du fibertex akustikdug i 0,6x100 meter, 1,2x100 meter og 1,15x40 meter. Så, hvis du leder efter nogle specifikke mål som f.eks. fibertex 4 meter eller fibertex 2x25, kan du vælge mellem de nævnte mål på fibertex akustikdug som kommer nærmest dine ønskede mål.Tilmeld dig voresnyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ‘Ugens hammerslag’ for aktuelle tilbud på fibertex akustikdug. BygMax - alt til dit byggeri.