Svalk indbygningskarme og skydedørsbeslag

Svalk indbygningskarme og tilbehør - herunder skydedørsbeslag, skydedørsskinner greb, skåle og samlebeslag, tætningslister, portfangere og meget andet. Uanset hvilken type og størrelse skydedør du gerne vil have, så finder du alt du skal bruge til at montere den her.

Læs mere

Svalk indbygningskarme og skydedørsbeslag

Svalk er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1978. Svalk er en af de førende danske producenter af beslag og skinner samt alt i tilbehør til skydedøre, indbygningsskabe og porte. Svalks sortiment er bredt og indeholder både produkter til den professionelle håndværker og til gør-det-selv manden eller kvinden. Svalk er til dig, som går op i kvalitet, og du finder Danmarks største udvalg af komplette indbygningskarme, skinner og beslag til skydedøre fra Svalk til lave priser her på BygMax.dk. Uanset om du gerne vil have skydelåger på dit walk-in skab eller skal montere en større skydeport i et udhus, så har Svalk beslag til skydedøre til ethvert formål.

Skydedøre er en smart måde at spare plads på i dit hjem. Skydedørene kører i indbygningskarme eller beslag og skinner langs eller inden i væggen. Dermed sparer du den plads, som en almindelig dør ville skulle brug på at åbne. Samtidig kan det give en fed effekt med en indbygningskarm, hvor døren kan trækkes til siden, og hvor den ”forsvinder” ind i væggen, som den kan med en indbygningskarm. Det kræver dog at væggen omkring døren er en hul gipsvæg, som indbygningskarmen kan monteres i. Skydedøre kan også monteres uden på væggen, hvis væggen er massiv af eksempelvis af mursten. Det gøres med skydedørsbeslag, som monteres over og ved siden af dørhullet. Skydedøren kan så køre frem og tilbage i glideskinner langs væggen. Svalks udbud af skinner til skydelåger og døre er utrolig bredt og skinnerne fås blandt andet med soft-close. Svalk har også særlige greb, som kan monteres i skydedørene enten som skydedørsskåle, der sættes i hullet på fronten af døren, hvor håndtaget normalt sidder.

Svalk indbygningskarme består af et skelet i træ/alu eller træ/stål og kan typisk bære døre, der vejer op til 60 kg. Karmene monteres i væggen og beklædes med et eller to lag gips, som skjuler karm og dør, når døren er åben. Svalk skydedørsbeslag til montering af døre uden på vægge fås i forskellige varianter, der passer til døre fra under 40 og op til 100 kg. Du finder også et udvalg af beslag til skydeskabe og porte på op til 300 kg, der kan bruges til udendørs skydedøre eller porte.

Som udgangspunkt kan du bruge alle døre til skydedøre ved at fræse en not i bunden af døren til bundstyre og montere et skydedørsbeslag i toppen. Du skal du tilpasse greb, nøglehul osv., og derfor kan det være en bedre løsning med en særlig dør, der er egnet som skydedør. Vi har et stort udvalg af både Safco skydedøre og Swedoor skydedøre. Alle Swedoors døre kan desuden bestilles som skydedøre, hvilket dog medfører en øget leveringstid og lidt højere pris. Er der en særlig dør, som du gerne vil have som skydedør, så opret en prisforespørgsel, hvor du fortæller hvilken dør og hvor mange du skal bruge, hvis du skal bruge mere end en.

Køb Svalk komplet indbygningskarme, beslag og skinner til skydedøre på BygMax. Hos os får du de bedste priser på alle de smarte kvalitetsprodukter fra Svalk og levering inden for få dage.