Swedoor døre

Swedoor er døre af høj kvalitet, som har været markedet i mange år.

Vores sortiment fra Swedoor dækker både indvendige og udvendige døre, skydedøre, glasdøre, branddøre, lyddøre og dørkarme. Gå på opdagelse og find den perfekte dør til dig.

Læs mere

Swedoor – Kvalitetsdøre i skandinavisk design

Swedoor døre er for mange mennesker indbegrebet af kvalitet, når det kommer til indvendige og udvendige døre. Swedoor er en del af JELD-WEN koncernen, som er en af verdens førende producenter af døre, vinduer og kompositplader og paneler. JELD WEN blev grundlagt i Oregon, USA i 1960 og har derfor produceret døre og vinduet i 60 år. Derfor har de en enorm ekspertise i produktion af både udvendige og indvendige døre, og deres produkter har fået flere priser og påtegninger for deres innovation, design og kvalitet. I dag er selskabet til stede i mere end 20 lande verden over, herunder Skandinavien, hvor dørene er blevet produceret og solgt under Swedoor navnet. Swedoor var oprindeligt, som navnet antyder, et svensk mærke, men blev i 1980’erne opkøbt af den danske virksomhed Vest Wood, der blev stiftet i Løgstør i 1981 som Løgstør Møbel Design, inden man i 1986 skiftede navn til Vest Wood A/S. Den høje kvalitet, som man producerede udvendige og indvendige døre i hos Vest Wood, gjorde det svært for andre at komme ind på markedet, og derfor opkøbte JELD-WEN i 2006 Vest Wood A/S, og lod produktionen af døre i høj kvalitet fortsætte under Swedoor navnet i Skandinavien.

 

Hos BygMax finder du et stort udvalg af døre fra Swedoor

Her på BygMax finder du et stort udvalg af Swedoor døre og tilbehør til montering, som karmsæt og gerigter. Så uanset hvilket hus du har og hvilken stil du ønsker, så finder du med sikkerhed en Swedoor dør, der passer ind. Samtidig har Swedoors indvendige døre mange smarte og innovative funktioner, som giver muligheder for at tilpasse dørene til mange behov. Herunder kan du læse mere om Swedoors mange dørtyper og de mange muligheder, som du har med døre fra Swedoor.

I nyere huse vil Swedoors indvendige døre med glat overflade passe rigtig godt til en moderne og enkel indretningsstil. Swedoors glatte døre fås i flere udgaver; eksempelvis som celledøre, der er opbygget af 3 mm glat fiberplade omkring en kerne af lameller, som danner hulrum og giver en let dør og økonomisk dør. Swedoors Stable døre er udført lige som celledøre, men her er hulrummene fyldt ud med spånpladefyld, der giver bedre lydisolering og dør, som føles mere massiv.

I det ældre hus med stuk og klassiske detaljer vil en traditionel fyldningsdør passe perfekt ind. Fyldningsdørene fra Swedoor fås i mange udgaver, både ubehandlede, hvidpigmenterede, hvidmalede, samt med mange forskellige fyldninger og med glasruder. De formpressede fyldningsdøre fås også både som hule døre med papceller og som massive. Førstnævnte findes under kategorien Style formpressede døre, mens de massive kaldes Compact. Uanset hvilken type du vælger, så er dørene alle udført i høj kvalitet og efter alle håndværksmæssige forskrifter.

Swedoor har også et stort udvalg af branddøre, som opfylder brandklassificering BD30 og BD60. Betegnelserne betyder Brand Drøj og angiver det antal minutter, som en dør vil modstå en brand. Det kan være én god idé at have en branddør, hvis din bolig består af en beboelsesafdeling og en tilhørende afdeling, hvor der er øget risiko for brand. Branddørene er tykkere end både Stable- og Celledøren. Den er tungt beslået, og du skal derfor tage stilling til, om den skal være højre- eller venstrehængt inden bestilling.

Swedoor har også et udvalg af yderdøre, som fås i to prisklasser. Cleverline døre er udvendige døre i den billigere ende af prisskalaen. Den lave pris kommer dog ikke af, at Swedoor går på kompromis med kvaliteten, men i stedet at produktionen er effektiviseret, hvilket betyder at dørene kun fås i én standardstørrelse. Swedoor Advance Line er den dyrere dør, som er brandklasse BD30 og er ekstra støjreducerende og isolerende med særligt lav u-værdi. Derudover producerer Swedoor også en række isolerede udhusdøre, som med sikkerhed vil klæde din carport, dit skur eller dit redskabsrum. 

Swedoor har også et udvalg af skydedøre og indbygningskarme til skydedøre. Skydedøre er smarte ved at de kan spare gulvpladsen, hvor døren ellers skulle have åbnet op. Det giver flere muligheder med hensyn til indretning. Alle Swedoors døre kan som udgangspunkt bestilles som skydedøre, hvilket dog giver lidt længere leveringstid og en lidt højere pris. Opret en prisforespørgsel, hvis der er en særlig Swedoor dør, som du gerne vil have leveret som skydedør.

Den perfekte ramme om dine kvalitetsdøre fra Swedoor får du med karmsæt, gerigter og fodlister fra Swedoor, der er udført i samme høje kvalitet som dørene er udført i. Swedoors +Karm er produceret med ekstra lag lakfinish, som giver karmen en glat og rengøringsvenlig overflade. Karmen leveres også med en integreret tætningsliste, som giver øget lydisolering, så lyden også holdes ude, når du lukker døren.

Har du indervægge i forskellige tykkelser? Så har Swedoor også løsningen med Flex+ karmen og de tilhørende gerigter. Denne særlige karm til indvendige døre fås i 4 modeller som hver kan tilpasses i tykkelser fra 75 mm og op til 153 mm vægtykkelse.

Tilpas dine døre med dørgreb

Swedoors indvendige og udvendige døre leveres uden greb. Det giver dig mulighed for selv at vælge hvilke greb du vil have til dine nye Swedoor døre. Skal det være sorte og moderne greb eller klassiske dørgreb i messing? Vi har et stort udvalg af både greb og tilbehør fra Ruko, Habo, Dafa og flere andre. Du finder derfor alt til dine nye døre her på BygMax og kan nemt bestille det hele samlet.

Se her hvordan du monterer dørgreb på dine indvendige døre:

  

Leder du efter et særligt Swedoor produkt, som vi endnu ikke har på siden?

Er der et produkt som du har brug for, men som vi endnu ikke har på siden, så skaffer vi det gerne til dig. Vi har mulighed for at skaffe hele Swedoor/JeldWen's sortiment. Udfyld en prisforespørgsel med hvilket produkt du har brug for, så vil vi inden for få dage svare dig med leveringstid og en god pris.