Swedoor bestillingsvarer

Se de mange muligheder for valg af indvendige døre fra Swedoor. Her finder du alle typer indvendige døre, i alle prisklasser. Vi kan skaffe hele programmet.

Swedoor_JW_logo_2014_rgb

Få et skarpt tilbud på Swedoor

Hos BygMax forhandler vi Swedoor fordi de har mere end 50 års erfaring med at producere moljøvenlige døre i højeste kvalitet. Swedoor har et bredt sortiment af både indvendige døre, yderdøre, skydedøre og entredøre. Swedoor er kendetegnet ved at lave døre i rigtig høj kvalitet til ethvert behov og med et innovativt design. 

Atlantic-black

Fokus på design og valgmuligheder, eller pris?

Swedoor tilbyder produkter fra to produktlinjer: ADVANCE-LINE og Clever-line. For at du kan finde en løsning der passer til netop dig og dit hjem åbner hver linje op for forskellige kvaliteter og egenskaber. 

ADVANCE-LINE 

ADVANCE-LINE er en serie der tilbyder dig et væld af muligheder inden for farver, design og tilvalg som side- og overparti, ekstra sikkerhed, isolation, bæredygtighed, brand- og lydkrav. Du får altså flere muligheder indenfor både farver og design, men også egenskaber og funktion med produkter indenfor denne produktserie. 

Clever-line

Clever-line er en serie af standarddøre i et begrænset antal design, men alle af god kvalitet som opfylder de grundlæggende behov. Produkter fra Clever-line er til dig der ønsker et kvalitets produkt til en god pris, men uden designet og de mange valgmuligheder fra ADVANCE-LINE.

Swedoor yderdøre

Swedoors brede vifte af udvendige døre giver alle mulighed for at finde den dørløsning, der passer til ens smag, behov og økonomi. Herunder kan du se hvilke slags yderdøre du kan vælge imellem.

identity-black-scenery

Character

Moderne facadedøre med skjulte/integrerede hængsler

Function

Moderne funkinspirerede design i kombination med en solid konstruktion. Rene og enkle linjer.

Classic

Inspireret af det forrige århundredes klassiske arkitektur.

Sidelys og ovenlys

Skaber rummelighed og lukker lyset ind. Giver en fornemmelse af åbenhed.

Swedoor indvendige døre

Swedoors brede vifte af indvendige døre indeholder flere produktserier, der gør det muligt for alle at finde en dørløsning, der passer til ens smag, behov og økonomi. I øvrigt fås alle Swedoors indvendige døre også som skydedøre. Nedenfor kan du se et lille udvalg af  vores Swedoors indvendige døre og resten kan du se her.


Sliding-double-wood-pelmet-with-Unique-GW01-frosted-double-white

Skydedøre

En af fordelene når man vælger skydedøre er uden tvivl pladsbesparing. Når man vælger en skydedør så kan man spare vigtige kvadratmeter i sin bolig, som man derved kan bruge til andre ting. Swedoor laver både indbyggede skydedøre og udenpåliggende skydedøre. Udover beslutningen om det skal være en indbygget skydedør eller udenpåliggende skydedør, kan du yderligere tilpasse din skydedør så den kan låses, blive leveret med softclose og dørgreb. Den udenpåliggende skydedør kan du også vælge at få rammet ind i blandt andet en aluminium kappe, designskinne for oven, eller retroskinne for oven for yderligere at tilpasse din dør og opnå et unikt udtryk i dit hjem. 

Få et godt tilbud på dine nye Swedoor døre

Send os en skitse med beskrivelse, antal og mål på de døre, du skal bruge. Det må gerne være en hurtig stregtegning lavet i hånden. Hvis vi mangler nogle oplysninger, skal vi nok kontakte dig. Men du må selvfølgelig gerne medgive så mange oplysninger som muligt.