Swedoor +Karm

+Karm fra Swedoor er en karmløsning i ekstra god kvalitet. Træet er nøje udvalgt, så der ingen knaster er synlige på karmens malede overflader. Normalt dækkes knastgennemslag ikke af garantien på standard karme, men på +Karm er der gennemført omfattende tests og Swedoor giver derfor 5 års garanti på +Karmen.

+Karm har en forbedret overflade, idet den gennemgår en ekstra malingssproces, som giver karmen bedre lakfinish for en helt glat overflade, der er nem at holde ren.

+Karmen leveres med integreret tætningsliste, som både er med til at dæmpe støj og giver en højere kvalitetsfornemmelse.

Vælg den ønskede højde herunder.

Højdemodul:       Udvendigt karmmål: 
191889 mm
201989 mm 
20,52049 mm
212089 mm 
Læs mere

Derfor skal du vælge +Karm

Ønsker du en karm i høj kvalitet, der er smuk og vedligeholdelsesfri i mange år.
Så er Swedoors +KARM en god løsning.

Knastfri: Karmen produceres af nøje udvalgt tømmer, således at ingen knaster er synlige på karmens malede overflader.

Vedligeholdelsesfri: Knastfrie overflader gør, at lakken ikke misfarves af knaster, der normalt skal efterbehandles efter nogen år.

Høj Finish: +KARM gennemgår en ekstra malingsproces, som giver en bedre lakfinish og medvirker til et mere vedligeholdelsesfrit produkt.

Stabilitet: Færre knaster resulterer i mindre spændinger, og giver dermed øget stabilitet i forhold til standardkarme.

Støjreducerende: +KARM leveres med integreret tætningsliste, som både reducerer støj og giver en eksklusiv følelse.

Garanti: Knast-gennemslag er et almindeligt fænomen og omfattes ikke i normale garantivilkår. Swedoor har gennemført omfattende tests på denne karm og giver derfor hele 5 års garanti, som også omfatter eventuel knast-gennemslag.

målskema til indvendige døre