Ruko låse cylindere og dørgreb

Ruko låse og alt tilbehør som cylindere, cylinderringe, låse, blindrosetter, langskilte, modullåsekasser og slutblik. Du finder også andre Ruko produkter, blandt andet dørpumper og låsbare greb som Yale Doorman grebene, der giver dig elektronisk låsbare håndtag/greb til ind- og udvendige døre. 

Læs mere

Ruko – låse og dørgreb i højeste kvalitet

Når du forlader huset og skal låse dine døre, så vil de fleste gerne være sikker på at døren også forbliver låst. Og selv om man aldrig kan gardere sig helt mod ubudne gæster, så er Ruko låse den bedste sikkerhed, du kan få til dine døre.

Hos BygMax finder du Ruko låse og dørgreb og en masse andet tilbehør til døre. Her får du kvalitetsprodukter til en fast lav pris og med levering inden for få dage. Vores store udvalg giver dig mulighed for tilpasse døre med mange smarte funktioner, uanset om det hjemme eller på kontorer, skoler eller institutioner. Ruko er samtidig kvalitet, som vil holde i mange år.

Ruko er, eller snarere var, en dansk virksomhed, som producerede låse i en uovertruffen kvalitet. Ruko A/S har nemlig pr. 1. november 2018 officielt skiftet navn til ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S. Ruko har siden 1951 været ejet af den svenske ASSA-koncern, der i 1994 fusionerede med finske ABLOY og dannede ASSA ABLOY koncernen, der er verdensledende inden for låsesystemer. Selv om at Ruko officielt har skiftet navn til ASSA ABLOY har man dog valgt at beholde Ruko-varemærket på mange produkter, da det netop er forbundet med en særlig høj kvalitet og sikkerhed. Derfor vil ASSA ABLOY typisk fremgå af produktet sammen med Ruko logoet.

Ruko blev grundlagt og er navngivet efter Rudolf Koreska, som var kontor- og handelslærling ved Københavns Låsefabrik i 1920’erne. I 1930 opfandt han en ny låsemekanisme, som overgik alle de låsesystemer man ellers brugte på daværende tidspunkt. Faktisk var Ruko låsen så god, at myndighederne direkte opfordrede offentligheden til at installere den, hvilket medvirkede til en hurtig udbredelse af Rudolf Koreskas lås. Den solide og sikre lås blev kendt som Ruko låsen og førte til skabelsen af en succesfuld virksomhed, som stadig i dag producerer solide og sikre låse i højeste kvalitet.

Udover den velkendte Ruko lås, producerer virksomheden også et bredt udvalg af tilbehør til døre, som er fremstillet i den samme høje kvalitet, som kendetegner Ruko låse.

I Ruko sortimentet finder man eksempelvis et udvalg af dørlukkere. Rukos dørlukkere egner sig både til private boliger og erhverv og institutioner, fås i flere prisklasser og har mange smarte funktioner.

Ruko producerer også dørgreb i næsten alle de udformninger du kan forestille dig. Det kan være enkle og moderne greb i rustfrit stål eller mere klassiske dørgreb i messing. Rukos dørgreb findes både til indvendige døre og facadedøre og terrassedøre.

ASSA ABLOY producerer også serien Yale Doorman, der er avanceret elektronisk adgangskontrol, der er velegnet til virksomheder, skoler og institutioner. Låsene kan betjenes enten med 6-cifret kode, fjernbetjening eller nøglebrik.

Hos BygMax finder du alle de solide og sikre kvalitetsprodukter fra Ruko til faste lave priser. Udover låse og cylindere fra Ruko, finder du også Ruko blindrosetter, langskilte, slutbrikker, vridergreb og meget mere. Du kan købe både låsekasser, Ruko cylinder og cylinderringe samt pakkeløsninger med alt du skal bruge for at installere en sikker Ruko lås og op til flere låsecylindere.