Nordic Fibercement

Her finder du vores brede sortiment af Fibercement beklædning i brædder, facadeplader, og vores aluprofiler. Fibercement- brædder, facadeplader, og aluprofiler bliver alle leveret af vores leverandør Nordic Fibercement. Derfor passer produkterne perfekt sammen, og er skræddersyet til hinanden. Derfor skal du ikke bekymre dig om dine nye fibercement beklædning, passer sammen med aluprofilerne.

Fibercement beklædning fra Nordic Fibercement, anvendes til beklædning af både små og store overflader, gavle, udhæng, skure og carporte. Det er vedligeholdelsesfrit, nemt at sætte op, rådner ikke, nemt at tilpasse til ens egne planer med en masse tilbehør. Produkterne er CE mærket og brandtestet samt opfylder kravene på en EN 12467 og Class A2-s1, d0. Dertil indeholder produkterne ikke asbest eller magnesiumoxid.

Monteringen af din af fibercement beklædning, har aldrig været lettere, da du blot clipser din fibercementplade / planke på, du skal blot følge brugervejledningen for Fibercement clipsene.

Aluprofilerne anvendes ovenpå og i kombination med fibercement beklædningen til en stilren finish / afslutning til din fibercementplade og plank. De forskellige aluprofiler tjener forskellige formål, udover bare at se godt ud. Aluprofilerne er fremstillet af aluminium, og er derfor stort set vedligeholdsfrie.