Gulvpleje

Gulvpleje til alt slags trægulv. Start altid med at rense gulvet inden du påbegynder en overfladebehandling af dit gulv. Du får derved et meget pænere resultat, og undgå at skulle gøre hele det store arbejde igen.
FAXE gulvpleje tilbyder rens, pleje og lak til gulve. Deres produkter emmer af kvalitet og mange års opbygning af den bedste gulvpleje. FAXE's træolie er til oliering af ubehandlet og ludbehandlet træ. Du finder også FAXE Pletfjerner som er et specialprodukt til fjernelse af næsten alle slags pletter.
Trip Trap Woodcare er en af Danmarks førende inden for god gulvpleje og tilbyder rens, lud, olie, lak og pleje. Dagligt udsættes gulve for masser af slid, og derfor har de også brug for den bedste pleje. Trip Trap Woodcare anbefaler at rense gulvet med trærens og aldrig grundrens inden overfladebehandling af dit trægulv. Anvend Trip Traps oliepleje til oliebehandlede trægulve. Det kræver ingen polérmaskine, men kan nemt påføres med en uldpad eller bomuldsklud.
Boen vask og pleje fra Everfloor er et gulvplejeprodukt baseret på Everfloor's egne gulve. Everfloor tilbyder gulvpleje til alle slags gulve. Du finder gulvsæbe, gulvrenser, opfrisker og forskellige vedligeholdelsessæt.