El varme

El varme fra DEVI giver en nøjagtig regulering af varmen samt en kort reaktionstid. Alle produkter fra DEVI er af høj kvalitet, som sikrer en langvarig effekt samt et sundt indeklima. DEVI, som er en del af Danfoss, sørger for intelligente samt diskrete elvarmesystemer som er energi- og omkostningseffektive. 

I denne kategori finder du blandt andet DEVImat 100W og 150W, DEVIdry, DEVIcellog DEVIflex 6T og 10T, som er særlig egnet til el varme i gulv, herunder trægulv, flisegulv og under et gulvtæppe. Derudover finder du også elvarmesystemer, såsom DEVI Iceguard og DEVIpipeheat, som fungerer som varmekabler til frostsikring. Læs mere om de forskellige elvarmesystemer samt deres anvendelsesmuligheder under hver enkelt kategori.

Læs mere

El varme fra DEVI - el gulvvarme og meget andet

El varme fra DEVI omfatter en lang række af forskellige produkter, hvor hver enkelt varmesystem er designet til et specifik formål. DEVI el varme giver en mere nøjagtig regulering af varmen samt en kort reaktionstid sammenlignet med f.eks. vandbaseret varme. Alle produkter fra DEVI er af høj kvalitet, som sikrer en langvarig effektivitet samt et sundt indeklima. DEVI sørger for intelligente samt diskrete elvarmesystemer, som ikke vil få en forstyrrende effekt på rummets indretning. DEVI tilbyder et bredt udvalg af løsninger til el gulvvarme, bestående af blandt andet en DEVI varmemåtte, el gulvvarmemåtter, plader, DEVIreg gulvvarme el termostater, og kabler. Derudover finder du blandt andet også DEVI-Mirror, som er en DEVI varmemåtte som monteres bag på spejlet for at holde det dugfrit, og DEVI Iceguard-18, som er varmekabler frostsikring af f.eks. nedløb og tagrender. 

Det er muligt, at vælge komplette el varme systemer fra DEVI. DEVI er nemlig det eneste globale firma i branchen, som kan tilbyde komplette systemer, herunder et el gulvvarme komplet system, varmekabler og termostater. Dette betyder at, hvis du f.eks. vælger et DEVI el gulvvarme komplet system, kan du glæde dig over en balance og forbindelse mellem alle komponenter i det specifikke DEVI el gulvvarme komplet system.

 

DEVI gulvvarme el - elvarmeløsninger af høj kvalitet

DEVI, som er en forkortelse for Dansk El-Varme Industri, blev grundlagt i 1942 i København. El varme løsninger, herunder elvarme i gulv, er at finde i mere en 66 lande i alt fra lejligheder og private hjem til hoteller, erhvervsejendomme og lufthavne. I dag er DEVI en del af Danfoss koncernen og har placeret sig som den globale leder på markedet for bla. el gulvvarme. Med DEVI gulvvarme el får du et komfortabel vedligeholdelsesfrit gulvvarmesystem i høj kvalitet med en lang levetid. Den høje kvalitet gælder selvfølgelig alle el varme løsninger fra DEVI.

Når man taler om DEVI el gulvvarme skal man også tage stilling til hvad end det skal fungere som totalopvarmning eller komfortopvarmning. Som navnet også indikerer, så betyder totalopvarmning, at det er den eneste opvarmningskilde. Komfortopvarmning betyder derimod, at det er en supplerende varmekilde og giver ekstra komfort til rummet. Den høje kvalitet ved DEVI gulvvarme gør, at det sagtens kan fungere som både komfortopvarmning og som den eneste opvarmningskilde. 

Mange foretrækker at have elvarme i gulv, herunder et DEVI el gulvvarme badeværelse, med formål at øge komforten og gøre det mere luksuriøst og behageligt. Badeværelset er med tiden blevet mere og mere et rum, hvor afslapning og ro er helt centralt. Vi kender alle den følelsen af kolde fliser når det er mangel på el gulvvarme badeværelse, og det bliver hurtigt en træls fornemmelse for fødderne og nydelsen forsvinder med det samme. Ved at installere et DEVI el gulvvarme badeværelse med el gulvvarmemåtter, DEVImat, skaber man et rum med plads til 100% afslapning, velvære, varme og nydelse.

Ved at anvende DEVI el gulvvarme under trægulv opnår man den populære kombination af trægulv og gulvvarme. På grund af de de smarte devi gulvvarmemåtter eller plader, som kan lægges direkte på et eksisterende gulv, er det blevet nemmere og helt ubesværligt at få el gulvvarme trægulv.

 

DEVI el varme til alle formål - blandt andet DEVImat, DEVIflex og DEVIdry

Som tidligere nævnt, så leverer DEVI en lang række af forskellige produkter samt løsninger indenfor el varme. Læs om nogle af dem her:

 • DEVImat er en selvklæbende DEVI varmemåtte som skal monteres tæt på gulvoverfladen. Hos BygMax finder du DEVI varmemåtte i 2 forskellige varianter af el gulvvarmemåtter. Først og fremmest er der DEVImat DTIF-100 W, som er en DEVI varmemåtte som kan monteres direkte på et eksisterende gulv og kan bruges under stort set alt slags gulv. Derudover er der DEVImat DTIF-150 W, som er særlig beregnet til montering direkte på eksisterende betongulv og under et flisegulv. Disse to typer el gulvvarmemåtter har et wattforbrug på henholdsvis 100 W pr. m2 og 150 W pr. m2. 

 • DEVIdry er varmemåtter som kan monteres med et unikt kliksystem. Dette betyder, at måtterne rulles ud og klikkes nemt sammen på siderne. Se monteringsvideoen længere nede i teksten her. Disse varmemåtter kan monteres direkte på det gamle gulv og direkte under et nyt trægulv eller gulvtæppe. 

 • DEVIflex er et 360° fuldt afskærmet dobbeltlederkabel med en rund profil og robust konstruktion. Dette giver en nem, hurtig og ikke mindst sikker montering i blandt andet indendørs gulvkonstruktioner. DEVIflex findes i 3 forskellige styrker i forhold til Watt pr meter: 6, 10 eller 18

 • DEVIcell Dry er isoleringsplader som giver en effektiv, hurtig og enkel montering under trægulve. DEVIcell Dry pladerne fungerer som et underlag, hvor f.eks DEVIflex varmekabler placeres ovenpå, for at opnå den optimale elvarmeløsning.

 • DEVIreger termostater som anvendes til regulering og styring af varmesystemet. Disse termostater findes i mange forskellige varianter.

 

El varme til glatte overflader udendørs

De fleste kender til, de udfordringer som vinteren kan bringe, når det gælder glatte overflader udenfor. Her sørger DEVI også for elvarmeløsninger til når vinteren rammer og sikkerheden skal øges samt nødvendigheden for frostsikring opstår. Dette kan blandt andet sikres ved, at montere DEVI el varme i tagrender, opkørsler, fortove, trapper og lignende. Hos BygMax finder du blandt andet DEVIflex DTCE-20, DEVIflex DMIH 4-leder varmekabel, DEVI Iceguard-18 Readymade varmekabel, som alle er beregnet til is- og snesmeltning. Derudover finder du også produkter som er beregnet til frostsikring af vandrør, så som DEVIpipeheat Readymade DPH-10.

 

 

Der er mange fordele ved at vælge DEVI el varme, blandt andet disse: 

 • Fokus på varme, komfort og sikkerhed

 • Energi- og omkostningseffektive

 • Intelligente systemer

 • Nem installation

 • Diskret og usynlige gulvvarmesystemer

 • Lavere miljøpåvirkning

 • Mere nøjagtig varmeregulering

 • Kort reaktionstid

 

El gulvvarme montering - DEVIdry måtte

Videoen herunder viser hvordan de populære DEVI varmemåtte (DEVIdry måtte) monteres nemt ved hjælp af det unikke kliksystem. Denne el gulvvarme monteringsvejledning er grundig og visuel, og den viser hvor simpel el gulvvarme montering kan være med en DEVI varmemåtte.

 

Køb DEVI gulvvarme el og andre elvarmesystemer hos BygMax!

Hos BygMax finder du altid et bredt udvalg af el varme fra DEVI, herunder gulvvarme el, til gode priser! Derudover finder du den den bedste el gulvvarme pris, uanset om du skal have nyt el gulvvarme under trægulv eller el gulvvarme badeværelse. Derudover finder du også en lang række af DEVI tilbehørs produkter så som montageskinne, termostater, og DEVIdry forlængerkabel. DEVIdry forlængerkabel fås i 3 forskellige længder: 25 cm100 cm og 200 cm og kan blive nødvendigt alt efter placeringen af DEVIdry måtterne. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her - så er du altid opdateret på aktuelle tilbud på el varme, herunder elvarme i gulv, fra DEVI! BygMax - alt til dit byggeri!