Junckers Gulve

Junckers massiv parketgulv i ahorn, ask, bøg eller eg. Leveres i 3 varianter: Classic (mest ensartet sortering), Harmony (naturligt udseende med mere struktur) og Variation (rustikt udseende med meget struktur). Der finde også forskellige overflader med ultramat lakering, silkemat lakering, oliering eller ubehandlet. Parketgulvene er produceret af massivt træ med de karakteristika, der er typiske for dette naturmateriale. Billederne viser et gennemsnit af hvordan brædderne ser ud. Det er normalt at se en afvigelse i udseende mellem de individuelle brædder og pakker. Gulve, som bliver lagt på forskellige tidspunkter, kan variere en smule pga. den gennemsnitlige sortering. Massive trægulve kan ændre farve med tiden som følge af påvirkning fra solens naturlige stråler. Alt gulv med organiske materialer som træ skal akklimatiseres før anvendelse læs mere her.

Læs mere
Junckers_HFS-01

Få et skarpt tilbud på Junckers trægulve

Leder du efter et gulv i massivt træ fra Junckers kan vi naturligvis levere. Lav blot en prisforespørgsel og vi svarer dig tilbage hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud. Alle gulvene er produceret i Danmark og kan derfor leveres hurtigt. Junkers Gulve er kendt for deres særdeles høje kvalitet og derfor går du ikke galt med et gulv fra Junkers. Forøg dit hjems værdi med et trægulv fra Junckers. 

Se flere gulve og billeder fra Junckers her

Junckers_gulv

Plankegulv

Et massivt plankegulv er et fantastisk syn. De naturlige detaljer i et plankegulv giver en beroligende elegance og tidsløst udtryk. Med plankegulv kan dit hjem skille sig ud med et autentisk udseende fordi hver eneste gulvplanke er unikt. Du får et gulv for livet som samtidigt søger for godt indeklima. Herunder kan du se hele Junckers udvalg af plankegulv.

Parketgulve

Hver en træstav i et massivt parketgulv er en lille del af naturen. Hver træstav rummer dets eget individuelle mønster og farvenuancer og grundet det store udvalg af træsorter i bl.a. bøg, eg, ask og ahorn, kan du være sikker på, at der også findes et perfekt parketgulv til netop dit hjem. Se et lille udvalg af vores  parket gulv fra Junckers herunder og du finder yderligere her.

Sildebensparket

Sildebensparket

Æstetikken og den tidløse elegance ved et sildebensparket gulv er enestående og kan absolut også spille rollen som det stilfulde indspark i moderne boliger og arkitektur. På billedet ser du et sildebensparket i træsorten Eg. 

Sildebensplank

Tilføj en ekstra storslået dimension til dine omgivelser med Junckers Whalebone (Sildebensplank). Junckers Sildebensplank er færdigbehandlet fra fabrik, med enten en olie eller lak, så det er klar til brug straks efter installation.  På billedet til højre ses et Moseeg sildebensplankegulv. Naturlige processer bevirker at eg næsten bliver sort og denne karakteristiske farve giver træet et meget autentisk udtryk.

Sildebensplank
Eg_hexparket

Hexparket

Junckers Hexparket er inspireret af naturens former og mønstre. Den fuldendte sekskant er et produkt af naturen præcis ligesom en bikube, snekrystaller eller formen på visse blomster. På billedet ved siden af ses et hexparket i eg. 

Lad os give dig et skarpt tilbud på Junckers gulve

Et trægulv fra Junckers kan installeres på flere måder og det er bl.a. gulvtype, undergulv samt indbygningshøjde, der afgør metoden. Du kan vælge mellem monteringsbøjler, fuldlimning eller en konstruktion, hvor gulvet sømmes til strøer eller et træbaseret undergulv. Alle Junckers trægulve fungerer sammen med gulvvarme. Uanset hvad er det en nem proces. Forøg dit hjems værdi med nye gulve fra Junckers få et super skarpt tilbud fra BygMax!

Inspiration

Parketgulv fra Junckers

Junckers trægulve er kvalitetsgulve til priser, hvor alle kan være med. Trægulvene er 14 mm massive to-stavs parketgulve, og fås i enten bøg, ask eller eg. Alle Junkers parket gulve er produceret i Danmark og er dermed resultatet af de høje danske håndværksmæssige traditioner, der er forfinet gennem hundreder af år. Med et massivt trægulv fra Junckers får du et slidstærkt parketgulv efter alle de håndværksmæssige traditioner og med den varme og naturlighed, som kun trægulve har.

Junckers trægulve blev grundlagt i 1930 af Flemming Juncker, og producerede i starten jernbanesveller af bøgetræ, men Juncker blev hurtigt inspireret af bøgetræets slidstyrke til at begynde at producere stærke trægulve. Junckers industrier A/S er i dag baseret i Køge, har 335 medarbejdere på verdensplan og er repræsenteret i mere end 30 lande gennem datterselskaber i syv lande og sælges i 45 lande verden over.

 

Stort udvalg af Junckers parketgulve

Junckers parketgulve fås i variationerne Variation, Harmony og Classic, der betegner ensartetheden i sorteringen. Vil du holde udgifterne nede eller foretrækker du bare det naturlige spil i træstavene, så skal du vælge Variation. Vil du omvendt gerne have et mere ensartet gulv uden for stor variation, skal du vælge Classic, der er en finere og mere ensartet sortering. Vær dog opmærksom på, at Junckers trægulve er produceret af naturtræ, og der derfor vil være en afvigelse i udseende mellem de individuelle brædder og pakker.

Du kan også vælge mellem de tre træsorter bøg, eg og ask.

Bøgetræ er særdeles velegnet til gulv på grund af bøgens store styrke, dens ensartede struktur og gode bearbejdningsegenskaber. Bøgen er udbredt i hele Danmark samt størstedelen af Europa, og er den næstmest udbredte træsort i Danmark, kun overgået af rødgran.

Egetræet er også en af de almindelige træsorter i Danmark og Europa, og anvendes i stor stil til gulve på grund af dens tidløse farve. I gulvbranchen siges det, at moden i træsorter kommer og går, men eg består. Et trægulv fra Junckers holder mange år, og skal dit trægulv også være fremtidssikret mod skiftende moder, så er et Junckers trægulv i eg et godt valg.

Ask er, ligesom bøg og eg, en almindeligt forekommende træsort i Danmark, og er blevet anvendt i produktionen af blandt andet værktøj i tusinder af år. Ask er en solid og tung træsort og har et naturligt spil, der varierer mellem lyse og brunere farver. Mens nogle holder af variationen i ask, så ønsker andre et mere ensartet udtryk, hvilket kan opnås ved, at gulvet behandles med lud, sæbe eller lak, der er hvidpigmenteret.

 

Junckers parketgulve, der egner sig til gulvvarme

Alle Junckers trægulve er desuden velegnede til gulve med gulvvarme, så vil du være sikker på aldrig at have kolde fødder eller vil du have et rum uden radiatorer, så har du mulighed for at lægge gulvvarmeslanger under dit Junckers trægulv med profilerede gulvvarmeplader.

Hos BygMax får du de bedste priser på Junckers parketgulve, og køber du mere end 25 pakker a 1,89 m2, er der mange penge at spare. Så kan du overveje om du ikke også skal have et Junckers trægulv i det ekstra værelse, når nu du alligevel er i gang med at lave gulv.

Har du brug for et Junckers trægulv, som vi endnu ikke har på vores side, så udfyld en prisforespørgsel med hvilket Junckers gulv du ønsker samt antal kvadratmeter, som du har brug for. Så vender vi tilbage til dig i løbet af få dage med en god pris på det gulv du ønsker.

 

Se hvordan du installerer et Junckers gulve med det særlige Clip system: