Tilbud Junckers gulve

Få et godt tilbud på Junckers gulve
Junckers_HFS-01

Få et skarpt tilbud på Junckers trægulve

Leder du efter et gulv i massivt træ fra Junckers kan vi naturligvis levere. Lav blot en prisforespørgsel og vi svarer dig tilbage hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud. Alle gulvene er produceret i Danmark og kan derfor leveres hurtigt. Junkers Gulve er kendt for deres særdeles høje kvalitet og derfor går du ikke galt med et gulv fra Junkers. Forøg dit hjems værdi med et trægulv fra Junckers. 

Se flere gulve og billeder fra Junckers her

Junckers_gulv

Plankegulv

Et massivt plankegulv er et fantastisk syn. De naturlige detaljer i et plankegulv giver en beroligende elegance og tidsløst udtryk. Med plankegulv kan dit hjem skille sig ud med et autentisk udseende fordi hver eneste gulvplanke er unikt. Du får et gulv for livet som samtidigt søger for godt indeklima. Herunder kan du se hele Junckers udvalg af plankegulv.

Parketgulve

Hver en træstav i et massivt parketgulv er en lille del af naturen. Hver træstav rummer dets eget individuelle mønster og farvenuancer og grundet det store udvalg af træsorter i bl.a. bøg, eg, ask og ahorn, kan du være sikker på, at der også findes et perfekt parketgulv til netop dit hjem. Se et lille udvalg af vores  parket gulv fra Junckers herunder og du finder yderligere her.

Sildebensparket

Sildebensparket

Æstetikken og den tidløse elegance ved et sildebensparket gulv er enestående og kan absolut også spille rollen som det stilfulde indspark i moderne boliger og arkitektur. På billedet ser du et sildebensparket i træsorten Eg. 

Sildebensplank

Tilføj en ekstra storslået dimension til dine omgivelser med Junckers Whalebone (Sildebensplank). Junckers Sildebensplank er færdigbehandlet fra fabrik, med enten en olie eller lak, så det er klar til brug straks efter installation.  På billedet til højre ses et Moseeg sildebensplankegulv. Naturlige processer bevirker at eg næsten bliver sort og denne karakteristiske farve giver træet et meget autentisk udtryk.

Sildebensplank
Eg_hexparket

Hexparket

Junckers Hexparket er inspireret af naturens former og mønstre. Den fuldendte sekskant er et produkt af naturen præcis ligesom en bikube, snekrystaller eller formen på visse blomster. På billedet ved siden af ses et hexparket i eg. 

Lad os give dig et skarpt tilbud på Junckers gulve

Et trægulv fra Junckers kan installeres på flere måder og det er bl.a. gulvtype, undergulv samt indbygningshøjde, der afgør metoden. Du kan vælge mellem monteringsbøjler, fuldlimning eller en konstruktion, hvor gulvet sømmes til strøer eller et træbaseret undergulv. Alle Junckers trægulve fungerer sammen med gulvvarme. Uanset hvad er det en nem proces. Forøg dit hjems værdi med nye gulve fra Junckers få et super skarpt tilbud fra BygMax!

Inspiration