Wiking trægulve

Prisforespørgsel

Vi har et bredt udvalg af Wiking trægulve i forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen nedenfor og oprette en prisforespørgsel, så vender vi tilbage til dig med en skarp pris.

Vælg dit nye bæredygtige trægulv

Wiking Gulve fås i træsorterne fyr, ask, eg og douglas i følgende sorteringer: Select, Prestige, Prima, Natur og Country.

Skandinavisk kvalitet fra Wiking Gulve

Wiking Gulve er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1997 af de to brødre Anders og Hans Peter Korsgaard og er i dag en af Danmarks største producenter af plankegulve. Med et Wiking plankegulv får du derfor et skandinavisk kvalitetsgulv, som er FSC-Certificeret, hvilket betyder, at skovningen af træerne er sket med respekt for naturen og efter bæredygtighedsstandarder. 

Alle træerne er groet i Skandinavien eller Nordeuropa, hvilket sikrer de optimale forhold for slidstærke plankegulve, som gør, at plankerne tåler hverdagens slid og ældes med ynde. Derudover er alle Wikings plankegulv opbygget af tre lag, hvoraf det midterste lag vender på tværs, hvilket også gør Wikings gulve mere stabile og særledes velegnet til lægning ovenpå gulvvarme sammenlignet med de traditionelle, massive plankegulve. 

 

Wiking gulve i forskellige træsorter, sorteringer og overfladebehandlinger

Wiking Gulve fås i træsorterne fyr, ask, eg og douglas i følgende sorteringer: Select, Prestige, Prima, Natur og Country.

 • Wiking Prima: Wiking Prima er fremstillet i fyr. De 3-lags opbyggede planker er velegnede i forbindelse med gulvvarme, tåler hverdagens slid og ældes med ynde. Et Wiking fyr plankegulv er varmt og behageligt at gå på, samt har et naturligt spil med knaster og afrundede kanter, som fremhæver bredden på de flotte planker.
 • Wiking Natur: Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil og mindre fyldninger. Løbende vedligeholdelse er anbefalet evt. pletvis. Ca. 1 gange årligt, anbefales det at efterbehandle hele den synlige overflade.
 • Wiking Country: Eg Country er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Det smukke knastspil i Wiking Eg Country viser med tydelighed variationen i den mørke træsort. Plankerne har en unik struktur og varm glød, et levende farvespil, flot knastspil og fyldninger.
 • Wiking Select: Select sorteringen er den lyse ensartet og stilfulde sortering med let knastspil.  Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. 
 • Wiking Prestige Pacific parketgulv: Wiking eg prestige er med ekstra brede planker i 235 mm. Hos Made by Wood er det sorteringen pacific med hvid hårdvoksolie som overflade.
 • Wiking Prestige Atlantic parketgulv: Wikings Prestige serien er eksklusive planker med en bredde på 235mm. Atlantic sorteringen er den lyse strukturerede sortering med markant knastspil og større fyldninger.
 • Wiking Prestige Natur parketgulv plank Douglas: Wiking Douglas produceres af danske Douglas-stammer. De brede planker er behandlet med Ekstra hvid Hårdvoksolie, som efter lader overflade lys men stadig fremhæver træets smukke rødlige åre tegninger.

Derudover kommer gulvene i overfladebehandlingerne olie, lak, hårvoksolie eller ludbehandlet. Fyr og Douglas kan også fås ubehandlet. 
Plankerne har afrundede kanter, som fremhæver de enkelte plankers bredde. Plankerne er opbygget i 3 lag med tværliggende mellemlag af fyr, som gør plankerne velegnede i forbindelse med gulvvarme og reducerer træets naturlige bevægelser med op til 70 %. 

 • Wiking Fyr: Et fyrretræsgulv er et af de mest anvendte træsort til gulvbelægning i danske hjem grundet dens lyse og flotte udseende. Et fyr trægulv er varmt og behageligt at gå på, og det har en lyddæmpende effekt. Et Wiking fyr plankegulv er fremstillet af stammer fra Nordsverige, hvor træerne vokser langsommere, hvilket sikrer en større hårdhed. 
 • Wiking Ask: Et ask trægulv fra danske skove giver et hårdt og stærkt kvalitetsgulv.  Et trægulv i ask er en lys træsort med varierende brune til rødlige farver, hvilket giver gulvet et roligt udseende. Kort sagt, så er du med et plankegulv af dansk ask sikret et gulv med unikt farvespil, nem vedligeholdelse og høj slidstyrke.
 • Wiking Eg: Eg trægulv fra danske træer, som giver et markant spil i knaster og årer grundet det danske klima. Eg anvendes i stor udstrækning i produktionen af gulve ligesom ask blandt andet på grund af egetræets varme og tidløse farve. Et Wiking gulv i egetræ er kraftigt og holdbart, så vil du være sikker på, at dit gulv aldrig går af mode, så er eg det sikre valg. 
 • Wiking Douglas: Douglas er kendetegnende ved de harmoniske åretegninger med rødlige årringe, som giver et lyst og elegant gulvbelægning med rødligt skær. Da et Douglas træ kan blive utrolig store, så er det er muligt at afskære store knastfrie planker er træet. Et Douglas trægulv kan derfor fås i store dimensioner med færre knaster sammenlignet med fyr, ask og eg, og det er derfor velegnet til større gulvarealer, hvor man ønsker et ensartet, varmt udseende. 

Wiking gulve montering med kliksystem

Wiking Gulve er den eneste danske producent, som har trægulve med det smarte SuperClick Q-LOC system, som gør gulvet nemt og hurtigt at lægge, da brædderne blot skal klikkes sammen i forlængelse af hinanden. I videoen nedenfor kan du se, hvordan man monterer et Wiking gulv med deres kliksystem: 

 


Billigt Wiking gulv

Hos BygMax er der et bredt udvalg af gulve, herunder Wiking trægulve i forskellige træsorter, sorteringer og overfladebehandlinger. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, for gode tilbud.