Jackon Gulvisolering

Jackon gulvisolering (forhenværende Thermisol) til isolering af gulv og terrændæk. Top kvalitet flamingo isolering.

Vælg mellem EPS 60, EPS 80, EPS 150 flamingoplader eller Super EPS 60 og Super EPS 80 for 20% højere isoleringsværdi. Shop forskellige tykkelser.

Shop også Jackodur, kantisolering flamingo plader, kugler, vådrumsplader, gulvvarmeplader og radonsikring.

Læs mere

Jackon – førende i flamingoplader til gulvisolering

Jackon er en norsk-ejet virksomhed baseret i Fredrikstad, Norge. Virksomheden blev grundlagt i 1956 og har lige siden arbejdet med udvikling og salg af flamingoplader. Virksomheden har dermed over 60 års erfaring, og har i dag 21 fabrikker i 6 europæiske lande, hvoraf 18 af fabrikkerne ligger i norden. I 2012 opkøbte Jackon den danske virksomhed Thermisol, der var beliggende i Hedensted mellem Horsens og Vejle, og året efter skiftede Thermisol A/S derfor navn til Jackon Danmark A/S.

 

Hvad er Jackon isoleringsplader lavet af?

Jackon er en af de førende leverandører af isolering og emballageprodukter i ekspanderet polystyren (EPS) og ekstruderet polystyren (XPS) til både byggebranchen og fødevareindustrien. Polystyren er det materiale, som mange til daglig kalder flamingo. Jackon er især kendt for deres varemærker Jackopor, som er plader i ekstruderet polystyren til gulvisolering og for Jackon vådrumsplader, der har en kerne af Jackofoam ekstruderet polystyren med glasfiberarmeret puds på begge sider.

Jackons produkter er lavet af ekstruderet polystyren (XPS) eller ekspanderet polystyren (EPS) polystyren, der er et bearbejdet olieprodukt, som er 100% genanvendeligt. Jackons flamingoplader til gulvisolering er nemme at arbejde med, da pladernes høje iltprocent gør dem meget lette og nemme at skære.

 

Håndtering af Jackon flamingoplader

Jackons flamingoplader til gulvisolering kan godt tilskæres med en almindelig sav, men det fører ofte til stor spredning af de små stykker polystyren. Derfor anbefales det, du bruger en flamingoskærer, som skærer ved hjælp af varme. Det gør både arbejdet let og giver dig nogle pæne skæringer uden en masse spild fra flamingopladerne.

 

Isoleringsguide med Jackon flamingoplader

Når du skal isolere gulv med Jackons flamingoplader, lægges de i to lag med forskudte samlinger oven på et underlag af sand. Sandet rettes af med et vaterpas eller en retteskinne, Der gør, at flamingopladerne kommer til at ligge jævnt, og den efterfølgende betonplade får også en ensartet tykkelse, når du støber den. Du kan også vælge at lægge flamingopladerne på et underlag af letklinker eller Leca kugler, som er lette at lægge ud og virker kapillarbrydende, hvilket vil sige, at de modvirker, at fugt kan trænge fra jorden og op i gulvet.

Husk også radonsikring, når du er i gang med at lave nyt gulv. Mange er nemlig ikke klar over sundhedsrisikoen ved radon, der er en radioaktiv gas, som frigives fra undergrunden og siver op gennem gulvet i huset. Radonsikringen er en lufttæt folie, der udlægges oven på gulvisoleringen, inden der støbes, hvorved mængden af radon mindskes betydeligt.

 

Køb Jackon isoleringsplader

Hos BygMax kan du få Jackon flamingoplader og andre produkter til gulvisoleringsprojekter til lave priser. Vi sælger Jackons flamingoplader med trykstyrke EPS 60, EPS 80, EPS 150, samt super EPS 60 og super EPS 80, der har 20% højere isoleringsværdi, så du kan nøjes med en tyndere flamingoplade, hvis pladsen er trang.