Jackon Thermomur system

Jackon Thermomur er et komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn, garager og sommerhuse. Systemet er den lette og smarte løsning til opbygning af fundamenter. Vælg mellem Jackon Thermomur 350, Thermomur 350 Super og Thermomur 200. Blokkene stables som byggeklodser og fyldes med beton imellem isoleringen

Thermomur er forskallingselementer i ekspanderet polystyren (EPS), som stables op som byggeklodser. Efter støbning med beton fremstår væggen færdig med en 2-sidet isolering uden kuldebroer. 

Et standard element vejer ca. 3 kg og den enkle montering og den lave vægt gør, at arbejdet er lettere end ved traditionelt byggeri og får samtidig en ekstraordinær stærk kvalitet.

 

Jackon Thermomur er ensbetydende med lavenergi, kvalitet, tryghed og brugervenlighed. Indeholder forskalling, isolering og forankringsmuligheder.

 

Jackon Thermomur 350 og 350 Super er tilpasset boligbyggeri med strenge krav til isolering, hvor Jackon Thermomur 200 anvendes til ydervægge, garager og byggeri med mindre energikrav. 

 

Se herunder hvor enkelt det er:

 

 

Prisforespørgsel

 

 

Vedhæft gerne en fil med din materialeliste: