Jackon vådrumsplade og tilbehør

Her finder du Jackon Vådrumsplader og alt i tilbehør; beslag, ståldybler, befæstigelsesskiver, skruer og monteringssæt. Jackon vådrumsplader er perfekte til etablering af badeværelser og andre vådrum.

pr. side

18 Varer

Faldende orden
 1. Jackon vådrumsplade
  Lev. omk. tillægges
  Vælg tykkelse og længde
  255,00 DKK
 2. Jackon vådrums vinkelelement
  Lev. omk. tillægges
  Vælg bredde
  513,00 DKK
 3. Jackon vådrum beslag U-profil
  Lev. omk. tillægges
  Vælg bredde
  59,00 DKK
 4. Jackon vådrum beslag H-profil
  Lev. omk. tillægges
  Vælg højde og bredde
  115,00 DKK
 5. Jackon vådrum ståldybel 20 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Vælg længde og bredde
  153,00 DKK
 6. Jackon vådrum monteringssæt 100 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Vælg længde og bredde
  193,00 DKK
 7. Jackon vådrum monteringssæt 1000 stk/spand
  Lev. omk. tillægges
  Vælg længde og bredde
  1.497,00 DKK
 8. Jackon Vådrum afløbsplade central 40x900x900 mm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.043,00 DKK
 9. Jackon Vådrum afløbsplade decentral 40x900x900 mm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.043,00 DKK
 10. Jackon Vådrum afløbsplade, aflang 60/43x900x1000 mm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 5.755,00 DKK
 11. Jackon Vådrum Toiletpakke 20x900x1300 mm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.209,00 DKK
 12. Jackon vådrums kreativplade 30x600x1250 mm 2 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.009,00 DKK
 13. Jackon vådrums kreativplade 30x600x2500mm 2 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.563,00 DKK
 14. Jackon vådrum befæstigelsesskiver 32 mm 1000 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 999,00 DKK
 15. Jackon Vådrum afløbssystem horisontalt
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.243,00 DKK
 16. Jackon Vådrum afløbssystem vertikalt
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.243,00 DKK
 17. Jackon Vådrum Afløbsdræn horisontal t/aflang afløbsplade
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 1.243,00 DKK
pr. side

18 Varer

Faldende orden

Nem etablering af vådrum med Jackon vådrumsplader

Jackon vådrumsplader Jackoboard er fugtbestandige plader til brug som underlag for puds og fliser i vådrum og andre rum, hvor der forekommer fugt eller vandpåvirkning. Vådrumspladen er modstandsdygtig overfor fugt, den er varmeisolerende og stabil og har samtidig en lang levetid. Sammenholdt med den lette montering, gør det Jackon vådrumsplader til en nem og økonomisk løsning til etablering af vådrum. Jackon vådrumsplader er godkendt til brug både som vægge og gulv i vådrum, og pladerne gør det samtidig nemt at bygge inventar, hylder og bænke samt vægge om indbyggede badekar.

Jackon plader til vådrum har en kerne af Jackodur, som er en hård og trykfast ekstruderet polystyren (flamingo), og er belagt med et tyndt glasfiberarmeret pudslag på for- og bagsiden. Overfladen af glasfiberarmeret puds gør det nemt at sætte fliser op med fliseklæb efterfølgende. Jackon vådrumsplader indeholder desuden hverken flammehæmmende midler eller andre kemiske stoffer, der er giftige eller skadelige – det giver dig sikkerhed både med hensyn til miljø og helbred.

Til bearbejdning, afkortning og montering af Jackon vådrum anvendes simpelt værktøj: Sav, vinkel og tomstok, vaterpas, hobbykniv og bore- og skruemaskine.

Pladerne kan monteres direkte på enten en muret væg, betonvæg eller trævæg med de særlige monteringssæt. Ved montering på et træskelet skal der ved en stolpeafstand på 30 cm bruges en vådrumsplade med en tykkelse på minimum 12 mm. Ved en stolpeafstand på 60 cm skal der bruges vådrumsplader med en tykkelse på 20 mm eller derover. Jackon vådrumspladerne brede anvendelighed på både vægge af mursten, beton og træskelet gør pladerne ideelle til gulve og vægge, når der skal etableres badeværelse i rum, som tidligere ikke har været vådrum. Det kan være rum, hvor der ligger trægulv på gulvstrøer eller på 1. sal, hvor der tidligere ikke har været badeværelse eller vådrum.

Pladerne fastgøres på væggen eller træskelettet med monteringsskiver og skruer, som er mindst 20 mm længere end pladetykkelsen. Afstanden mellem skruerne bør være maksimalt 40 centimeter langs pladekanter og 60 centimeter ved mellemunderstøtninger.

I bruseniche og omkring toilet anvendes de særlige afløbsplader og toiletplader, der er specielt udformet med fald og huller til rør og afløb. Ved runde vægge, buer og badekar, kan Jackon Kreativplade anvendes. Kreativpladen er bøjelig og kan derfor nemt tilpasses kurver og buer, mens den har samme egenskaber, som findes i de almindelige Jackon vådrumsplader.

I hjørner og samlinger i vådzone anvendes der silikonefuge i samlingerne mellem pladerne. Efter opsætning af pladerne udføres der vådrumssikring ved, at pladesamlingerne tætnes med armeringsbånd og vandtætningsmembran, som det er påkrævet, at der bruges ved vådrumssikring i alle vådzoner. Omkring rørgennemføringer anvendes manchetter og vådrumsmembran, som ved almindelig vådrumssikring.

Hos BygMax finder du alt i byggematerialer og smarte løsninger til dit badeværelse. Vi forhandler et stort udvalg af Jackons produkter, både vådrumsplader og andre typer isolering. Skal du bruge et produkt fra Jackon, som vi mangler at få på siden, så opret en prisforespørgsel og fortæl os hvilket produkt du skal bruge og hvilken mængde. Så vender vi hurtigt tilbage med en god pris til dig.

Se hvordan et nyt vådrum nemt etableres mned Jackon JackoBoard vådrumsplader