Kingspan Kooltherm

Kingspan Kooltherm isoleringsplader er egnet til isolering af skråtage, gulve, hulmure og facade. Isoleringspladerne er fremstillet i hårdt skum og er en af de mest miljøvenlige hårde isoleringsplader på markedet.
Alle Kingspan Kooltherm isoleringsplader er certificeret A+ og findes i mange tykkelser, så du kan finde den, som passer netop til dit behov.

Bemærk, at Kingspan kommer direkte fra en af deres fabrikker i Sverige eller i Holland med eksportlastbil, og derfor er aflæsningshjælp nødvendig ved levering.

Læs mere

Kingspan Kooltherm – Nyhed i Danmark og på BygMax

Kingspan er en af verdens førende producenter af isolering, og tilbyder et stort udvalg af isoleringsprodukter til alle tænkelige isoleringsopgaver. Kingspan er tilstede i mere end 70 lande og har over 100 fabrikker og mere end 13.000 ansatte på verdensplan.

Kingspans Kooltherm er effektive isoleringsløsninger, der gør det nemt at spare plads og samtidig opnå en høj isoleringseffekt. Kingspan tilbyder produkter med en utrolig lav lambda værdi samtidig med, at de har gode brandegenskaber. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med at udvikle isoleringsprodukter, og deres isoleringsplader er derfor skabt på baggrund af erfaring og ekspertise, som er opbygget gennem mange år.

Kingspan har også fokus på miljøet – både ved at deres produkter medvirker til at mindske energiforbruget i boliger, men også ved at sætte sig som mål, at virksomheden skal have et netto energiforbrug på 0% allerede i 2020.

Hos BygMax finder du et bredt udvalg af isolering fra Kingspan til Danmarks bedste priser og et stort udvalg af andre byggematerialer.

 

Kingspan gulvisolering - Kooltherm K3 og Therma TF70

Kingspan Kooltherm K3 gulvisolering bruges til isolering af støbte betongulve, og er et stift og særdeles effektivt isoleringsprodukt, som både egner sig til nybyg og renovering. Isoleringspladerne er 120x60 centimer og beklædt med glasvæg på begge sider.

Kingspan Therma TF70 er gulvisolering med en særlig høj trykstyrke, som gør pladerne ideelle til brug ved svømmende gulve, hvor gulvpladen skal kunne bevæge sig frit i forhold til underlaget.

 

Kingspan K12 - en all-round isoleringsplade!

Kingspan Kooltherm K12 er en all-round isoleringsplade, til isolering af hulmure, skråtage og falser. Pladerne er lavet i et stift materiale, har gode brandegenskaber og en meget lav emissivitet, der betegner hvor meget varme der kan trænge gennem pladen.

Kooltherm K12 er fremstillet med en fiberfri kerne og belagt med kompositfolie. Ydermere har isoleringspladen som nævnt gode brandegenskaber og en lambda værdi fra kun 0,021 W/mK.

Kingspan Kooltherm K17 er en varmvægsplade, som anvendes til indvendig efterisolering. Pladen består af en isoleringsplade monteret på en gipsplade med en dampspærre imellem. Varmvægsplader er en nem metode til indvendig isolering og kombinerer en høj isoleringsevne med nem opsætning.

Kingspan K108 og K108 Plus er super effektive plader til isolering af hulmure, og er særligt velegnede til indvendige vægge af beton eller porebeton, hvor de jævne murflader gør opsætningen af pladerne i hulrummet let. Pladerne fås både med og uden fals.

 

Kingspan Kooltherm K10 - loftisolering til underside af betondæk

Kingspan Kooltherm K10 er en loftisoleringsplade, der kan anvendes over lofter i forbindelse med etageadskillelser af beton. Pladen er diffusionsåben og sikrer derfor, at fugt ikke ophober sig på bagsiden af isoleringen.

Kingspan K10 er belagt med glasvæv på begge sider af isoleringspladen, der fastgøres til isoleringskernen under fremstillingsprocessen.

 

Kingspan facadeisolering - Kooltherm K15

Kingspan Kooltherm K15 er plader til facadeisolering. K15 anvendes sammen med ventilerede facadesystemer af plader i fibercement, eternit, granit eller lignende. Isoleringspladerne er beklædt med en særlig folie på indersiden, som medvirker til at holde på varmen samt med en sort vindspærrefolie på ydersiden, der sikrer at vanddampe ikke trænger ind i isoleringen.

 

Køb Kingspan isolering hos BygMax

Kingspans isoleringsplader skal efter levering opbevares tørt, plant og tilstrækkeligt understøttet. Det anbefales derfor, at du opbevarer pladerne hævet over jorden, og at man tildækker dem med en vandtæt folie eller presenning, så de hverken udsættes for fugt fra jorden eller fra himlen. Der må ikke anbringes vægt på pladerne under opbevaring, da der derved er risiko for at de knækker.

Vores Kingspan Kooltherm og Therma isoleringsplader sælges i hele paller og kræver aflæsningshjælp ved levering.  

 

Se Kingspans egen præsentationsvideo (på engelsk)