Rockwool FlexiBatts

Rockwool Flexibatts er produceret af ubrændbar, fugt- og vandafvisende stenuld. Rockwool flexibatts er, som navnet indikerer, fleksible isoleringsplader med flexzoner afmærket med en grøn streg. I denne kategori finder du Rockwool flexibatts med en lambdaværdi på 37. 

Bemærk: Skal du bruge isolering til mange kvadratmeter, kan der være penge at spare, ved at købe hele paller. Se evt. her!

Læs mere

Vi sælger i øjeblikket ikke Rockwool isolering, men vi har et stort udvalg af andre isoleringsmærker som vi kan tilbyde på shoppen eller give et godt tilbud på.

Rockwool Flexibatts - fleksible isoleringsplader

Rockwool Flexibatts er, som navnet indikerer, fleksible isoleringsplader, som er produceret af ubrændbar, fugt- og vandafvisende stenuld. Når man har stenuld som isolering opnår man også stenuldens 7 primære styrker: brandsikkerhed, termiske egenskaber, lydegenskaber, holdbarhed, æstetik, genanvendelse og vandafvisning. Rockwool Flexibatts har også 2 såkaldte flexzoner, som gør, at isolering holdes på plads og ikke falder sammen. Disse flexzoner er afmærket med en grøn streg på kantfladerne på isoleringspladernes. Hvis der er tale om Rockwool Flexibatts 37 i tykkelsen 45-70 mm, kan isoleringspladerne flexe 20 mm på både længden og bredden. Er der derimod tale om Rockwool Flexibatts 37 i tykkelsen 95-195 mm, kan den flekse det dobbelte på både længden og bredden, nemlig 40 mm.

Rockwool Flexibatts 37

Hos BygMax tilbyder vi Rockwool Flexibatts 37, nemlig Rockwool Flexibatts med en lambdaværdi (isoleringsværdi) på 37. Der findes også Flexibatts 32 og Flexibatts 34. Hos BygMax finder du  Rockwool Flexibatts 32, som kommer i paller. Rockwool Flexibatts 32 har en lambdaværdi på 32, hvilket betyder, at disse Flexibatts 32 isolerer 14% bedre end de “almindelige” Flexibatts 37. Rockwool Flexibatts anvendes oftest til isolering af lette skillevægge, lette væg-, loft- og tagkonstruktioner. Derudover kan Rockwool Flexibatts også anvendes til isolering af skunk, skråvæg og bjælkelag ved krybekældre og etageadskillelser. Rockwool Flexibatts kan anvendes til isolering af blandt andet skråvæg, ydervæg efterisoleret udefra og ydervæg efterisoleret indefra. Se herunder hvordan:

Rockwool Flexibatts i forskellige tykkelser

Alle Rockwool Flexibatts 37 kommer i bredden 960 mm og længden 570 mm, hvorimod tykkelsen rækker fra 45 mm-195 mm. Vælg den tykkelse som passer til lige netop din konstruktion, og længden eller bredden kan altid tilskære med en  isoleringskniv.

Først i rækken kommer  Rockwool Flexibatts 45 mm i tykkelse, som anvendes i knap så dybe konstruktioner. Herefter kommer  Flexibatts i 70 mm i tykkelse. Som nævnt, kan Rockwool Flexibatts 45 mm og Flexibatts 70 mm flexe 20 mm i længden og bredden. Efterfølgende kommer  Rockwool Flexibatts 95 mm, som er isolering batts 95 mm i tykkelse. Dernæst  batts isolering i 120 mm i tykkelse,  Rockwool Flexibatts 145 mm i tykkelse og  Rockwool Flexibatts 195 mm i tykkelse. De 4 sidstnævnte kan flexe 40 mm i både længde og bredde.

Køb billige Rockwool Flexibatts hos BygMax!

Hos BygMax finder du altid billige Rockwool Flexibatts i 6 forskellige tykkelser! Du finder også en lang række af andre  Rockwool isoleringsprodukter, samt isolering fra  Isover,  Sundolitt,  Hunton,  Skalflex, og mange flere. Hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ eller tilmeld dig vores  nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, for gode tilbud på Rockwool Flexibatts. BygMax - alt til dit byggeri!