Rockwool Super FlexiBatts, paller

Rockwool Super FlexiBatts  er robuste, halvstive og trykstabile batts fremstillet af fugt- og vandafvisende stenuld.
Rockwool Super FlexiBatts kan flekse op til 20mm på længden og på bredden, dette er afmærket på produktets kantflader
Super Flexibatts har en Lambdaværdi på 34 og isolerer dermed 8% bedre end almindelige FlexiBatts.

OBS: Super FlexiBatts kan også bruges i lodret og vandret isolering med højere isoleringsværdi end den almindelige FlexiBatts

Vælg mellem tykkelser fra 45 til 245 mm

Minimum ordre på 3 paller Rockwool i hele paller - kan kombineres med alle typer Rockwool i hele paller
 

Læs mere

Vi sælger i øjeblikket ikke Rockwool isolering, men vi har et stort udvalg af andre isoleringsmærker som vi kan tilbyde på shoppen eller give et godt tilbud på.

Rockwool FlexiBatts

Rockwool Super FlexiBatts er en formstabil isolering fremstillet af fugt- og vandafvisende Rockwool stenuld. Rockwool FlexiBatts er fleksible i både længde- og bredderetningen, på grund af særlige flexzoner på 20-40 mm i den ene ende og side af hver isoleringsplade. Her kan isoleringen optage variationer i længde og bredde, hvilket er praktisk ved isolering af skillevægge, lofter og lignende, hvor isoleringen skal tilpasses mellem reglar og spærtræ. Rockwool FlexiBatts fås i mange tykkelser, der passer til alt fra skillevægge med hulrum på 45 mm til tagkonstruktioner, der skal isoleres med 195 mm eller 245 mm mineraluld.

Rockwool FlexiBatts egner sig også utrolig godt til efterisolering af lofter, hvor man typisk udlægger 95 mm eller 145 mm isolering ovenpå den gamle isolering, der ofte ikke er tykkere end 150-200 mm, hvilket er langt fra nutidens standarder. De fleksible kanter på Flexibatts, gør det nemt at udlægger isoleringen omkring spær, rørgennemføringer og aftrækskanaler.

Rockwool isolering er fremstillet af vulkansk sten, som er smeltet og forarbejdet til lange, tynde fibre, som efterfølgende er samlet og presset med en vandafvisende olie. Kombinationen af stenuld og vandafvisende olie giver et helt særligt naturprodukt med helt fantastiske egenskaber, der kombinerer god isoleringsevne, støjreduktion, uovertruffen brandbeskyttelse og lang holdbarhed.

 

Super FlexiBatts 34 – hvad betyder tallet?

Når man har med isolering at gøre, så støder man ofte på begrebet lambda-værdi, som er et tal, der indikerer et materiales isoleringsevne. Lambdaværdien måles i enheden W/mK og bliver også kaldt for materialets varmeledningsevne. Jo mindre lambdaværdien er, desto bedre isolerer materialet, da det leder mindre varme igennem.

Super FlexiBatts har en lambdaværdi på 34, svarende til 0,034 W/mK. Det er højere end almindelig isoleringsevne for mineraluld, som typisk er på 37. Isolering med en lambda-værdi på 34 har 8% bedre isoleringsevne end isolering med en lambda-værdi på 37. Du får dermed mere isoleringsevne på samme plads og er det begrænset, hvor meget isolering, der er plads til, så kan Super Flexibatts 34 altså give mere isolering på den sparsomme plads.

FlexiBatts fås også med en lambdaværdi på 37, som er standard inden for mineraluldsisolering, og skal det være endnu bedre isoleret, så kan du købe FlexiBatts 32, der har en lambdaværdi på kun 32. Flexibatts med en lambda-værdi på 32 har 6% bedre isoleringsevne end isolering med lambda-værdi på 34 og hele 14% bedre end isolering med en lambda-værdi på 37. Du får dermed mere isoleringsværdi på samme plads, når du anvender Flexibatts med en lavere lambda-værdi.

 

Køb Rockwool FlexiBatts til billig pris på BygMax.dk

Du finder Rockwool FlexiBatts 95 mm, 145 mm og mange andre tykkelser til lave priser på BygMax.dk. Vi leverer dine FlexiBatts til din adresse inden for få dage, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet, uanset om det er en tilbygning, totalrenovering eller efterisolering.

Husk også sikkerhedsudstyr i form af en tynd heldragt, handsker og maske, når du arbejder med mineraluld. De tynde fibre i isoleringen kan give kløe og udgør en sundhedsrisiko, hvis de indåndes, så derfor bør du beskytte både din hud og dine lunger med dragt, handsker og maske, når du isolerer i lukkede rum.