Steico træfiberisolering

Steico isolering findes i to typer, der begge blæses ind med specielle blæsemaskiner og giver god beskyttelse imod sommerens varme og holder på varmen om vinteren.
Isoleringen bruges til loft, tag og væg samt præfabrikerede væg- og tagelementer med isolering - til både nybyggeri og renovering.

Steico Floc er produceret af genbrugspapir
Steico Zell er træfibre produceret af frisk nåletræ

Træfiberisolering batts sælges kun i hele paller.

pr. side

7 Varer

Faldende orden
 1. STEICO flex 038 træfiber batts 45x565x1220 mm, 68,93 m2/palle, 10 pk/palle
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 3.005,00 DKK
  Fra kun 39,24 kr pr m2
  Køb 3 for 2.705,00 DKK/pal
 2. STEICO flex 038 træfiber batts 70x565x1220 mm, 48,25 m2/palle, 10 pk/palle
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 3.205,00 DKK
  Fra kun 60,21 kr pr m2
  Køb 3 for 2.905,00 DKK/pal
 3. STEICO flex 038 træfiber batts 95x565x1220 mm, 34,47 m2/palle, 10 pk/palle
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 3.105,00 DKK
  Fra kun 80,16 kr pr m2
  Køb 3 for 2.763,00 DKK/pal
 4. Køb 3 for 2.885,00 DKK/pal
 5. STEICO flex 038 træfiber batts 145x565x1220 mm, 22,06 m2/palle, 8 pk/palle
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 3.103,00 DKK
  Fra kun 124,80 kr pr m2
  Køb 3 for 2.753,00 DKK/pal
 6. Steico Floc papir isolering til indblæsning 15 kg/pk, 21 pk/palle
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.989,00 DKK
  Fra kun 134,43 kr pr pk
  Køb 3 for 2.823,00 DKK/pal
 7. Steico Zell træ isolering til indblæsning 15 kg/pk, 21 pk/pal
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.895,00 DKK
  Fra kun 127,00 kr pr pk
  Køb 3 for 2.667,00 DKK/pal
pr. side

7 Varer

Faldende orden

Træfiberisolering fra Steico

Steico producerer en række forskellige miljøvenlige isoleringsprodukter af henholdsvis træfibre og genbrugspapir, som er FSC og PEFC certificeret samt fremstillet af bæredygtige råvarer. Udover at deres papir- og træfiberisolering er klimavenlig, så er de også genanvendelige og/eller økologiske og giver et biologisk, behageligt indeklima. Hos BygMax finder du derfor et bredt udvalg af Steicos miljøvenlige isoleringsløsninger: Steico Flex, Steico Floc og Steico Zell

 

Miljøvenlig isolering med træfiberisolerings batts

Steico Flex er miljøvenlige træfiber batts lavet af naturlige træfibre, som kan bruges til hulrumsisolering af bl.a. tag-, væg- og loftkonstruktioner. Træfiber-isoleringsmåtterne er formstabile, lydabsorberende og velegnet til snævre områder, da de nemt kan skæres til med en isoleringskniv, hvilket gør dem til en fleksibel isoleringsløsning. 

Træfiberisolering har samme isoleringsevne som de syntetiske isoleringsmaterialer, men træfiber har derudover også mange andre fordele. Træfiberisolering har den laveste varmeledningsevne sammenlignet med andre kendte naturisoleringsmaterialer, hvilket betyder højere isoleringseffektivitet. Derfor er isolering lavet af træfibre en effektiv isoleringsløsning, som sikrer gode isoleringsegenskaber om vinteren og samtidigt beskytter mod overophedning om sommeren. Derudover er træfiberisolering særligt åndbart grundet dens diffusionsåbenheden, hvilket betyder, at det både kan optage og afgive fugt, hvilket sikrer konstruktionen mod fugtskader, da den forbliver varigt tør og beskyttet. Ydermere bidrager træfiberisolering samtidigt til et godt indeklima.

 

Træfiberisolering til indblæsning 

Steico leverer også isolering i løst granulat, som monteres ved indblæsning gennem fleksible rør ind i lukkede konstruktioner såsom hulmure og skråvægge. Da granulatet bliver en homogen, fugefri fyldning, som tilpasser sig perfekt i hulrummet og fylder alle revner og sprækker ud, modvirker det kuldebroer, varmetab og fugt. Ydermere er det muligt at isolere steder, hvor traditionelle batts ikke kan monteres, hvilket gør denne type isolering ekstra tilpasningsvenlig og yderst fleksibel, da den både kan bruges til indblæsning i alle lukkede hulrum uanset størrelse samt til ombygninger og præfabrikerede elementer med isolering. Du kan vælge mellem to forskellige typer af isoleringer til indblæsning: Steico Floc og Steico Zell 

 • Steico Floc er et isoleringsprodukt af papiruld, som er fremstillet af genbrugspapir, der dertil er tilsat brandhæmmende midler og salteborater, som også forebygger svampeangreb og rådskader. Ligesom træfiberisolering er papirisolering åndbart, kan anvendes til indblæsning i alle lukkede hulrum og har gode isoleringsegenskaber. Fordelen ved at bruge granuleret papiruld som isolering fremfor træfiber er, at papiruldsisoleringen er tilsat salteborater, som skadedyr ikke kan lide at opholde sig i, og man finder derfor sjældent skadedyr på lofter, som er isoleret med papirisolering. Dog kan Steico Floc også leveres 100% borfri -Lav en prisforspørgelse, så skaffer vi varen til dig så hurtigt og billigt som muligt. 

 • Steico Zell er en træfiberisolering fremstillet af naturlige træfibre af frisk, ubehandlet nåletræ, og det er både lyddæmpnings- og brandsikringscertificeret. Træfiber granulatet har de samme fordele som de fornævnte træfiber batts, og det kan også indblæses i alle lukkede hulrum uanset størrelse ligesom Streico Floc. Dog udmærker Steico Zell sig, når det kommer til genbrug og affaldsbehandling, da det kan behandles på samme måde som almindeligt træ, og du behøver derfor ikke være nervøs for strenge sundhedsforskrifter.

I videoen (på engelsk) nedenfor illustreres det hvordan indblæsning af Steico Zell foregår. Her kan man se, hvordan træfibrene pakker sig sammen og bliver en homogen masse, der langsomt udfylder kassen, som skal forestille hvilket som helst hulrum:

Både Steico Floc og Steico Zell  har et lavt materialeforbrug, da der ikke er noget spild, så du betaler derfor kun for virkelig kvadratmeter. Derudover bør de kun udlægges af uddannede partnere og virksomheder med licens. 

 

Billig træfiberisolering

Hos BygMax finder du forskellige isoleringsløsninger, herunder Steico Flex, Steico Zell og Steico Floc som kan gøre dit hjem behageligt at opholde sig i. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som kommer cirka en gang i ugen, eller følg med under kategorien Ugens Hammerslag.