Jackon Super EPS gulvisolering

Jackon Super EPS 60 og 80 gulvisolering har 20% mere isoleringsværdi end traditionelle isoleringer, hvilket giver en bedre isolering, hvor der er begrænset plads.

Fordele ved Jackon Super EPS gulvisolering:
Gulvisoleringen har meget høj isoleringsevne (20% bedre end hvid EPS) og dermed energibesparende. Den er kapillarbrydende, har en høj trykfasthed og er fugtafvisende (40% lavere fugtoptag end hvid EPS).
Derudover er den let at montere og miljøvenlig.

Læs mere

Jackon Super EPS

Med deres slogan: ”Committed since 1956” (forpligtet siden 1956) fortæller Jackon om deres forpligtelse til at være del af en mere klimavenlig byggeindustri og virksomhed.

Jackon opererer som en familiejet koncern med hovedkontor i Norge og er en af Europas ledende producenter inden for isoleringsprodukter som fx deres Jackon super EPS. Med en samlet omsætning for over 3 milliarder kroner og 850 ansatte fordelt på 21 fabrikker i 6 forskellige lande, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, når du køber Jackon Super EPS.

Jackons mål er sammen med deres kunder at forbedre udviklingen af deres tjenester og produkter og at gøre selve produktionen og produkterne mere energieffektive og miljøvenlige.

Men ud over Jackon Super EPS, så sælger vi mange af Jackons andre kendte produkter, som fx deres Jackofoam, Thermomur og thermodræn.

 

Jackon Super EPS – bedre isoleringsevner

På de fleste områder fungerer Jackon Super EPS ligesom deres standard Jackopor EPS isoleringsprodukter. Den største forskel er, at Jackon Super EPS isolerer bedre.

Hvis vi for eksempel sammenligner standard Jackopor EPS 80 med Jackon Super EPS 80, vil vi hurtigt kunne finde fordelene ved super EPS’en.

Som tidligere nævnt, så er den største forskel på de to isoleringsløsninger klart den højere isoleringsevne, som man finder i Super EPS’en. Jackon Super EPS isolerer nemlig 20% bedre end standard-versionen, uden at den fylder mere. Det vil sige, at selv når de to isoleringsplader har den samme tykkelse, så isolerer Jackon Super EPS stadig 20% bedre. Med så markant en forbedring har man altså med Super EPS’en mulighed for et stærktisoleret byggeri, eller man kan bruge et tyndere lag af Jackon Super EPS i forhold til den almindelige Jackon EPS 80, hvis man ikke har så meget plads til at lægge isoleringen. Jackon Super EPS er også mere fugtafvisende end standard Jackon EPS 80, eftersom den optager 40% mindre fugt.

Mange af egenskaberne går igen mellem de to EPS plader, og lige på disse områder vil der ikke være stor forskel på en standard EPS 80-plade eller en Jackon Super EPS 80-plade. Begge plader er nemlig kapillarbrydende, energibesparende, miljøvenlige, lette at montere og har en høj trykfasthed.

 

Anvendelse af Jackon Super EPS

Jackon Super EPS kan anvendes i alle konstruktioner, hvor man ønsker en bedre isoleringsevne, eller hvor der er mindre plads til at isolere, så man har brug for en stærkere isolering.

Jackon Super EPS er en flamingoisolering, også kaldet ekspanderet polystyren, hvorfra den har fået navnet EPS. For at give Jackon Super EPS den ekstra isolerende kvalitet tilføjer man det strålereducerende råstof grafit til Jackon isoleringen under produktionen, som er dét, der giver Jackon Super EPS dens ekstra isolerende kvaliteter.

 

Køb Jackon Super EPS 60 og Jackon Super EPS 80 hos BygMax

Om du skal i gang med at isolere privatboligen eller en kæmpe maskinhal, så er Jackon Super EPS en glimrende isoleringsløsning. Med Super EPS får du et isoleringsmateriale, der isolerer 20% bedre end almindeligt ekspanderet polystyren, så du kan få en ekstra effektiv isolering, der sparer endnu mere på varmen. Alternativt kan Jackon Super EPS også anvendes, hvor der ikke er nok plads til almindelig Jackon isolering, så ved brug af Jackon Super EPS, kan man slippe af sted med at bruge 20% mindre Jackon isolering.

Andre isoleringsmærker tilbyder lignende løsninger, som for eksempel Sundolitt, der har deres Climate-serie, som ligesom Jackon Super EPS isolerer 20% bedre.

BygMax – alt til dit byggeri!