WEDI gulvelementer

Her finder du WEDI gulvelementer til vådrum, alle med indbygget fald og 100% vandtætte.

Fundo Primo gulvelementer er de klassiske kvadratiske og rektangulære elementer, til effektiv udnyttelse af plads.
Fundo Riofino gulvelementer med indbygget afløb, placeret i midten af elementet. Fundo Riolito gulvelementer har indbygget linje afløb, placeret i siden. Fundo Ligno gulvelementer er specielt designet til anvendelse sammen med trægulve, med en ydre kant på kun 20 mm. 

Fundo Borgo gulvelementer er til effektiv udnyttelse af plads, som kan anvendes ved hjørne placeret bad. Fundo Trollo er et rundt gulvelement  med en diameter på kun 1 meter. Fundo Plano er det tyndeste gulvelement på markedet på kun 65 mm.

Fundo Plano Linea gulvelementer er det fladeste komplette system til badet, med indbygget afløb placeret meget tæt på kanten. Solso gulv system er til anvendelse under PVC belægning, og kan klare et meget høj pres.

Find præcis det gulvelement der passer til dine behov herunder

Læs mere

Brusebunde med indbygget fald

Funktionalitet og sikkerhed spiller en afgørende rolle i badeværelset og især når vi taler brusebunde me indbygget fald. Det er derfor, at håndværkere i flere årtier har sat deres lid til wedis unikke kvalitet. På grund af vores mange innovative løsninger, og det at vores produkter stort set opfylder ethvert behov, er wedi den foretrukne leverandør til renovering og nybyggede brusebadsløsninger.

  • Garanteret vandtæt: den blå XPS-kerne er 100 % vandtæt
  • Fordelagtige arbejdsgange: spar tid og penge med hurtigere arbejdsgange
  • Høj systemsikkerhed med produktgaranti