Fibo Trespo

Fibo Trespo panelerne kan med fordel monteres på badeværelset, køkkenet, bryggerset og andre rum, hvor der stilles ekstra høje krav til hygiejne og slidstærke overflader. Herunder finder du panelerne i 2 forskellige udgaver: Fibo Trespo vådrumspanelerne er velegnet til badeværelset og andre vådrum, og Fibo Trespo Kitchenboard som er tiltænkt væggen mellem bordpladen og overskabene i køkkenet. Derudover finder du også alt tilbehør til panelerne, såsom monteringsskruer, lister samt renseservietter og Clean spray til rengøring af Trespo vægpaneler.

Bemærk: Det er muligt at bestille vareprøver hjem af vådrumspanelerne, for at afprøve farven og/eller modellen. Se mere her.

Læs mere

Fibo Trespo - vægpaneler til køkken og bad

Norske Fibo Trespo, eller bare Fibo, er en af de førende producenter af vandtætte vægsystemer af høj kvalitet på det skandinaviske marked. Fibo har særlig fokus på innovation og tekniske løsninger i alle deres produkter. Fibo Trespo producerer vægpaneler til badeværelset og køkkenet, hvor væggene skal være særlig modstandsdygtig. Fibo vægpaneler har en kerne bestående af syv lag af PEFC-certificeret træ, som er blevet komprimeret og beklædt med et højtrykslaminat. Fibo vægpaneler beskytter væggene i badet, køkkenet og andre rum, og er dermed med til at sikre ekstra lang holdbarhed. Derudover har disse vægpaneler en glat overflade, hvilket resulterer i en nem rengøring og minimal vedligeholdelse. Udover badeværelset og køkkenet, kan Fibo vægpaneler anvendes i lige netop det rum man ønsker. Det er også blevet meget populært, at bruge denne type vægpaneler i det offentlige rum såsom restauranter, hoteller, børnehaver, skoler og plejehjem. Steder som disse kan i særdeleshed drage nytte af Fibo Trespo vægpaneler, som er vandtætte, modstandsdygtige, nem rengøring og minimal vedligeholdelse. Derudover er Fibo vægpaneler er godkendt i henhold til vådrum standarden og er 100% vandtætte.

 

Fibo Trespo vådrumspaneler til badeværelset 

Fibo Tesco vådrumspaneler er, som navnet indikerer, egnet til montering i vådrum. Fibo Tesco vådrumspanelerne er fem gange så hurtige at montere sammenlignet med almindelige fliser, blandt andet på grund af Fibo's Aqualock-system. Panelerne er godkendt til vådrum herunder også vådzonen, og kan monteres på væggene på eksempelvis badeværelset. Systemet gør det muligt at klikke panelerne sammen samt skabe en usynlig samling der imellem. En anden fordel ved disse vægpaneler til vådrum, er også, at de kan monteres direkte på eksisterende vægge. Det er derfor nemt, at give nyt liv til rummet ved at opgradere rummets vægge. Hos BygMax finder du et udvalg af designs, som blandt andet inkluderer forskellige varianter af hvide fliser. Derudover finder du også vådrumspanelerne i cement-look, kaldet Cracked Cement, som fås med 2 forskellige flise størrelser: 2204-M66 S og 2204-M63 S. Med andre ord, så kan du finde et design som passer til lige netop dit badeværelse. 

Fibo Trespo Kitchenboard

Fibo Trespo Kitchenboard vægpaneler er beregnet til montering mellem bordpladen og overskabene i køkkenet, for at beskytte væggen mod vand og andet stænk fra madlavningen. Dog kan panelerne med fordel også monteres i bryggerset, som ofte også har en bordplade med håndvask, som også bruges flittigt til alverdens gøremål. Panelerne har en stærk overflade, hvilket betyder, at de kan modstå direkte vandsprøjt samt store temperatursvingninger. Derudover fås panelerne i et udvalg af forskellige designs, som kan have stor betydning for æstetikken i rummet. Er man til det mere simple og afdæmpet design, kan man vælge disse disse klassiske hvide fliser. Eller man kan gå med nogle fliser, som giver lidt mere kant og farve til køkkenet såsom sorte fliser eller røde fliser. Derudover er det blevet populært, at vælge noget rustikt og naturligt. Her er Cracked Cement (cement look) og Shabby Chic (naturlig træ look) nogle oplagte muligheder.Montering af Fibo vægpaneler

Se videoen herunder og se hvor nemt det er, at monterer Fibo vægpaneler. I videoen ser man også, hvilket tilbehør der skal bruges til montering, blandt andet fugemasse, monteringsskruefugeklods sæt. 

Køb loft- og vægpaneler hos BygMax hos BygMax

Hos BygMax finder du et stort udvalg af loft- og vægbeklædning, herunder de populære Fibo vådrumspaneler samt alt tilbehør til monteringen af Fibo vægpaneler. Kig evt. også på vådrumspanelerne fra Easywall, som også har unikke designs, nem montering samt er særlig egnet til vådrum. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her - så er du altid opdateret på aktuelle tilbud på vægpaneler fra FIbo! BygMax - alt til dit byggeri!