Murerartikler

Skal du mure, pudse, spartle gulv eller lave flisearbejde, så finder du alt lige fra mørtel, fliseklæb og cement til murerværktøj og blandemaskiner.

Læs mere

Murerartikler – alt til murerarbejde på BygMax

Du finder alt til dit byggeri fra byggematerialer til værktøj her på BygMax. Derfor har vi selvfølgelig også alt du skal bruge til murerarbejde – og det har vi samlet her på ét sted.

Nogle af de vigtigste materialer for en murer er mursten, blokke, mørtel og cement. Det finder du i rigelige mængder her på siden.

Vi har selvfølgelig den klassiske Aalborg Portland Basis cement til en fast lav pris, men også andre varianter som hurtigtørrende rapid cement, hvid cement og Mester cement. Derudover har vi også cement fra producenter som Weber, Scan, LIP og Skalflex.

Vi er også leveringsdygtige i alt fra murergrussand og mørtel, både i poser og sække. Uanset om du skal bruge en big bag støbemix eller en pose ovntørret kvartssand, så ligger det klar lige til at smide i indkøbskurven. Vi har både almindelig strandmørtel og bakkemørtel i pose og i bigbags, men kan også levere løst aflæsset mørtel med særligt kalkindhold til udvalgte dele af landet.

aalborg-portland
blokke

Vores udvalg af mursten og blokke inkluderer alle de store og kendte producenter af kvalitetsstegl. Vi kan levere hele udvalget af tegl fra Randers Tegl og Egernsund Tegl og du finder både almindelige mursten, belægningssten og overliggere i vores store udvalg. Vi har også alt du skal bruge til opmuring, blandt andet murfolie, murbindere, studsfugerør og -ventiler.

Vi har både lecablokkefundablokke og et stort udvalg af gasbeton- og multiblokke. Vi har gasbeton fra både Ytong og H+H – selv specielle elementer som bjælker og vægelementer er nemme at bestille sammen med din ordre.

Vi har også Alfix Duratherm facadesystemet der er et særligt system, udviklet til efterisolering og pudsning af facader. Går du med tanker om at vandskure eller pudse huset, så overvej om du ikke skal efterisolere facaden samtidig. På den måde er der penge at spare på varmeregningen, uden at du mister kvadratmeter indvendigt. Duratherm systemet bygger på Alfix Durapuds i kombination med 50 mm, 100 mm eller 150 mm isolering og særlige armeringsnet.

alfix-complete_1
skalcem

Vi har også samlet særlig murmaling til pudsede facader, blandt andet den populære cement-baserede Skalcem 100 facademaling. Udover Skalcem 100 finder du desuden alle de andre produkter fra Skalflex, som er kendetegnet ved at være lette at anvende og have en lang holdbarhed. Skalflex har også særlige produkter til fugtsikring af kældere, sokler og vådrum. Uanset om du skal pudse eller male dit hus facade eller fugtsikre din kælder eller sokkel, så er du sikker på et godt resultat med Skalflex.

Når du laver murerarbejde kræver en masse særligt murerværktøj. Vi har derfor samlet alt det særlige murerværktøj som murerskeer, spandeskeer, skelskeer, fugeskeer, pudsebræt, stålbræt, murerbaljer, spande, pigruller, flisefugesæt og sæt til arbejde med silikonefuger. Vi har også både blandemaskiner fra ATIKA og BARON, der hver er førende inden for produktion af henholdsvis tromleblandere og tvangsblandere.

Uanset om du skal mure, pudse eller lave flisearbejde så finder du alt til arbejdet her på BygMax.

881100150