Blandemaskiner

Atika tromleblandere (fritfaldsblandere) og Baron tvangsblandere til blanding af mørtel og beton. Tromleblandere bruges til blanding af mindre mængder mørtel til opmuring, pudsning og vandskuring. Ved blandning af beton, bør en tvangsblander anvendes, da denne blander mere effektivt, især når der er tale om mere tørre blandinger. 

Læs mere
pr. side

4 Varer

Faldende orden
 1. ATIKA Profi blandemaskine 145 ltrATIKA Profi blandemaskine 145 ltr
  ATIKA Profi blandemaskine 145 ltr
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 3.973,00 DKK
 2. ATIKA Dynamic blandemaskine 165 ltrATIKA Dynamic blandemaskine 165 ltr
  ATIKA Dynamic blandemaskine 165 ltr
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 7.333,00 DKK
 3. ATIKA Focus blandemaskine 185 ltrATIKA Focus blandemaskine 185 ltr
  ATIKA Focus blandemaskine 185 ltr
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 10.933,00 DKK
 4. BARON tvangsblander E120, 120 ltrBARON tvangsblander E120, 120 ltr
  BARON tvangsblander E120, 120 ltr
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 15.799,00 DKK
pr. side

4 Varer

Faldende orden

Blandemaskiner fra ATIKA og BARON

Kvaliteten på blandemaskiner kan være… ja, en blandet oplevelse. Derfor sælger vi her på BygMax kun tromleblandere og tvangsblandere af den absolut bedste kvalitet. Blandemaskiner fra ATIKA og BARON er netop kendetegnet ved at være det. Det er blandere, som bruges af professionelle, som blander mørtel og beton perfekt, og som holder i mange år.

 

ATIKA tromleblandere

ATIKA tromleblandere er det bedste du kan få inden for blandere. ATIKA er en tysk virksomhed med sans for brugervenlighed og kvalitet, og samtlige produkter er fremstillet i højeste kvalitet.

Tromleblandere er lette og praktiske blandere, som egner sig godt til blanding af mørtel til opmuring og pudsning samt grusbeton til sokler eller klaplag. Du vil nemt kunne mærke forskel på en ATIKA tromleblander og de billigere modeller, som fås i forskellige lavpris byggemarkeder. ATIKA er mere stabil, solid og blanderarmene inde i tromlen sidder så den giver en hurtig og perfekt blanding hver gang.

Blandt de mange gode egenskaber ved ATIKAs tromleblandere kan følgende nævnes:

 • Ekstra forstærket stel
 • Slagfast motorhus
 • Kraftig motor
 • Ophæng i  kuglelejer
 • Kraftig håndrat
 • Kraftige kørehjul
 • Støjsvag
 • Optimal blandekvalitet

Tromleblandere er praktiske og velegnet til blanding af mindre projekter. Den egner sig både til den professionelle håndværker, som har brug for en praktisk og håndtérbar blander, og til gør-det-selv’eren, som har brug for en mindre blander til mange små projekter.

Tromleblandere har dog deres begrænsninger i forhold til tvangsblandere. Tromleblandere blander ikke helt så hurtigt, og der er nogle ting, som tromleblandere ikke egner sig til at blande. Det er især tørre blandinger som beton til slidlag og fugemørtel eller klistrede blandinger som kalk og maling, gipsprodukter og fliseklæb. De tørre og klistrede blandinger vil nemlig sætte sig rundt i tromlen og tromleblanderen vil have svært ved at blande det ordentligt. I stedet bør du anvende en tvangsblander til blanding af beton og fugemørtel eller et røreværk til blanding af fliseklæb, fugemørtel, spartelmasse, maling og kalk.

ATIKA fås i tre størrelse på 145 liter, 165 liter og 185 liter, der kaldes for Profi, Dynamic og Focus. ATIKA Profi egner sig til de mindre projekter, mens Dynamic er mere alsidig, og Focus målrettet den professionelle håndværker.

 

BARON tvangsblandere

Blanderne fra BARON er tvangsblandere i en kvalitet, der egner sig til professionelt brug. Tvangsblanderne er produceret i EU af kvalitetskomponenter, som giver en høj kvalitet, lang holdbarhed og stor driftsikkerhed.

BARON tvangsblanderen blander alt, hvad tromleblander kan blander - og mere til. En tvangsblander blander både hurtigere og giver en mere jævn, ensartet blanding. Samtidig er en tvangsblander utrolig sikker at anvende, da den er udstyret med et sikkerhedslåg og en afbryder, som umuliggør at åbne og komme ned til blanderen, mens den kører.

Tvangsblanderne er udstyret med hjul, både forneden og foroven. På den måde er den nem at køre rundt i oprejst position, og også vippe op på ladet eller ind bag i varevognen, hvor de øverste hjul hjælper til at man nemt kan rulle vognen ind og ud i liggende position.

Gode egenskaber ved BARON tvangsblandere:

 • Lang holdbarhed og utrolig høj driftsikkerhed.
 • Nem og effektiv at håndtere – håndtag og hjul til læsning på en bil
 • Motorskjold der beskytter mod tilsmudsning
 • Udløb er udformet således, at det er nemt at rengøre beskyttelsesgitteret
 • Stabil konstruktion med en flot design løsning
 • Faseindikator på alle 3-fasede motorer

BARON tvangsblandere fås i en 80 liters, 90 liters, 110 liter og 120 liters udgave. Skulle din BARON blander mod forventning standse under arbejdet, så kan du ofte selv hurtigt løse problemet. I videoerne herunder kan du se hvordan du finder og retter fejl på BARON 1-fasede og 3-fasede tvangsblandere.

Fejlfinding på BARON 1-fasede tvangsblandere

 

Fejlfinding på BARON 3-fasede tvangsblandere