Cement

Cement fra Aalborg Portland og Skalflex.

Basis Aalborg cement, Rapid Aalborg cement, Aalborg White cement og Mester Aalborg cement er højstyrkecementer, der alle er klassificeret i styrkeklasse 52,5.
Hvis du anvender en lavstyrkecement, styrkeklasse 32,5, skal du anvende op til 35 % mere cement for at opnå samme trykstyrke som er helt afgørende for en konstruktions holdbarhed. 

Læs mere
pr. side

10 Varer

Faldende orden
 1. Basis Aalborg cement 25 kg/sæk (kun Sjælland)Basis Aalborg cement 25 kg/sæk (kun Sjælland)
  Basis Aalborg cement 25 kg/sæk (kun Sjælland)
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 69,00 DKK
 2. Rapid Aalborg cement 25 kg/sækRapid Aalborg cement 25 kg/sæk
  Rapid Aalborg cement 25 kg/sæk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 79,00 DKK
 3. Murcement 20 kg 48 stk/palMurcement 20 kg 48 stk/pal
  Murcement 20 kg 48 stk/pal
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 2.835,00 DKK
  Pris kun 59,06 kr pr stk
 4. Lip Special Cement 5 kgLip Special Cement 5 kg
  Lip Special Cement 5 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 107,00 DKK
  Fra kun 15,00 kr pr kg
  Køb 20 for 75,00 DKK/ps
 5. Dana Lim betonklæber 661 5 kgDana Lim betonklæber 661 5 kg
  Dana Lim betonklæber 661 5 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 313,00 DKK
 6. Skalflex lyn-cement, 5 kgSkalflex lyn-cement, 5 kg
  Skalflex lyn-cement, 5 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 99,00 DKK
  Køb 10 for 87,00 DKK/stk
 7. Skalflex curingsmiddel, 5 kgSkalflex curingsmiddel, 5 kg
  Skalflex curingsmiddel, 5 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 473,00 DKK
  Køb 4 for 419,00 DKK/stk
 8. Skalflex curingsmiddel, 10 kgSkalflex curingsmiddel, 10 kg
  Skalflex curingsmiddel, 10 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 839,00 DKK
  Køb 3 for 767,00 DKK/stk
 9. Skalflex vinter additiv, 1 kgSkalflex vinter additiv, 1 kg
  Skalflex vinter additiv, 1 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 139,00 DKK
  Køb 6 for 127,00 DKK/stk
 10. Skalflex vinter additiv, 5 kgSkalflex vinter additiv, 5 kg
  Skalflex vinter additiv, 5 kg
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 385,00 DKK
  Køb 5 for 359,00 DKK/stk
pr. side

10 Varer

Faldende orden

Cement - lav pris på BygMax

Cement er en af de byggematerialer, som er en uundværlig del af mange byggeprocesser. Det grå pulver giver mørtel og beton nogle helt særlige egenskaber med hensyn til styrke, en længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse end ved brug af rene kalkmørtler.

Cement er fremstillet af en blanding af 3/4 kalk og 1/4 ler. Cementblandingen med de to naturlige grundelementer brændes i en særlig ovn, og knuses efterfølgende til det pulver, som udgør den færdige cementblanding. Herefter er cementen klar til brug.

Cement bruges til blanding af både beton og mørtel. Den grundlæggende forskel på de to er, at mørteler en blanding af cement, sand og kalk, mens beton kun er en blanding af cement og sand. Kalken giver mere fleksibilitet, men øger også risikoen for frostsprængning. Derfor bruges kalkmørtel kun over sokkel-niveau, mens der anvendes beton til opmuring og puds af sokkel og på meget udsatte steder. På steder hvor behovet for styrke er større end behovet for fleksibilitet, anvendes også beton, der blandes af sand og cement i forskellige blandingsforhold. Det kan være et gulv, der blandes af sand, grus og cement, og bliver så hårdt at det kan tåle store belastning og stød. Et betongulv kan efterfølgende afsluttes med fliser, trægulve, epoxymalingeller slibes for at få et flot cement gulv.

 

Aalborg basis – favorit hos håndværkere og gør-det-selv

Aalborg Basis er den kendte cement med den let genkendelige hvid og grønne pose, der i mange år har været anvendt af både professionelle håndværkere og private gør-det-selv entusiaster. Aalborg basis egner sig til alle formål og til alle eksponeringsklasser. Den brede anvendelse og ensartede kvalitet i cementen har gjort den til den absolut mest populære cement i Danmark.

Aalborg White har samme gode egenskaber og brede anvendelsesområde, som Aalborg basis, men adskiller sig ved at have en hvid farve. Derfor anvendes den til mange af de samme formål som almindelig grå cement, men hvor man ønsker en hvid eller lys beton eller mørtel.

Aalborg Rapid cement er en hurtigtørrende cement, der bruges til gulve og slidlag, hvor der er behov for at betonen sætter sig og hærder hurtigt. Rapidcementen har et indhold af kalkfiller, som gør betonen mindre følsom over for udtørring, men det er dog stadig vigtigt, som ved alle former for støbning, puds og opmuring, at mørtlen eller betonen ikke udtørrer for hurtigt. En langsommere optørring og hærdeproces giver cement tid til at hærde bedre og dermed få større styrke.

Aalborg Mester cement er specialudviklet til blanding af kalkcementmørtler. Den anvendes til opmuring, pudsning, fugning og lignende murerarbejde. Mester cementen er især velegnet til murerarbejde i varmt vejr og har en lang bearbejdningstid i baljen, hvilket giver mindre spild og et mere holdbart slutresultat.

Udover Aalborg Basis og de andre typer cement fra Aalborg portland, finder du også billigere alternativer samt forskellige specialcementer samt tilsætningsmidler, der giver betonen eller mørtlen særlige egenskaber.

 

Cement til lav pris på BygMax

Her på BygMax finder du cement til en pris, der giver mere luft i byggebudgettet. Du kan vælge mellem flere af de populære typer fra Aalborg Portland, billig cement eller specialcement til forskellige formål. Vi leverer al den cement du har brug for til din adresse inden for 1-3 dage, og skal du bruge rionet, Lecablokke, fundablokkeog andre byggematerialer, så kan du nemt bestille alt til dit byggeri sammen med din ordre.