Alfix produkter

Alfix er navngivet efter de to engelske ord ”all” og ”fix”, som antyder at Alfix produkter kan bruges til at montere alt.  Det er den stærke vedhæftningsevne produktet har til et underlag og fliser, som er kernen i alle Alfix produkter.

I denne kategori finder du Alfix produkter til mange forskellige opgavetyper, herunder fliseklæb, fugeprodukter, vådrumssikring, gulvspartel, Durapuds mørtel, klæb og maling, Duratherm komplet facadesystem og rense- og plejemidler fra Alfix.

Læs mere

Alfix produkter med stærk vedhæftningsevne

Alfix er en dansk familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1963 af Hans Carstensen Toft. Selvom virksomheden er 100% dansk, så er Alfix er navngivet efter de to engelske ord ”all” og ”fix”, som antyder at Alfix produkter kan bruges til at montere alt. Det er den stærke vedhæftningsevne produktet har til et underlag og fliser, som er kernen i alle Alfix produkter. Siden har Alfix udviklet sig som virksomhed, og er i dag et moderne aktieselskab med hovedsæde, produktion, kunderådgivning og laboratorium beliggende i Kolding. Udbuddet af specialprodukter til murbranchen er også blevet udvidet og omfatter i dag en lang række forskelligartede produkter.

Alfix – forskellige produkttyper til forskellige formål

  • Alfix fliseklæb bruges til montering af alle typer og størrelser keramiske fliser og klinker. Du finder også en hurtighærdende Alfix fliseklæber, Alfix QuickFix, som er gangbar og klar til fugning efter blot 3 timer. Der er også Alfix Letfix Universal, som i dag er navnet på den første Alfix fliseklæber i 1960’erne. Alfix Letfix Universal er velegnet til fliseformat op til 600 x 600 mm, med mulighed for lagtykkelse op til 5 mm. Alfix ProFix er velegnet til fliseformat op til 1200 x 1200 mm, og kan have lagtykkelse op til 10 mm.
  • Fugeprodukter fra Alfix indebærer produkter til fugning af alle typer af fliser og klinker til både væg og gulv. Alfix fugeprodukter er cementbaserede fugemasser som findes i forskellige fugetyper: Cerafill 5, QuickFuge 8, Cerafill 10, CeraFill 18 og Cerafill 20.
  • Alfix Vådrumssikring indebærer produkter, som skal bruges til at udføre vådrumssikring af badeværelser, bryggers og andre vådrum. Alfix vådrumssikring er et meget vigtigt at vide noget om inden man gå i gang, da Alfix vådrumssikring skal stemme overens med det danske bygningsreglement.
  • Gulvspartel fra Alfix kan bruges til fuldspartling af betongulve, til designgulve mv. Her er der tale om Alfix PlaneMix, som fås i mange forskellige varianter. Hver variant har nogle specifikke og unikke egenskaber, som man skal vælge med henblik på sin opgave, hvad end der er tale om støbning af undergulv, planering og/eller finspartling.
  • Alfix DuraPuds er en serie, som består af facadepuds som kan anvendes til bl.a. vandskuring, filtsning og tyndpudsning. DuraPuds har en særlig stærk vedhæftningsevne til underlaget, hvilket har en afgørende betydning for både et pænt og et holdbart resultat. Det er eksempelvis DuraPuds 710, som er en hæfte- og tyndpuds, som anvendes til bl.a. tyndpudsning på underlag som beton, sokler, murværk af maskinsten. DuraPuds 710 kan både anvendes som underlag for slutpuds eller som færdig overflade.
  • DuraThermer et komplet facadesystem, som er udviklet til alle faser, ved renovering og isolering med puds, direkte på udvendige facader primært af teglsten eller beton.
  • Alfix rense og plejemidler indebærer rensevæske, grundrens, gulvpleje, Syr a’, Gulvglans, Imprægnering, Marmor- og keramikvask. Disse produkter er med til at pleje og rense dine fliser, gulve eller andet.

Køb billige Alfix produkter hos BygMax!

Hos BygMax finder du et bredt udvalg af Alfix produkter, som indebærer fliseklæb, fugeprodukter, vådrumssikring, gulvspartel, rense- og plejemidler og andet. Er der et Alfix produkt, som du ikke kan finde på vores shop? Så udfyld en prisforespørgsel med hvilket produkt og hvilken mængde du skal bruge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med inde på ”Ugens Hammerslag” for at følge med i vores aktuelle tilbud på Alfix produkter. BygMax – alt til dit byggeri!