H+H porebeton

H+H fremstiller et bredt udvalg af gasbeton, der kan anvendes til byggeri af alt fra bolig til institutioner og industri. Her finder du nogle af H+H's murblokke, termoblokke og vægelementer.

Leder du efter multiblokke? Se mere gasbeton her.

Læs mere

H+H – dansk gasbeton af højeste kvalitet

H+H blev grundlagt i 1909 af murermester Henrik Johan Henriksen og teglværksejer Waldemar Kähler under navnet Singels-forretningen Omø. I 1937 begyndte produktionen af porebeton. H+H har således mere end 80 års erfaring på det danske marked, og derudover stor international anerkendelse som næststørste producent af porebeton i Europa.

I dag er H+H en international koncern, som udvikler, producerer, sælger og distribuerer porebeton produkter og løsninger til boligbyggeri, industri- og erhvervsbyggeri. H+H har salgskontorer i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Schweiz, Holland, Polen og Rusland og fabrikker i Tyskland, Polen og Schweiz. Dermed er den danske virksomhed en væsentlig spiller på det europæiske marked for gasbeton.

I H+H's sortiment kan du finde flere forskellige typer af specialudviklede betonprodukter, der egner sig til opbygning af blandt andet indervægge, køkkenøer, halvmure og skillevægge.

H+H Celblokken kan anvendes til alle typer byggeri fra enfamiliehuse til industri og har fremragende egenskaber med hensyn til styrke, isoleringsevne og håndtérbarhed. Celblokken kan anvendes til varmeisolerende ydervægge og eventuelt kombineres med yderligere isolering i form af eksempelvis Skalflex facadeisolering. H+H blokken har udsparinger i hver side, der fungerer som håndtag og gør blokken utrolig let at håndtere under opmuringen.

H+H Termoblok er markedet absolut bedst isolerede termoblok i gasbeton. Blokken består af en sandwichkonstruktion med gasbeton omkring en kerne af stiv termohærdet fenol isolering. Blokken er del af et samlet byggesystem med hjørner og bjælker, der giver en robust og velisoleret konstruktion, som lever op til alle moderne krav til en bolig.

H+H vægelementer er større elementer i gasbeton, der ofte anvendes som indervægge og skillevægge. Vægelementerne er 240 cm høje og fås i forskellige tykkelser og bredder. Elementerne rejses i fuld højde, hvilket giver en enkel og effektiv arbejdsgang, hvor man hurtigt kan opsætte mange kvadratmeter væg.

 

Sådan murer du med H+H gasbeton

H+ Multiplader, blokke og vægelementer opmures og samlet med den særlige H+H lim, der giver en utrolig stærk samling mellem gasbetonblokkene. De særlige limskeer med tænder gør det nemt at smøre et jævnt lag på, når man limer, og fås i størrelser, der passer til tykkelsen på multipladerne, blokkene eller elementerne. Den almindelige H+H lim bør ikke bruges i frost, men tåler dog nattefrost ned til -5 grader. Skal du opsætte H+H blokke i koldere temperaturer end det, så skal du i stedet anvende den særlige H+H vinterfix lim, som egner sig til brug under temperaturer helt end til -15 grader. For at undgå frostskader, kan væggen umiddelbart efter limning også dækkes ned med vintermåtter.

Under arbejdet, vil der blive klemt en del lim ud mellem blokkene, når de samles. Da limen bliver meget hård efter den er hærdet, så bør overskydende lim fjernes løbende med en vægplanskraber eller ske. Efter opmuring kan vægge bygget med H+H gasbeton behandles med spartel, filt eller tapet og maling lige som andre vægge.

Er der produkter fra H+H, som vi endnu ikke har fået på siden, så udfyld en prisforespørgsel med hvilke produkter du skal buge. Så giver vi gerne et god tilbud på de H+H produkter, som du skal bruge.