Strøjer tegl

Strøjer Tegl fremstiller et stort udvalg af teglsten i mange farver og nuancer. Alle mursten kan også fås som overliggere og teglbjælker i både standardstørrelser eller på specialmål skræddersyet til dit byggeri.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Strøjer Tegl

Strøjer Tegl er mursten, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Ikke bare når det gælder produktion af mursten og fliser, men også når vi løbende dialog og samarbejde med arkitekter, entreprenører og murermestre. Strøjer tegl bygger på fem generationers erfaring med fremstilling af mursten

I 2018 kunne Strøer teglværk fejrer 150 års jubilæum. Jørgen Strøjer er femte generation på Strøjer Tegl, og har drevet teglværket i Vedstaarup på Fyn de seneste 50 år. Den næste generation af Strøjer familien står klar i kulissen til at overtage driften af teglværket og videreføre den stolte tradition for fremstilling af kvalitetsmursten.

Strøjer Tegl A/S producerer årligt 50 millioner mursten i mange forskellige farver og med mange forskellige udtryk, og sortimentet udvides hele tiden med nye og spændende varianter. Blødstrøgne mursten, bagmursten og specialmursten i et utal af forskellige farver og nuancer, brændt til perfektion på et af verdens mest avancerede teglværker. Der er nok at gå på opdagelse i.

Strøjer mursten til lave priser

Her på BygMax.dk finder du Strøjer tegl til gode priser. Vælg mellem klassiske røde eller gule blødstrøgne sten, eller de mere moderne jordfarvede 500-, 700- eller 800 serier. Ved bestilling skal du være opmærksom på, at hver type mursten findes som ”Jylland/Fyn” og ”Sjælland”. Her skal vælge efter leveringsadressen. Forskellen skyldes en stor forskel i fragtprisen på levering af Strøjer til til henholdsvis Jylland eller Fyn og Sjælland.

Alle mursten hos Strøjer Tegl fås naturligvis også som armerede overliggere og teglbjælker i standardtegl og specialtegl. Opret en prisforespørgsel, hvis du gerne vil have et godt tilbud på både mursten og overliggere til dit byggeri. Skriv hvilken model Strøjer tegl, du gerne vil have, hvor mange kvadratmeter du skal bruge, og hvor mange overliggere du skal bruge, samt de forskellige længder, som de skal have. Så fremsender vi inden for nogle dage et godt tilbud på Strøjer Tegl til dig på mail.