RIAS Termotag

Alt indenfor RIAS termotag til udestue, havestue, vinterhave eller overdækkede terrasser: Riatherm, Rodena og Click-Step. 

RIAS yder 10 års garanti mod brud og lysgennemgang på alle termotage og hele 15 års garanti mod brud og lysgennemgang på Riatherm Heatstop termotage.

Læs mere

Isolerende tag til udestue fra RIAS

Skal du have nyt tag til din udestue, og vil du gerne kunne bruge udestuen tidligere på foråret og længere ud på efteråret, så er et RIAS tag den ideelle løsning.

RIAS termotag er et plastiktag til udestue, hvor man ønsker en tagløsning med høj lystransmission og en isolerende effekt. En anden af fordelene ved termotag, frem for et-lags tagplader, er at termotaget ikke danner kondens på bagsiden på samme måde. Termotagpladerne er flerlags polycarbonat plader som fås i flere forskellige tykkelser og i farverne klar og opal og bronze.

Vores brugervenlige RIAS tagberegner program hjælper dig med at beregne nødvendighederne for montering af et RIAS tag.

Forskellige typer tag til udestue fra RIAS

RIAS Riatherm termotag

Riatherm er et isolerende plastik tag til udestuer og andre steder, hvor man ønsker et tag med en høj isolerende effekt. Tagpladerne er produceret i brudsikker polycarbonat og monteres nemt med det komplette monteringssystem.
Riatherm taget kan monteres på udestuer med taghældning helt ned til kun 3 centimeter per meter. Termopladerne kan fås i 10, 16, 25, 32 og 55 mm tykkelser og farverne klar, opal og bronze. De kan monteres på tage med en afstand mellem spærene på 84,5 cm (10 mm plader), 122,5 cm (16, 25 og 32 mm plader) og hele 127,5 cm (55 mm plader). Riatherm 16 mm fås i flere varianter. Heatstop er en 6-lags termoplade med en særlig M-struktur, der gør at den isolerer omkring 20% bedre end andre lignende tag til udestuer. På den måde får du den mest optimale temperatur i din udestue, uanset årstid. Heatstop termotag har fået en ekstra god overfladebehandling så de er ekstra modstandsdygtige og ikke nedbrydes af solens stråler om sommeren. Derved undgår man at pladerne bliver møre, som man kender det fra de helt billige termotage.

Riatherm LUX er en 2 lags glasklar plade i en kraftigere godstykkelse end de traditionelle plader og kan anvendes som alternativ til et tag af glas. Riatherm LUX pladerne har dog flere fordele i forhold til et tag af glas, eksempelvis brudsikkerhed og en lavere vægt.

 

Rodena termotag

RIAS Rodena termotag er velegnet til overdækkede og lukkede terrasserum og udestuer, der er lettere isoleret med enkeltlags vinduer med lav isoleringsværdi. Rodena termotag kan også anvendes på carporte, skure og andre overdækkede uderum, hvor man ønsker et tag med høj lystransmission og en let isolerende effekt. Rodena termotag fås i 16 mm tykkelse og farverne klar og opal. Den særlige X-struktur i pladernes opbygninger gør det mulig at lægge taget på taghældning ned til 3 centimeter per meter og en spærafstand på op til 100,5 cm.

RIAS_Termotage-14

RIAS termotag Click-Step

RIAS Click-Step tag til udestuer er en isolerende termoplade, som er utrolig nemt at montere. Pladerne monteres ved hjælp af det særlige klik-system uden synlige samlelister. Det giver en plan og smuk overflade, både på undersiden af taget og på oversiden. Klik-systemet kræver dog en plan konstruktion med en afstand mellem lægterne på maksimalt 80 centimeter og en taghældning på mindst 8 cm. per meter. RIAS Click-step fås i 16 mm tykkelse og farverne klar og opal.

click-step

Kvaliteten på RIAS tag er i top – derfor spares der ikke på garantien

Et RIAS termotag til udestue er et produkt i højeste kvalitet. Derfor er der 15 års reklamationsret på alle Riatherm Heatstop produkter. På de andre Riatherm termotag produkter, i klar og opal, er der 10 års reklamationsret.

Køb dit nye tag til udestuen hos BygMax, så er du sikret den laveste pris og den bedste service. Følg også med i vores nyhedsbrev - så går du aldrig glip af et godt tilbud på termotag fra RIAS og andre byggematerialer.

 Termotag skæres efter mål.

Vi kan nu skære Rias Riatherm plader til termotag efter dine mål via vores Rias tagberegner.

Ved skæring fra Rias slipper du for besværet og for savsmuld i kanalerne på dit termotag.

Se priserne for skæring i skemaet herunder:

1 snit pr. plade

 

 Skæretillæg 1

 Kr. 375.-

 Skæretillæg 2

 Kr. 750.-

 Skæretillæg 3

 Kr. 1125.-

 Skæretillæg 4

 Kr. 1495.-

 10 mm

 1-15 pld.

 16-25 pld.

 26-35 pld.

 36-45 pld.

 16 mm

 1-10 pld.

 11-17 pld.

 18-24 pld.

 25-31 pld.

 25 mm

 1-5 pld.

 6-9 pld.

 10-14 pld.

 15-18 pld.

 32 mm

 1-5 pld.

 6-9 pld.

 10-14 pld.

 15-18 pld.