Tagrender

Tagrender er en uundværlig og beskyttende del på dit hus. Udover at beskytte dit hus ved at lede regnvand fra taget væk fra husets facade, kan tagrender være en dekorativ tilføjelse til husets facade.

I denne kategori finder du tagrender fra blandt andet Lindab, Plastmo, VMZINC, samt tilbehør til rengøring af tagrender, tagrendenet, loddevand og tagrendelim og andet tilbehør. Du finder et bredt udvalg af zink tagrender, ståltagrender, kobbertagrender og mange andre.

Læs mere

Tagrender – beskyttelse til din facade

Tagrender er en uundværlig del på dit hus og er med til at beskytte huset ved at lede regnvand fra taget og væk fra husets facade. Uden tagrender ville regnvand plaske ind på facaden og resulterer i råd i træværk og frostsprængninger i murværket. Det er derfor vigtigt med en velfungerende tagrende, da det ellers kan føre til unødvendig nedbrydning af husets træ- og murværk.

Hos BygMax finder du et bredt udvalg af tagrender i høj kvalitet i forskellige former og farver. Du finder blandt andet tagrender i plast tagrender, ståltagrender, zink tagrender, aluzink tagrender, kobbertagrender og aluminium tagrender fra kendte mærker så som Lindab, Plastmo, Bygtjek og Rheinzink.


Før i tiden anså man tagrender som blot en nødvendighed til huset, og udseendet af tagrenden var ikke en faktor man havde med i spil. Med tiden er udseendet af tagrender er blevet en afgørende faktor når man skal have nye tagrender, og man vil gerne have tagrender som pynter på facaden. Dette gælder især kobbertagrender og en sort tagrende, som kan give et moderne smart udtryk til husets facade.


Tagrendeprofiler der skaber forskellige udtryk

Tagrender kan have 3 forskellige profiler: halvrund, rektangulær og kvartrund. De kvartrunde tagrender bliver også kaldt arkitekt tagrende og arkitekt rende.

tagrender


Lindab tagrende – ståltagrender i et stærkt materiale og tidløst design

Lindab fremstiller ståltagrender ved brug af de stærkeste materialer på markedet i et tidløst design. Lindab tilbyder en lang række designmuligheder til deres Lindab tagrender, herunder farve og former. Hos BygMax tilbyder vi Lindab tagrende i formene halvrund og kvartrund. Den halvrunde tagrende findes i farverne stålmetallic, sort, antikhvid og darksilver. Lindab tagrende i formen kvartrund finder du i farverne sort, antracit og stålmetallic. På Stålmetallic og farvede render yder Lindab 20 års garanti, mens det på Aluzink er 15 år.

Montering af Lindab tagrender

Lindab tagrender monteres med et smart og enkelt klik-system, som ikke kræver brug af specialværktøj.


Plastmo tagrender – holdbare og miljøbevidste tagrender

Plastmo inddeler sine tagrender i fire overordnet kategorier: Plast, Stål Plus & AluZink, Zink og Kobber. Plastmo plast tagrender beskrives som den holdbare tagrende. Plastmo plast tagrender fås i 5 forskellige farver: hvid, grå, grafit, brun og sort. Plastmo Stål Plus & AluZink beskrives som den stærke og solide tagrende, og kommer i 3 varianter: Plastmo Stål plus, Plastmo Aluzink tagrender og Plastmo Stål Plus arkitekt. Dernæst er det kategorien Zink, som beskrives som den originale og eksklusive Plastmo tagrende. Denne kategori består også af 3 varianter: Zink, Retro Zink og Zink arkitekt. Den sidste kategori er Plastmo kobbertagrender, bestående af 1 variant, som er super eksklusive kobbertagrender. Plastmo yder 25 års garanti på flere materialer.

God garanti på tagrender

Vores tagrender har en supergod holdbarhed, der varer i rigtig mange år. Faktisk er vores leverandører som Plastmo og Lindab så sikre i holdbarheden på deres produkter, at de tilbyder op til henholdsvist 25 og 30 års garanti på deres tagrender.

Du kan læse mere Plastmo og Lindabs garantier her:

Lindab garantibevis

Plastmo garantibestemmelser

Montering af Plastmo tagrender