Lindab stålmetallic tagrende

Lindab Rainline Stålmetallic er markedets stærkeste tagrende og der ydes 20 års garanti.
Den stærke overfladebelægning sikrer, at Lindab Rainline Stålmetallic tagrende beholder sit flotte udseende år efter år.
Lindab Rainline Stålmetallic kan anvendes til private boliger, industri og landbrug. 
Let og hurtig montering med kliksystemet.

Læs mere

Lindab Tagrender – Få markedets stærkeste tagrende med Lindab Rainline Stålmetallic tagrenden

Lindab er Skandinaviens største producent af tagrender og byggematerialer i stål. Lindab blev grundlagt tilbage i 1959 i Båstad i Sverige, og i dag er Lindab en international koncern, som er tilstede i 32 lande. Ligesom mange andre industrier er Lindab også gået ind i kampen om et mere klimavenligt samfund. Det har de bl.a. gjort ved at støtte op omkring miljøcertificeringer og tilbyde materialer, der kan indgå i mere klimavenlige byggerier.

Fordele ved Lindab tagrenderne

Hvis tagrenderne er utætte eller ikke er dimensioneret korrekt, så vandet løber over eller ud af tagrenderne, kan det resultere i, at mur- og træværket nedbrydes af vandet. Derfor kan det være en rigtig god investering at skifte dine tagrender ud med Lindab tagrender, hvis de gamle render ikke kan holde trit med de stigende mængder regn.

Materiale

Stålmetallic Lindab tagrenderne er fremstillet af varmgalvaniseret koldvalsede stålplader med en miljøvenlig HBP topcoat, der sikrer en lang levetid og klare, flotte farver. HBP Topcoaten er 100% miljøvenlig, og den indeholder slet ikke noget PVC.

Lindab tagrenderne er lavet af markedets mest robuste materiale, der kan holde til det omskiftelige danske vejr og trykket fra en stige, når Lindab tagrenderne skal renses. Lindab tagrenderne er fremstillet til at kunne modstå korrosion, der giver tagrenderne 20 års garanti på gennemtæring.

Størrelse/design

Lindab tagrenderne fås i flere størrelser og former, så du finder det helt rette design til din bolig. Den klassiske halvrunde tagrende fås i 100, 125 eller 150 mm, og så kan den fås i en mere diskret 130 mm kvartrund tagrende, der ligger tættere op ad muren.

Længderne på Lindab tagrenderne ligger på tre og seks meter, så det er muligt at vælge en passende mængde, så man slipper for alt for meget spild.

Det er vigtigt, at din Lindab tagrende har den rette størrelse. Er den for stor, vil den forværre udseendet af huset, og er den for lille, vil den ikke kunne følge med de store vandmængder under kraftig regn og skybrud. Med de stigende mængder regn vi ser i det danske klima, kan det være en god idé at købe en tagrende lidt større end, hvad der er passende til de nuværende regnmængder.

Høj styrke

Lindab stålmetallic tagrenderne er lavet af en stærk ståltype, der giver tagrenderne en ridsefast overflade, og gør tagrenderne modstandsdygtige over for slag og stød – uanset om det er ved lave temperaturer! Tagrenderne er specifikt udviklet til at kunne effektivt modstå korrosion, og derfor tilbyder Lindab også 20 års garanti på gennemtæring.

Hvordan vedligeholder jeg Lindab tagrenderne?

Vi anbefaler, at du renser dine Lindab tagrender mindst to gange om året, typisk om efteråret, hvor nedfaldene blade og store mængder regn giver risiko for tilstoppede tagrender. Efter tagrenden er fri for blade og grene, bør du rense dem med en børste til at få alt det nedgroede skidt væk. Skyl Lindab tagrenden med vand bagefter.

For at holde Lindab tagrenderne frie for blade og kviste, kan du montere et tagrendenet, der er en effektiv måde at holde dine tagrender rene. Tagrendenettene har en maskestørrelse der er lille nok til at stoppe bladene, men ikke så små, at det forstyrrer vandløbet.

Hvis du godt kunne tænke dig en mere dybdegående guide omkring rensning af tagrender, så har vi skrevet et supergodt blogindlæg om det i vores guide til rens af tagrender.

lindab_tagrende_2

Lindab tagrender – Hvordan monterer jeg stålmetallic tagrender?

Lindab tagrender er simple at montere med deres kliksystem. Rendejernene monteres langs tagkanten, så der for hver løbende meter er et fald på minimum 1 mm mod nedløbet. Skær hul i Lindab tagrenden ved nedløbsrøret med en nedstryger – men brug ikke en vinkelsliber, da gnister fra skæringen kan sætte sig som sorte pletter på tagrenden.

Samlinger på Lindab tagrender udføres ved, at tagrendens ene indvendige fold åbnes med en tang, hvorefter næste stykke skrues på, og folden lukkes igen. Derefter lægges en fuge mellem de to stykker, så stykket tættest på nedløbet ligger under stykket længere væk. På den måde bevæger vandet sig ikke over en kant i samlingen. Start derfor med at montere Lindab tagrenderne henne ved nedløbet og arbejd dig ud derfra.

Hvis du godt kunne tænke dig en video på, hvordan man nemt og effektivt monterer Lindab tagrender, så se videoen her nedenunder:

Køb billige Lindab tagrender hos BygMax

Med Lindab stålmetallic tagrender får du en flot og holdbar tagrende med en garanti på hele 20 år. Tagrenden fås i størrelserne 100, 125 og 150 mm, og så kan de fås både som halvrunde eller kvartrunde tagrender.

Lindab tilbyder desuden tagrender i mange andre spændende farver og materialer, så du stensikkert finder rende, der passer perfekt til din boligs design.

Står du over for et større renoveringsprojekt, og godt kunne tænke dig en god pris på en samlet materialeliste, så send os en prisforespørgsel, så vil vi se, om vi kan give et skarpt tilbud på din bestilling!

BygMax- alt til dit byggeri!