Eurotec terrassefod

Med Eurotec terrassefod og tilbehør hertil opnår du den perfekte terrasse. L-adapteren til anvendelse ved en underkonstruktion af træ eller aluminium. Click-adapteren til anvendelse ved en underkonstruktion af Eurotec EVO aluminiumsprofiler. Sten-adapteren er til anvendelse ved lægning af en fliseterrasse.

Se videoer af de forskellige produkter nederst på siden..

Læs mere

Eurotec terrassefødder til din terrasse

Med Eurotec terrassefod og tilbehør hertil opnår du den perfekte terrasse. 

Eurotec-systemet byder på nemme løsninger til underkonstruktioner, hvad end du vil have fliser, træ eller aluminium. Systemets forskellige produkter sørger for ventilation, nem montering, trinlydsdæmpning, skjult såvel som synlig montering af terrassebrædder samt perfekt hældning.

Fødderne gør det muligt nemt at justere hældning og højde på enkelte sektioner af terrassen, så du opnår det ideelle resultat - det har aldrig været nemmere at lægge terrasse! Disse fødder kan forhøjes med forhøjelsesringe og kombineres med forskellige adaptere alt efter dit valg af terrasse. 

  • L-adapteren er til dig, der skal bygge en underkonstruktion af træ eller aluminium.
  • Click-adapteren er til dig, der skal bygge en underkonstruktion af Eurotec EVO aluminiumsprofiler.
  • Sten-adapteren er til dig, der skal bygge en fliseterrasse.

Er der problemer med ujævn undergrund eller hældninger, så er der også Nivello, pladelejer og korkpad afstandsholdere, som kan udligne dette uanset undergulvet.

Se produktudvalget for de produkter, der kan bruges til skjult montering, herunder 50X terrasseværktøjet og diverse clips og beslag.

Eurotec ECO (venstre) og PRO (højre) terrassefod:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Eurotec 50X terrasseværktøj (venstre) og Eurotec system til fliseterrasse (højre):