Trapper og skunklemme

Kæmpe udvalg i trapper og loftstrapper. Her kan du finde færdigt lavede trappekit, loftstrapper eller få besøg af en trappeekspert som laver trappen efter mål og ønsker.

Du finder også skunklemme fra FAKRO som anvendes til at give hurtig adgang til skunken ved inspektion, eller opbevaring i skunken

Køb din nye trappe til lav pris her

Knirker trappen i dit hus? Er trinene slidte og designet lidt for gammeldags? Så bestil din nye trappe her. Der er masser at vælge mellem og lave priser på alle modellerne.

Du kan selv installere en trappe, for især moderne trapper er produceret med henblik på nem montering og tilpasning. Du kan se monteringsvejledninger for de enkelte trapper inde på produktsiden.

 

Fordele og ulemper ved forskellige trapper

Centertrapper er opbygget med en kraftig centerlinje, hvor trinene er monteret på. Det giver et meget enkelt og slankt design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Trapper af denne type fås både som ligeløbstrappe og kvartsvingstrappe. Ligeløb betyder, at trappen løber lige frem uden at dreje undervejs, mens en kvartsvingstrappe har et enkelt sving, hvor trappen drejer en kvart omgang. Centertrapper er komfortable at gå op og ned ad, og du kan uden problemer have ting i hænderne, når du går op og ned.

En spindeltrappe er en mere stejl trappe. Trappen snor sig om en kraftig pæl i midten, modsat vindeltrapper, som ikke har en pæl i midten. Trappen kan både sno sig en halv omgang, trekvart omgang eller en hel omgang, alt efter hvad der passer til højden og trappens hældning.

Spindeltrappens opbygning gør at den fylder meget lidt i rummet, og derfor kan de monteres på steder, hvor centertrapper, ligeløbstrapper og kvartsvingstrapper ikke kan være. Trappens stejlhed og snoede opbygning gør den dog mindre komfortabel end ligeløbstrapper, og det er sværere at bære større ting op og ned ad trappen.

Lofttrapper er kun egnet til at give adgang til loftet, og fås med forskellige typer trin i træ eller metal og i mange forskellige mål. Har du været med at lægge ekstra isolering ud på dit loft for at spare på varmeregningen, så bør du også skiftet trappen op til loftet, hvis den er af ældre dato. Gamle lofttrapper er ikke lige så velisolerede som de moderne lofttrapper, du finder her på siden og derfor giver det en kuldebro, hvilket er ærgerligt, hvis du har brugt tid og penge på at efterisolere resten af loftet.

Du finder også gelænder og børnelåger fra Dolle og Wood Step, så sikkerheden omkring din trappe er i orden. Derudover finder du også et stort udvalg af skunklemme fra Dolle og Fakro her.

 

Stort udvalg af trapper og tilbehør på BygMax.dk

Her hos BygMax står vi klar til at betjene dig og leverer din nye trappe inden for kun få dage fra du har bestilt. Skal du skifte din trappe i forbindelse med en større ombygning, så finder du også titusindvis andre billige byggematerialer her på siden.

Er der en trappe fra Wood Step, Dolle eller Fakro, som du har forelsket dig i, men som du ikke kan finde her på siden, så vil vi gerne give dig et godt tilbud på den. Udfyld en prisforespørgsel med model, mål og eventuelt et link til producentens side, så vil du modtage en mail med et godt tilbud fra os.