VELUX ovenlyskuppel

VELUX ovenlyskuppel til flade tage er en god vinduesløsning, hvis man ønsker mere dagslys og/eller frisk luft. Ruden er en lavenergi isoleringsrude, hvor det indvendige stykke glas er lavet af lamineret glas, dvs. to lag glas med en sikkerhedsfolie i midten, hvilket sikrer mod nedfaldent glas i tilfælde af ulykker. Derudover er VELUX ovenlyskuppel designet til at reducere støj fra nedbør.

Hos BygMax tilbyder vi en ovenlyskuppel fra VELUX med fast karm eller elbetjente kupler, som styres smart via den medfølgende fjernbetjening. Den faste ovenlyskuppel er velegnet til rum, hvor man ikke har behov for at kunne åbne vinduet, men stadig har brug for det ekstra lysindfald, hvorimod ovenlyskuplen med elektrisk åbning er fordelagtig, hvis man ønsker både mere lys og frisk luft. Derudover kan en ovenlyskuppel fås med tagudgang, hvis man har brug for en praktisk udgang til det flade tag.

Læs mere

Få mere lysindfald med VELUX ovenlyskuppel

Med en ovenlyskuppel fra VELUX er du sikret maksimalt indfald af naturligt dagslys i din bolig, som bliver forstærket af kuplens hvide karme og rammer, som fanger og reflekterer lyset. Derudover er en ovenlyskuppel også en ganske energieffektiv vinduesløsning, da ovenlyskuplen er konstrueret med en 2-lags lavenergirude med integreret 4 mm hærdet glas udvendigt og lamineret glas indvendigt. Det hærdede glas på ydersiden beskytter mod bolde, grene, ekstreme vejrforhold osv., og det laminerede glas på indersiden sikrer, at glasstykker ikke falder ned i rummet, hvis ruden ved et uheld skulle blive brudt. Ydermere er VELUX ovenlyskuppel designet til at reducere støj fra nedbør og vinduets form sikrer, at overfladevand kan løbe væk.

BygMax finder du en ovenlyskuppel fra VELUX i dimensionerne 60x60 til 150x150 cm. Opret en prisforespørgsel hvis vi ikke har den vinduesløsning fra VELUX, som du søger. Find ogsåVELUX gardiner til din ovenlyskuppel, så du kan afskærme fra solen, minimere varmetab og dæmpe varmen fra solen. Du kan eventuelt tilkøbeVELUX ACTIVE, så du kan betjene din ovenlyskuppel og solafskærmning fra din telefon, så du derved er sikret et godt indeklima. 

 

Hvorfor bruge en ovenlyskuppel fra VELUX til flade tage?  

Der findes forskellige vinduesløsninger til flade tage, hvor en ovenlyskuppel er den mest almindelige. En VELUX ovenlyskuppel er velegnet til montering på flade tage, hvor taghældningen er mellem 0° og15°. Denne vinduestype anvendes derfor ofte til tilbygninger, typehuse eller arkitekttegnede villaer fra 60’erne og 70’erne, da taget typisk er fladt. VELUX ovenlyskuppel derfor en god løsning til netop disse hustyper, hvis man ønsker mere dagslys og/eller frisk luft, da en ovenlyskuppel kan monteres i rum, hvor anden naturlig belysning ikke er mulig.En ovenlyskuppel installeres derfor ofte i gangarealer midt i boligen, badeværelser, køkkenalrum, mødelokaler eller blot som et supplement til de eksisterende vinduer og belysning. 

VELUX tilbyder ovenlyskupler i forskellige dimensioner fra 60x60 til 150x150 cm, så det er derfor muligt at finde en ovenlyskuppel, der passer til netop dine ønsker. En ovenlyskuppel fra VELUX fås med enten fast karm eller VELUX INTEGRA med elektrisk åbning, hvor vinduet kan styres via en fjernbetjening og er udstyret med en regnsensor, så vinduet lukker automatisk, hvis det begynder at regne. Derudover leveres VELUX ovenlyskuppel i enten klar og opal, som kan imødekomme forskellige behov. Hvis man vælger en ovenlyskuppel med helt klart glas, får du maksimalt lysindfald, hvorimod den opalhvide ovenlyskuppel giver et mere svagt lys og hindrer indkig.  

 

Korrekt montering af ovenlyskuppel

Når man skal montere en ovenlyskuppel, er det vigtigt, at det er installeres korrekt, da det ellers kan resulterer i bl.a. et utæt tag, træk og/eller varmetab. At montere en VELUX ovenlyskuppel er derfor ikke noget gør-det-selv projekt, og vi anbefaler derfor, at du får en professionel, kvalificeret håndværker til at udføre arbejdet, så det udføres korrekt. Husktagpap til inddækning af karmen,dampspærrekraver ogfastgørelsesliste til montering af din VELUX ovenlyskuppel. Du kan anvende svejste eller selvklæbende tagpap.  

Nedenfor kan du se en montagevideo af VELUX ovenlyskuppel med fast ramme og oplukkelig ovenlyskuppel, ellers kan du også finde VELUXs monteringsvejledninger til korrekt montering af ovenlyskuppel ligeher

 

Stort udvalg af ovenlysvinduer til fladt tag på BygMax

Hos BygMax kan du finde et stort udvalg af ovenlysvinduer til fladt tag til gode priser fra entenVELUXellerFakro. Et ovenlysvindue er en perfekt løsning, hvis man ønsker at integrere mere naturligt lys ind i boligen. Find bl.a. en god pris på enovenlyskuppel fra VELUX samt alt tilbehør til montering. Tilmeld dig voresnyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ for gode priser og tilbud på ovenlysvinduer, herunder ovenlyskuppel fra VELUX. BygMax - alt til dit byggeri.