VELUX ovenlysvinduer til skråt tag

VELUX ovenlysvindue til skråt tag.
Elektrisk vippevindue, solcelledrevet ovenlys vinduer, tophængt vippevindue, tagaltan CABRIO, facadevinduer og ovenlysvinduer til bevaringsværdige bygninger.
Derudover finder du alt du skal bruge i tilbehør som inddækninger, lysningspaneler, indbygningspakker, inddækninger og isoleringssæt.

Læs mere

Ovenlysvindue? Så er svaret VELUX

VELUX gruppen, som især er kendt for sine ovenlysvinduer, blev grundlagt af Villum Kann Rasmussen i 1941, og i dag er VELUX synonym med ovenlysvindue for mange mennesker verden over. Og det er ikke overraskende, at VELUX er blevet et verdenskendt brand, for ovenlys kan gøre underværker ved mange boliger, især ældre boliger, som er opført i en tid, hvor der ikke var lige så meget fokus på at få lys ind i boligerne som der er i dag.

Villums Kann Rasmussens vision var at omdanne de tidligere mørke og fugtige loftrum til lyse åndehuller ved at lukke frisk luft og ovenlys ind gennem vinduer i taget. Navnet VELUX er netop også en sammentrækning af ordet ventilation og begrebet lux, som er enheden der anvendes til måling af lysstyrken i forhold til et areal, og det beskriver derfor meget godt hvad det er, som gør VELUX ovenlysvinduer så populære.

Det var også en vision, at VELUX ovenlysvinduerne, som ved deres placering i taget er mere udsat for regn og anden nedbør, skulle være lige så holdbare som et almindeligt facadevindue. Det klassiske VELUX ovenlysvindue har i dag udviklet sig til en lang række produkter, som alle er kendetegnet ved den høje kvalitet og bagvedliggende vision om at skabe lysere og luftigere rum gennem ovenlysvinduer, som har været VELUX’s vision i mere end 75 år. Netop den simple designmæssige idé om at lukke ovenlys og luft ind gennem ovenlysvindue udløste i maj 2019 en pris til VELUX på Danish Design Awards, hvor VELUX ovenlysvinduet blev beskrevet som vinduernes svar på Iphone.

Sortimentet indeholder i dag elektriske vippevinduertophængte vippevinduer, tagaltaner og ovenlysvinduer til bevaringsværdige bygninger.
Derudover producerer VELUX alt du skal bruge i tilbehør så som inddækninger, lysningspaneler, indbygningspakker, inddækninger og isoleringssæt.

Især pakketilbuddene fra VELUX er populære, for her får du ovenlysvindue samt alt hvad du skal bruge til installationen af vinduet til en rigtig god pris.

VELUX yder 10 års garanti på ovenlysvinduer og 3 års garanti på kontrolsystemerne til at styre ovenlysvinduerne med. Kontrolsystemerne har et væld af muligheder. F.eks. kan du programmere dit ovenlysvindue til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så udluftning om morgenen sker helt automatisk. VELUX ovenlysvinduer kan også fås med regnsensor, der selv lukker vinduer ved de første dråber regn, og dermed sikrer at du kun får ovenlys ind af dit VELUX vindue - og ikke regn.

Vinduerne fås med rudetyperne 0050 eller 0068. Rudetype 0050 er en 2-lags lavenergirude med 4 mm floatglas indvendigt og 4 mm hærdet glas udvendigt, som giver ekstra beskyttelse mod brud og revner. Rudetype 0068 er en 3-lags termorude med ekstra lavt varmetab opbygget af 4 mm lamineret sikkerhedsrude indvendigt og 6 mm tyk hærdet glas udvendigt. Valgte mellem de to ruder afhænger især af om du prioriterer et højere lysindfald, som rudetype 0050 har, eller om du prioriterer en mere energieffektiv termorude som rudetype 0068.

Hos BygMax kan du købe VELUX vinduer til den bedste pris, og få lysere og lækre rum ved at åbne for ovenlys og luft gennem ovenlysvinduer. Du finder både det klassiske VELUX ovenlysvindue til skrå tage samt flere andre typer ovenlysvinduer samt tilbehør som lysningspanel og inddækning. VELUX ovenlysvinduer fås både som vippevinduer og tophængte vinduer og i hvidmalet eller klarlakeret finish og polyuretan samt med lavenergi rude.

Udover det klassiske VELUX vindue til ovenlys, finder du også ateliervindue, tagterrasse, tagaltan Cabrio, facadevindue, lystunnel samt flere specialprodukter. Kort sagt: uanset hvad du skal bruge af VELUX ovenlys vinduer, så har vi det – til en god pris. Vi har ofte også gode tilbud på VELUX ovenlysvindue, som du kan sikre dig mod at gå glip af, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.