VELUX INTEGRA

VELUX INTEGRA fjernbetjent vippevindue.
Et elektrisk Velux Integra vindue omfatter vindue, skjult motor og elektrisk styring, regnsensor og vægkontakt.
--68 ruden er standard 3-lags lavenergirude og opfylder nutidens krav til isolering og med et stort tilskud af solvarme.
--66 ruden er til, hvor der stilles ekstra krav til isolering på nordvendte tagflader, eller når der er behov for mere solbeskyttelse på sydvendte flader. Glasset er lidt mørkere i farven.
--62 ruden bruges når der er behov for ekstra lydreduktion, f.eks. i støjplagede områder og ved kraftig regn eller hagl. 3-lags rude med uovertrufne lydreduktions- og isoleringsegenskaber.

Læs mere

Velux Integra- Tag den milde sommerdag med indenfor

Krummer du på gulvet, står den selvkørende robotstøvsuger klar til at gøre rent; bliver græsset i haven for langt, klipper den selvkørende smartplæneklipper det og skal du ind i garagen, opfanger sensorerne dig og åbner automatisk garageporten for dig. Med den stigende popularitet inden for smarthome-artikler er det endelig tid til at introducere Velux’ intelligente selvåbnende ovenlysvinduer, der selv kan regulere indeklimaet, så det passer helt perfekt til dig.

Velux Integra-produktet omfatter det elektriske Velux Integra vindue, skjult motor, elektrisk styring, regnsensor og vægkontakt. Køb dit Velux ovenlysvindue i flotte hvide nuancer lige her på BygMax.

 

Velux Integra – 3 rudetyper, vælg den rette til dit behov

På BygMax sælger vi tre modeller af Velux Integra.

Den første er Velux Integra 68, som er anset som Velux’ standard 3-lags lavenergi-rude. Ruden har en god lyddæmpning, forsinket falmning, og så består den af lamineret glas, der holder splinterne sammen, hvis noget skulle slå ruden i stykker. Velux Integra 68-ruden er af hærdet glas, så børnene kan lege lige så vildt de vil, uden du skal bekymre dig om fodbolde igennem vinduet. Derudover har Velux Integra 68 også et UV-filter, der beskytter møblerne imod at falme, så de kan holde sig flotte i længere tid.

 

Den næste model i rækken er Velux Integra 66, der er en 3-lags super lavenergi-rude. Hvis man stiller ekstra krav til isoleringen, er dette Velux ovenlysvindue det ideelle valg. Glassets farve er lidt mørkere, hvilket også hjælper med en bedre solbeskyttelse sammenlignet med Velux Integra 68.

Velux Integra 66 har de samme egenskaber som 68-modellen, inklusiv to ekstra. Velux Integra 66 har nemlig fået en smudsafvisende behandling, der betyder, at skidt og snavs har sværere ved at sætte sig fast, så du ikke behøver at bruge lige så meget tid på at vaske vinduer. Derudover har Velux Integra 66 også en vandskyende belægning, der kraftigt reducerer hvor meget dug, der samles på ydersiden.

 

Det sidste ovenlysvindue er Velux Integra 62. Ligesom de to andre Velux vippevinduer er Velux Integra 62 også en 3-lags lavenergi-rude. Den har de samme egenskaber som Velux Integra 68, men derudover er den også ekstra lydisolerende. Hvor 68-modellen har en lydisolering på 35 decibel, har Velux Integra 62 en lydisolering på hele 42 decibel.

 

Velux Active

For at få størst udbytte ud af dine Velux Integra vinduer, bør du overveje at få systemet, Velux Active, der overvåger temperatur, Co2 niveau og fugtighed, så den selv regulerer dem til de mest optimale forhold. Hvis det for eksempel bliver for indelukket i soveværelset, åbner Velux Active selv dit Velux Integra vindue, og hvis det bliver for varmt, sænker den automatisk Velux ovenlysvinduets solafskærmning.

Med Velux Active har du en elektrisk vinduesåbner lige ved hånden. Velux Active fungerer nemlig igennem appen Netatmo, så du kan åbne, lukke og indstille alle dine Velux Integra vinduer igennem din smarttelefon. Appen giver et nemt overblik over luftfugtighed, Co2-niveau, luftkvalitet og temperatur, så du selv kan holde dig informeret.

 

Velux Integra priser

Her hos BygMax finder du altid gode priser på Velux vinduer. Køb Velux Active og få intelligente sensorer, der overvåger fugtigheden, Co2 niveauet, temperaturen og luftkvaliteten i dit hjem. Det smarte app-system kan installeres til selv at åbne vinduet eller rulle et gardin ned, hvis luftkvaliteten bliver for dårlig eller temperaturen for høj. Vi sælger tre forskellige Velux Integra ovenlysvinduer, der hver har fremragende kvaliteter. Tag et kig på Velux Integra 68, 66 eller 62 og find det helt rette vindue til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og hold dig opdateret på alle vores produkter. BygMax – alt til dit byggeri!