Nem montering er et nøgleord hos DOLLE, som leverer smarte løsninger til både inde og ude

DOLLE Ovenlysvinduer

Hvad enten du står og mangler alt til et ovenlysvindue, eller blot mangler selve vinduet, så går du ikke forgæves med DOLLE!

DOLLEs serie af ovenlysvinduer består af en række vippevinduer og en redningsåbning.

Vippevinduerne kan installeres i en taghældning mellem 15-90° grader, og redningsåbningen er et højt-hængslet vippevindue.

Ovenlysvinduerne er monteret med et smart håndtag i bundkarmen og udstyret med en ventilationsventil i topkarmen, der er med til at sikre optimal og passiv udluftning.

Ovenlysvinduerne er hvidmalet med standard 2-lags termorude, argongas, forbedret lavenergi-belægning og hærdet yderglas.

Ovenlysvinduer fra DOLLE er 78 cm bredde og kan købes i tre størrelser. Vinduet giver op til 10% mere lys ind i rummet, sammenlignet med lignende vinduer. Med DOLLE ovenlysvinduer får du derudover 10 års garanti.

DOLLE ovenlysvinduer kan købes enkeltvis eller i færdige pakker, der foruden vinduet også indeholder undertagsåbning, isoleringskrave, inddækning og hvidt mærklægningsgardin.

DOLLE lofttrapper med clickFIX

DOLLE clickFIX lofttrapper opfylder de høje energikrav, der er på boligmarkedet i dag. Lofttrapperne er isoleret med en effektiv polystyrenisolering og konstrueret uden ramme i lemmen. Fordi lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale og ikke en trækonstruktion, opstår der minimale kuldebroer som gør, at DOLLEs lofttrapper reducerer varmetabet op til 86% sammenlignet med traditionelle, uisolerede lofttrapper.

De energirigtige clickFIX lofttrapper opnår således markedets bedste isoleringsværdi og takket være den patenterede clickFIX-teknologi er monteringen enkel og kan nemt udføres af én person uden brug af specialværktøj i blot 2 simple steps - fastgør karmen og klik den færdigsamlede stige fast på karmen. Alle clickFIX-lofttrapper vejer desuden ca. 25% mindre end almindelige lofttrapper, hvilket også er med til at gøre håndtering og montage så nem som muligt.

DOLLE lofttrapper fås med normalt udfald eller som harmonikatrappe med saxestige og kommer i flere størrelser og med forskellige isoleringstykkelser.

Se hvor nemt det er at montere din lofttrappe

DOLLE skunklem

Vælg en danskproduceret skunklem fra DOLLE, der sikrer kvalitet og komfort.

DOLLE har skabt et sortiment, der opfylder din boligs behov, og tilbyder derfor skunklemme i forskellige modeller og størrelser, så du bedst muligt kan udnytte alle din boligs potentielle kubikmeter.

Med DOLLEs kvalitetsskunklemme er der fokus på høj kvalitet og funktionalitet, der giver adgang til den ekstra plads.

Skunklemme fra DOLLE er udformet så de let kan monteres som en helhed i væggen og kan monteres både som højre- og venstrehængt. Lemmene er isolerede og tætte for at undgå træk fra skunken. Isoleringsevnen angives i u-værdi. U-værdien angiver, hvor stor en energimængde, målt i W/m²C, der transmitteres (tabes) til udeklimaet, når temperaturforskellen mellem den indvendige og udvendige overflade er 1 °C. Jo lavere u-værdi, desto lavere varmetab og altså desto bedre isoleringsevne.

Vælg mellem to serier i flere størrelser.

DOLLE clickFIX skunklemme

DOLLE clickFIX skunklemme fremstilles efter samme princip som lofttrapperne af samme navn. Lemmen er fremstillet af isolering mellem to hvidmalede plader og kanterne er lukket med hvid kant. Lågen udgør derfor en konstruktion helt uden ramme, og giver en meget lav u-værdi på 0,64 W/m2C. På den måde får du markedets bedst isoleret skunklem, som oven i købet er super nem at montere efter samme click-princip kendt fra clickFIX lofttrapperne - her klikker du enkelt skunklemmens låge fast på karmen uden brug af specialværktøj.

Se udvalg

DOLLE Timbersan skunklemme

DOLLE Timbersan skunklemme fås som almindelige skunklemme eller som brandlemme med BD30 eller BD60 brandklassificering. BD står for branddrøje bygningsdele og er en brandklasse, der skal kunne modstå brand. Efter brandklassen angives det tidsrum, som bygningsdelen kan modstå brand, f.eks. betyder BD30, at konstruktionen kan modstå brand i 30 minutter. DOLLE leverer skunklemme med brandklassificering, som er modstandsdygtig overfor brand i op til 60 minutter gældende for både Dansk og Europæisk klassificering.

Se udvalg

DOLLE spindeltrapper til inde og ude

DOLLE er kendt for pladsbesparende trapper. Det kommer især til udtryk i DOLLEs spindeltrapper, der alle har til formål at optage så lidt plads i din bolig som muligt, uden at gå på kompromis med funktionalitet og design.

DOLLEs spindeltrapper er udviklet specielt til boligejere som ønsker at skabe deres helt individuelle stil. Med fokus på design, høj kvalitet og ekstra komfort, har DOLLE lavet en række forskellige modeller, hvor det ikke kun er muligt at vælge den størrelse, du har brug for, men også forskellige farver og trinmaterialer.

DOLLE Calgary spindeltrapper fås i 3 farver og forskellige størrelser – vælg mellem hvid eller grå trappe med trin i bøgefiner, eller antracit trappe med trin i lakeret antracit i størrelserne Ø120 eller Ø140 cm til indendørs brug.

DOLLE Toronto spindeltrapper kan bruges inde såvel som ude. Trappen har 11 trin i galvaniseret stål og fås i størrelsen Ø155 cm, der fungerer i både runde og firkantede trappeåbninger.

DOLLE gelændersystemer til inde og ude

Med DOLLE gelændersystemer er det nemt at opgradere din terrasse, trappe eller indgang til boligen med et gelænder i stilrent nordisk design. Vælg det gelænder, der passer bedst til dit hus.

Vælg enten det klassiske stilrene DOLLE Prova Alu i aluminium eller det nordiske DOLLE Nordic i galvaniseret stål. Begge systemer egner sig til indendørs- som udendørsbrug i forbindelse med eksempelvis trappe, hems, repos og terrasse.

Fælles for begge serier er, at du starter med en startpakke og kan så bygge videre efter lige netop dit behov med en eller flere forlængere.

DOLLE Nordic gelændersystem

DOLLE Nordic gelændersystem består af en stolpe, en fyldning i enten stålbalustre eller hærdet glas og en håndliste. De få dele gør systemet let at montere.

Se udvalg

DOLLE Prova Alu gelændersystem

DOLLE Prova Alu gelændersystem er en fleksibel løsning i aluminium med forskellige monteringsmuligheder. Gelænderet kan både monteres vandret som lodret, med 3 forskellige fyldninger og 4 forskellige håndlister.

Se udvalg

DOLLE i-Clips terassebrædder

Læg en terrasse uden brug af synlige skruer med DOLLEs smarte i-Clips terrassebrædder, der nemt klikkes på en skinne med hager, som passer ind i træet og som automatisk sikrer den korrekte afstand mellem brædderne ved hjælp af de præmonterede clips. På den måde sparer du den tid, du skulle have brugt på at lægge afstandskiler mellem brædderne. Skinnerne kan løftes yderligere 27 cm op fra underlaget i tilfælde af eventuelle niveauforskelle, eller hvis du blot ønsker en hævet terrasse.

Vælg mellem to holdbare træsorter, den lyse thermo fyr eller den mørkere Kebony, eller de to kompositmaterialer i brun eller antracit.

Se hvor nemt det er

DOLLE Gardentop udendørstrapper

DOLLE er kendt for deres pladsbesparende trapper, der alle har til formål at udnytte pladsen bedst muligt. Med fokus på høj kvalitet, materialevalg og komfort.

DOLLE Gardentop udendørstrappe fås i galvaniseret stål med 2 til 6 skridsikre trin, eller med 2 til 6 trinbakker til træ.

Vores store udvalg dækker således etagehøjder fra 36 cm og helt op til 132 cm.