El artikler

Her finder du alt inden for el artikler, lige fra batterier og forlængerledninger til el tavler og størkstrøms materiel.

Læs mere

Billige el artikler på BygMax

Hos BygMax finder du billige el artikler og el materiel. Når du køber dine el artikler online, får du både en lav pris og et større udvalg. Du slipper for køen og sparer benzinen. Der altså mange gode grunde til at købe dine el artikler online. Og der er også mange grunde til at købe dem her på BygMax. Vi har alt inden for el artikler og el materiel, men du finder også et stort udvalg af byggematerialer, VVS artikler, værktøj og meget andet. Det gør det let for dig at bestille alt på én gang og med vores hurtige levering kan du hurtigt komme i gang med dit byggeprojekt.

Inden du går i gang med at arbejde på dit hus’ el-installation, bør du dog sikre dig, at du selv må udføre arbejdet. Forkert udført el-arbejde kan føre til kortslutning og udgøre en brandfare. Derfor skal det udføres af en autoriseret elektriker. Hvad du selv må lave og hvad der kræver en autoriseret elektriker, kan du læse om i vores blogindlæg om el-arbejde.

Vores udvalg af el artikler spænder bredt. Leder du efter lamper, så finder du et stort sortiment af pendler, loftlamper, downlights og indbygningsspots, bordlamper og meget mere under belysning.

Lamper af enhver art kræver selvfølgelig en lyskilde eller pære, og derfor har vi selvfølgelig også pærer og lysstofrør, der passer til alle lamper.

Vi har også de kendte afbrydere og indbygningsdåser til kontakter fra Lauritz Knudsen, der har fremstillet el artikler til det danske marked i mere end 100 år og findes i næsten alle danske hjem. Du finder også mere specielle afbrydere, stikkontakter og tavler, som du ikke ville finde i dit lokale byggemarked.

CEE-materiel er el materiel til stærkstrøm, som ofte anvendes i industri og på byggepladser, men også enkelte steder i private husstande. Her på BygMax.dk finder du både stikpropper, forlængerled, kontakter og meget mere i CEE-materiel.

Intet er for stort – eller for småt – til at du kan finde det på BygMax.dk. Fastgørelse, kabelkanaler, strips til at binde kabler med, clips og alt hvad du ellers skal bruge for at få styr på kabler og ledninger.

Og når det kommer til kabler, så har vi alt i kabeltromler, løse kabler og tilbehør. Her finder du både kabelltromler og forlængerledninger, men også installationskabler, ledninger, stofledninger, tvillingeledning og mere specielle kabler og tilbehør.

Stik, stikdåser og stikpropper er her også i enhver udformning, både hanstik, hunstik, stikdåser med og uden ledning samt forgrenerstik, muffer og fatninger. Du finder alt du skal bruge for at tilpasse ledninger og stik på BygMax.dk.

Vi har også et udvalg af overvågningsudstyr, som kan gøre dit hjem mere sikkert. Overvågningsudstyr kan både have en præventiv virkning mod indbrud, og være med til at identificere gerningspersoner, hvis det alligevel skulle ske.

Arbejder du ude om vinteren eller har du brug for hurtig opvarmning af bygningsdele eller lokaler, så finder du varmeblæsere i mange størrelser fra flere producenter her.

Du finder desuden en lang række el artikler som intelligente bygningsintallationer, batterier, stærkstrømsmateriel, audio-, tele og datamateriel, artikler til brandsikring af kabelgennemføringer samt el-hegn i vores store udvalg af el artikler.