El artikler

Her finder du alt inden for el artikler, lige fra batterier og forlængerledninger til el tavler og størkstrøms materiel.

Læs mere

Billige el-artikler på BygMax

Mangler du el-artikler eller andet el-materiel, finder du det billigt hos BygMax. Her finder du alt mellem belysning, ladestandere, brandsikring, el-hegn og meget, meget mere.

Inden du går i gang med at arbejde med el-installationen på dit hus, bør du altid sikre dig, at du selv må udføre arbejdet. Forkert udført el-arbejde kan føre til kortslutning eller endda udgøre en brandfare. Hvad du selv må lave, og hvad der kræver en autoriseret elektriker, kan du læse om i vores blogindlæg om el-arbejde.

lamper

Lamper

Leder du efter lamper, så finder du hos BygMax et stort sortiment af pendler, downlights, indbygningsspots, bordlamper og meget mere. Her finder du den rette belysning til loft, væg, gulv, udendørs eller indendørs.

Lamper af enhver art kræver selvfølgelig en lyskilde eller pære, og derfor har vi selvfølgelig også pærer og lysstofrør, der passer til alle lamperne.

Hos BygMax har du mulighed for at udforske et stort sortiment af lamper. Fra smukke loftlamper, der tilføjer elegance til ethvert rum, til praktiske gulvlamper, der giver dig den rette arbejdsbelysning, har vi lamper til alle formål og stilarter. Vores sortiment omfatter også bordlamper, væglamper, pendellamper og udendørsbelysning, der hjælper med at skabe den ønskede atmosfære til hjemmet.

Afbrydere fra Lauritz Knudsen (LK)

En kontakt er ikke bare en kontakt: det er en vigtig del af dit hjems indretning. Med den rette afbryder, eller kontakt, kontrollerer du lys, opladning og energioptimering.

Hos BygMax forhandler vi, afbrydere, indbygningsdåser og kontakter fra Lauritz Knudsen, som har fremstillet el-artikler til det danske marked i mere end 100 år og findes i næsten alle danske hjem. I vores sortiment finder du også et stort sortiment af specielle afbrydere, stikkontakter, tavler, samt et stort udvalg af løsninger til kommunikation og data.

afbrydere_fra_LK
kabeltromme

Kabeltromler/kabler og tilbehør

BygMax tilbyder et bredt udvalg af kabeltromler og kabelløsninger for nem håndtering af kabler i dit hjem. Uanset om du vil holde styr på kablerne med strips, fastgøre dem på væggen eller gemme dem bag en skinne, har vi løsningen til dig. Vores sortiment omfatter forskellige typer kabeltromler, der er ideelle til forskellige situationer.

Når du har brug for en længere ledning, er kabeltromlen det ideelle valg, der giver dig mange meter ledning på en nem og effektiv måde. Vores udvalg sikrer, at du finder den rette løsning til dit hjem.

Det eneste du skal gøre er at tage stilling til, er længden på din kabeltromle, om du har behov for ophængning, og om det skal være med eller uden jordstik. Hos BygMax finder du det hele!

Varmeblæsere

Varmeblæsere er ideelle til hurtig opvarmning af rum eller tørring efter vandskade. Vælg den rette varmeblæser til dine behov lige her på siden. Vores varmeblæsere kan indstilles til ønsket temperatur, er hurtige til at opvarme, og kan anvendes til både opvarmning og tørring.

Varmeblæsere er særligt velegnede til at skabe hurtig og behagelig varme i rum som udestuer, sommerhuse og garager. Varmeblæsere er selvfølgelig også nyttige ved vandskader for at sikre effektiv tørring, og så er de både kompakte og æstetiske, så de passer til ethvert rum.

Så er du træt af at fryse om vinteren, så tag et kig på vores mange varmeblæsere. Her finder du varmeblæsere fra alle de populære producenter!

varmebl_ser

Køb el-artikler hos BygMax

Udforsk vores omfattende udvalg af el-artikler på vores webshop. Fra kabeltromler og kabelløsninger til varmeblæsere – vi har alt, hvad du behøver for at optimere dit hjem. Vores el-artikler er designet til at gøre hverdagen lettere og mere effektiv. Bestil nu og oplev bekvemmeligheden ved topkvalitetsprodukter leveret direkte til din dør. Hos os er innovation og pålidelighed i centrum, så du kan skabe et hjem, der fungerer perfekt for dig. Opdag det bedste inden for el-artikler på vores webshop i dag!

BygMax- alt til dit byggeri!